مراسم تقدیر از جهادگران نمونه سال 87 جهاددانشگاهي واحد مشهد، روز سهشنبه 17 شهریورماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مشهد،در این مراسم مهندس محمد ابراهیم کلائی مدیرگروه رایانه جهاددانشگاهی مشهد و عضو کمیته نظارت و ارزیابی این واحد با اشاره به آنکه طی 8 سال گذشته تعداد 49 نفر در جهاددانشگاهی مشهد به عنوان کارمند نمونه معرفی شدهاند، گفت: کار انتخاب کارمندان نمونه در جهاددانشگاهی مشهد کاری دشوار است چراکه همه در سطوح نزدیک به یکدیگر و با اختلاف امتیاز ناچیز برگزیده میشوند.
دکتر حمیدرضا بیدخوری معاون پژوهشی جهاددانشگاهی مشهد نیز گفت: یکی از بزرگترین نقاط قوت یا ضعف در جهاددانشگاهی مشهد گستردگی فعالیتها در زمینههای مختلف است. این موضوع موجب آن است که ما نتوانیم مدیریت متمرکز تخصصی در این واحد داشته باشیم و مدیریت های غیرمتمرکز در بخشهای مختلف اجرا میشود اما این موضوع در سطح مدیریتها هم ختم نمیشود و در سطوح دیگر و در سطح افراد، هر کسی مدیر فعالیتهای خودش است.
وی افزود: با همه این محدودیتها ما در جهاددانشگاهی مشهد نیروهای پرتلاشی داریم که تبحر، تخصص، دلسوزی و ... از ویژگیهای آنان است.
مهندس جلالالدین صادقی مدیرگروه رشته مدیریت و نقشهکشی صنعتی مرکز علمی- کاربردی جهاددانشگاهی مشهد نیز گفت: نیروی ارزشی نیرویی است که منافع سازمانی را به منافع شخصی ترجیح میدهد، نیرویی که محدودیتهای سازمان خود را درک کند و متناسب با توان سازمان از آن انتظار داشته باشد، شغلش را دوست داشته باشد و بیشتر از آنکه حرف بزند اهل عمل باشد، از سوی دیگر سازمان نیز باید چنین فضای مطلوبی را ایجاد کرده باشد که جهاددانشگاهی مشهد از آن جمله است.
مهندس محسن صابری معاون مرکز علمی- کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، نیز گفت: تجربه نشان داده است که همواره سازمانی موفق است که به پیامد فرآیندها تمرکز کند و در این خصوص باید به بحث نیروی انسانی توجه ویژه داشته باشد. نیروی کارآمد نیز نیرویی است که از قابلیتهای هوشمندی، آگاهی و مهارت برخوردار باشد. لذا در انتخاب کارمند نمونه نه به کاستیهای او بلکه باید به بیشینههای او توجه شود.
در ادامه این مراسم، دکتر سید علیاکبر شمسیان رئیس جهاددانشگاهی واحد مشهد نیز گفت: انسان جهادی انسانی است که سازمان خود را بشناسد. جهاددانشگاهی مشهد در نظر من هیچگاه اداره نبوده و در ان نباید اداری نیز رفتار کرد. نیروهای انسانی مشغول در جهاددانشگاهی مشهد هیچگاه منافع خود را به منافع سازمان ترجیح ندادهاند و همواره جزء نیروهای دلسوز، باگذشت و علاقهمند به سرنوشت مجموعهشان بودهاند.
وی در پایان به منشور اخلاقی امام علی(ع) برای کارمندان و کارگزاران اشاره کرد و گفت: در این منشور حضرت علی(ع) 13 نکته را ذکر کردهاند که به شرح ذیل است:
1- نگهبان نفس خویش باش.
2- از سلام و تعارف و مهربانی به مردم کوتاهی مکن.
3- پر و بالت را برای مردم بگستران و با مردم گشادهروی و مهربان باش.
4- کاری که بر دوش توست طعمه نیست، امانتی است که بر دوشت نهادهاند.
5- بالاتر از خود را فرمان ببر تا پایین تر از تو فرمانبردارت باشد.
6- کار هر روز را در همان روز انجام ده زیرا هر روز کاری مخصوص به خود دارد.
7- بکوش تا هر کاری را در جای خود و زمان مخصوص به خود انجام دهی.
8- با خدا، مردم و خویشاوندان انصاف را رعایت کن.
9- هرگز به خدمت هایی که انجام دادی بر مردم منت مگذار.
10- در وعده ای که به مردم دادی خلف وعده مکن.
11- هرگز نیکوکار و بدکار را در نظرت یکسان قرار مده.
12- از همکاران نزدیکت سخت مراقبت کن.
13- از حوادث گذشته تاریخ، برای آینده عبرت بگیر.
گفتنی است،کمیته نظارت و ارزیابی جهاددانشگاهی پس از بررسیهای بعمل آمده از فعالیت کارکنان جهاددانشگاهی واحد مشهد در سال 87، مهندس شادی بلوریان مدیر گروه پژوهشی افزودنیهای موادغذایی، عباس عبدالهپور مدیر گروه زبان انگلیسی بزرگسالان، مهندس محسن صابری نجفی معاون مرکز آموزش علمی-کاربردی و محمدرضا ضیائی مسئول کارگزینی را به عنوان کارشناس نمونه و همچنین رضا نیکذات مسئول نمایشگاه دائمی کتاب شماره3، محمد مرتضوی عضو آزمایشگاه مرکزی و شادی آرام عضو آزمایشگاه شعبه نیشابور را به عنوان کارمند نمونه در سال گذشته معرفی کرد.ح/الف