معاون عمراني استاندار خوزستان نقش تاثيرگذار رسانهها در جامعه گفت: ايسنا پل مهم ارتباطي ميان حوزههاي دولتي و مردم است.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد خوزستان،سيدعباس طباطبايي، معاون عمراني استاندار خوزستان در جريان بازيد از تحريريه خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه خوزستان، با بيان اين مطلب تصريحكرد: در معاونت عمراني استانداري خوزستان نشستها همواره با حضور روزنامهنگاران و خبرگزاريها برگزار ميشود و همواره تعامل مناسبي در معاونت عمراني استانداري خوزستان با رسانهها وجود داشته است.
وي افزود: در هفتههاي گذشته بارش بيسابقهي باران كه حدود 60 درصد نسبت به زمان مشابه سالهاي نرمال بيشتر بوده است كه موجب پر شدن مخازن برخي سدها و جاري شدن سيل در بسياري از روستاهاي حاشيهي شهرهاي اهواز، رامشير و رامهرمز شد. هماينك كمكرساني به سيل زدگان به سرعت ادامه داد.
طباطبايي با گلايه از برخي سايتهاي خبري نسبت به انعكاس اخبار غيرواقعي و همراه با بزرگ نمايي از برخي وقايع گفت: در برخي موارد مشكلات به وجود آمده بر اثر وقايع غيرمترقبه بوده است و مردم نيز در اين زمينهها كاملا آگاه هستند ولي متاسفانه برخي سايتهاي خبري به گونهديگري وقايع را پوشش ميدهند.
وي افزود : خبرنگاران بايد براي شفافسازي وقايع اتفاق افتاده تلاش كنند و تمامي اخبار را به صورت كامل پوشش دهنده و تعهدات خود نسبت به جامعه را در انعكاس اخبار در نظر بگيرند.
طباطبايي با انتقاد از عملكرد برخي رسانههاي استان در بزرگ نمايي برخي محروميتهاي روستاهاي كمتر از 20 خانوار خوزستان، گفت: نزديك به 2 ماه است كه يكي از رسانههاي تصويري به دنبال تهيه گزارشهايي از روستاهايي است كه با مشكلات گوناگون روبهرو هستند و كمترين امكانات را دارند. متاسفانه در برخي مواقع در انتخاب اين روستاها به ميزان جمعيت آنها توجه نشده و روستاهاي با جمعيت بسيار كم سوژه برنامه بوده است.
وي تصريحكرد: معاونت عمراني استانداري در قالب برنامهي زمانبندي شده و براساس منابع اعتباري موجود عمل ميكند. طبيعي است كه با توجه به ميزان منابع مالي، روستاهاي پرجمعيتتر در خدمات رساني از اولويت بيشتري نسبت به روستاهاي زير 20خانوار برخوردار هستند.
طباطبايي ادامه داد: البته بايد توجه داشت با توجه به نگاه ويژه دولت به مناطق محروم و كمتر توسعه يافته براي خدمات رساني ويژه به اين روستاها نيز برنامهريزي جامعي انجام شده است كه بخش مهمي از آن اجرا شده و هم اينك نيز به شدت در حال پيگيري است.
وي با بيان اين كه خبرنگار در واقع يك محقق است و گزارش او تحقيق، گفت: درتحقيق، چيزي به نام پيشينه وجود دارد كه توضيحاتي از تحقيقات انجام شده در مورد آن موضوع در گذشته است و خبرگزاري به عنوان يك منبع آگاه كننده بايد به پيشينه اهميت دهد.
طباطبايي خاطرنشانكرد: تمام شهردارهاي شهرستانهاي استان خوزستان را به نشستي دعوت كرديم و به بحث و مشاوره در زمينهي ايجاد فضاهاي سبز در شهرها پرداختيم.
معاون عمراني استاندار خوزستان، با بيان اين كه سال جاري آخرين سال اجراي برنامه پنج ساله چهارم توسعه است، افزود: آغاز كار دكتر احمدي نژاد در مقام رياست جمهوري همزمان با سال آغازين برنامهي توسعه بوده است و حال در انتهاي اين برنامه قرار گرفتهايم و بايد شاهد اهداف اين برنامه باشيم.
رمز تاثيرگذاري ايسناي خوزستان، انعكاس كامل رخدادها ضمن امانتداري و اعتمادسازي
قدرت اله شاكرينژاد، رييس جهاد دانشگاهي خوزستان در جريان اين بازديد، با ارايهي گزارشي از مجموعه عملكرد ايسنا و جهاد دانشگاهي خوزستان گفت: خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خوزستان ضمن امانتداري همواره تمامي اخبار را منتشر كرده و توانسته با اعتمادسازي در استان تاثيرگذار ظاهر شود.
وي ادامه داد: ايسناي خوزستان بيش از آن كه بخواهد به نقاط ضعف دولت بپردازد، در تلاش براي روشنسازي نقاط مثبت عملكرد دولت بوده و همواره سعي كرده بر اساس توصيه مقام معظم رهبري، اخبار اميدواركننده را منتشر كند.
شاكرينژاد با بيان اين كه فعاليت در بخش رسانهاي كشور بسيار دشوار است، افزود: افراد مختلف با علايق و سلايق گوناگون در ايسنا مشغول به كار هستند، ولي عملكرد بازتاب اخبار آنها به شكلي بوده كه همواره از ايسنا به عنوان خبرگزاري خدمتگذار نام برده ميشود.
وي اظهاركرد: ايسنا يك خبرگزاري دانشجويي است كه با هزينههاي اندك اداره ميشود و هيچگونه نياز مالي به بخش يا سازمان دولتي نداشته و تلاش كرده كه از محل آوردههاي فرهنگي، پژوهشي و آموزشي هزينههاي خود را تامين كند.
رييس جهاد دانشگاهي واحد خوزستان بيانكرد: خبرگزاري خبرگزاري دانشجويان ايران- منطقه خوزستان در تلاش است كه به صورت روشن و شفاف عملكرد دولت و مشكلات را انعكاس دهد. اين خبرگزاري با عملكرد خود توانسته تا حد زيادي اطمينان مديران ارشد استان، مسوولان دستگاههاي اجرايي و مردم را به خود جلب كند.ح/الف