٠٢:٢١ ١٠/٠٩/١٤٠٣
کل خبرها
طرح ملي ضيافت انديشه در مشهد مقدس برگزار شد

مراسم افتتاحيه طرح ضيافت انديشه دانشجويان برگزيده دانشگاه جامع و مؤسسات آموزش عالي علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي 14 مردادماه در مجتمع دكتر علي شريعتي جهاددانشگاهي خراسان رضوي برگزار شد.

در اين مراسم استاندار خراسان رضوي، دكتر محمود صلاحي اظهار كرد: ضيافت انديشه طرحي بسيار عالي است كه توسط نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در سال 1389 طراحي شد و در سال هزاران نفر در بهترين زمان يعني ماه مبارك رمضان و بهترين مكان يعني دانشگاه‌ها و در بين بهترين قشر يعني دانشجويان و با بهترين موضوع يعني قرآن كريم كه محوريت اصلي اين طرح است، به انجام مي‌رسد.
    وي افزود: در گذشته ما را فقط به شكل بشكه نفت و يا به شكل لوله گاز مي‌ديدند و كشورهاي ديگر براي مردم ما احترام قائل نبودند اما امروز با گذشت زمان ما به پيشرفت علمي روز جهان رسيده‌ايم چرا كه انقلاب ما انقلاب فرهنگي، علمي و معنوي است.
    در ادامه دكتر مجيد غيور مبرهن رئيس جهاددانشگاهي خراسان رضوي با بيان اين كه جهاددانشگاهي بعد از انقلاب با دو رسالت فرهنگي و پرداختن به امور پژوهشي تشكيل شده است، اظهار كرد: جهاددانشگاهي در مقوله‌هاي پژوهشي كه شامل علوم‌پزشكي، انساني و مهندسي است، فعاليت‌هايي داشته به گونه‌اي كه در بخش علوم انساني تنها يك پژوهشكده داشتيم كه در سال گذشته يك پژوهشكده ديگر به آن اضافه شد و در دو پژوهشكده ديگر نيز تا پايان سال جاري برنامه‌هاي جديد خواهيم داشت.
    دكتر غيور مبرهن در زمينه فعاليت‌هاي پژوهشي، آموزشي و فرهنگي جهاددانشگاهي خراسان رضوي گفت: در زمينه مسايل فرهنگي كه از دغدغه‌ها و نگراني‌هاي ما است، گام‌هاي خوبي را برداشته‌ايم كه همين طرح ملي ضيافت انديشه يكي از اين موارد است و همچنين در معاونت فرهنگي نهادهايي مانند انتشارات، خبرگزاري‌هاي ايسنا و ايكنا فعال هستند كه هر سال اين مراكز توانسته‌اند رتبه‌هاي اول و دوم را در بين مراكز جهاددانشگاهي در سراسر كشور كسب كنند.
    رئيس مؤسسه علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي دكتر عبدالرضا مجدالدين اظهار كرد: اين طرح كه ويژه دانشجويان دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي و مراكز عالي جهاددانشگاهي است براي اولين بار به صورت متمركز به ميزباني جهاددانشگاهي خراسان رضوي برگزار شده است.
    وي در ادامه تصريح كرد: فراخواني كه در سال جاري داشتيم مخصوص آقايان بود و بانوان حضور نداشتند به اين دليل كه ما تجربه عملي اين برنامه را پيدا كنيم و بتوانيم در سال‌هاي بعدي بانوان را هم در اين برنامه همراه كنيم.
    مسئول طرح ملي ضيافت انديشه در خصوص شركت‌كنندگان اين طرح گفت: در اين طرح تقريباً حدود 200 نفر از مؤسسات آموزش عالي، دانشگاه علم و فرهنگ و مراكز دانشگاه علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي و همچنين مراكز آموزش علمي ـ كاربردي ساير دستگاه‌هاي تحت نظارت دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي شركت داشته‌اند كه هم‌اكنون در مجتمع رفاهي كارگران با برنامه‌هاي متنوع حضور دارند.
    دكتر عبدالرضا مجدالدين اظهار كرد: اين برنامه‌ها از صبح تا بعدازظهر انجام مي‌پذيرد كه شامل كار آموزشي دروس معارف، متون اسلامي، اخلاق، ريشه‌هاي انقلاب اسلامي است كه توسط اساتيدي كه از شهر قم تعليم ديده‌اند، صورت مي‌پذيرد.
    وي افزود: در ادامه روز برنامه‌هاي تفريحي گردشي را نيز داريم كه اين طرح تا دو هفته به طول مي‌انجامد و در راهپيمايي روز قدس اين مراسم به پايان مي‌رسد.
    در ادامه مهندس عليرضا زجاجي معاون فرهنگي جهاددانشگاهي نيز گفت: جهاددانشگاهي در سه حوزه اصلي پژوهش، فرهنگ و آموزش فعاليت مي‌كند كه يكي از حوزه‌هاي پر دامنه و پر حضور جهاددانشگاهي بحث آموزش است.
    وي ادامه داد: اين امر به گونه‌اي است كه در مؤسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي، دانشگاه علم و فرهنگ و مراكز علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي نزديك به 70 هزار نفر در سراسر كشور مشغول به تحصيل هستند.
    زجاجي در خصوص تشكيل شوراي سياستگذاري فرهنگي مراكز آموزش عالي جهاددانشگاهي افزود: با تصويب شورا معاونان جهاددانشگاهي اين وظيفه به عهده معاونت فرهنگي گذاشته شد كه فعاليت‌هاي فرهنگي در كل كشور براي دانشجويان انجام بگيرد و بر اين اساس شوراي سياستگذاري فرهنگي مراكز آموزش عالي جهاددانشگاهي شكل گرفت.
    وي در خصوص هدف اجراي ضيافت انديشه در جهاددانشگاهي به صورت متمركز گفت: علاوه بر اين كه دانشجويان جهاد، واحدهاي دانشگاهي خود را مي‌گذرانند، همچنين با موارد فرهنگي، عقيدتي، سياسي و مباحثي كه مرتبط با بحث‌هاي انديشه‌اي و ديني و اعتقادي و جهادي است، آشنا مي‌شوند و انشاءا... در بازگشت هر يك سفير معنوي و مبلّغ فرهنگي در محيط‌هاي آموزشي خود خواهند بود و اميدواريم در سال آينده با رفع نواقص طرح آن را در سطح بالاتر و با كيفيت بهتري برگزار كنيم.
    همچنين در ادامه اين مراسم معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه علمي ـ كاربردي از ايجاد يك كانون به نام رضوان خبر داد و افزود: در اين كانون دانشجويان مي‌توانند در فضاي مجازي با هم ارتباط داشته باشند و فعاليت‌هاي مشتركي را انجام دهند.
    دكتر مهدي فيض طرح كانون رضوان را به صورت يك پيشنهاد بسيار كاربردي براي پيشرفت فرهنگي و موارد ديگر دانشجويان اعلام كرد.

١٥:٢٣ ١٤/٠٦/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد