٢٢:١٧ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
در پژوهشكده رويان جهاد دانشگاهی؛
محفل انس با قرآن يادواره دكتر «كاظمی آشتيانی» برگزار ‌شد

محفل انس با قرآن كريم، يادواره زنده ياد دكتر «سعيد كاظمی آشتيانی» يكشنبه، 13 دی‌‌ماه، در پژوهشكده رويان جهاد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، محفل انس با قرآن كريم، يادواره دانش آموخته مكتب قرآن كريم زنده ياد دكتر «سعيد كاظمی آشتيانی» ديروز، 13 دی‌‌ماه، با حضور جمعی از كاركنان و مسئولان جهاد دانشگاهی و پژوهشكده رويان در سالن همايش‌های اين پژوهشكده برگزار ‌شد.

بنابر اين گزارش، اين محفل با تلاوت آياتی از قرآن كريم توسط دكتر «رحمانی» قاری بين‌المللی كشورمان آغاز شد، سپس «علی هاتفی» به مديحه‌‌سرايی پرداخت و در ادامه فيلمی از گزيده‌های سخنان مرحوم دكتر «سعيد كاظمی آشتيانی» برای حضار پخش شد.

گزارش ايكنا حاكی است، در ادامه اين برنامه «نوران» از قاريان پژوهشكده رويان آياتی از قرآن كريم را تلاوت كرد، سپس دكتر «شهرستانی» از استادان زمان دانشجويی دكتر سعيد كاظمی آشتيانی طی سخنانی گفت: قرآن كريم در تربيت دكتر سعيد كاظمی آشتيانی بسيار تاثير داشته است، زيرا وی از نظر معنوی و علمی رشد قابل توجه‌ای كرد و در اين موضوع بسيار پايدار بود.

وی در ادامه افزود: دكتر سعيد كاظمی آشتيانی در يك خانواده قرآنی و فرهيخته رشد كرده بود و بايد به چنين خانواده‌ای تبريك گفت و اظهار تاسف كرد كه اين انسان وارسته و از نظر علمی شاخص، خيلی زود از بين ما رفت.

دكتر شهرستانی اظهار كرد: كسانی كه با قرآن كريم انس و الفت گيرند در امور علمی و معنوی راه رشد و پيشرفت را طی می‌كنند و دكتر سعيد كاظمی آشتيانی نيز از اين طريق مراحل رشد و بالندگی را طی كرد و موجب خدماتی بسيار ارزنده شد.

در پايان اين محفل انس با قرآن «موحدی» قاری ممتاز كشورمان آياتی از قرآن كريم را تلاوت كرد.

يادآور می‌شود، دكتر «سعيد كاظمی آشتيانی» رئيس سابق پژوهشكده رويان جهاد دانشگاهی، در اول فروردين ماه سال 1340 در تهران چشم به جهان گشود و پس از طی دوران تحصيلی در مقطع متوسطه، در رشته فيزيوتراپی وارد دانشگاه علوم پزشكی ايران شد و در اين رشته و در همين دانشگاه موفق به كسب مدرك كارشناسی ارشد شد، دكتر كاظمی تحصيلات دكتری را نيز در اسفند ماه 1376 در رشته علوم تشريحی دانشگاه تربيت مدرس به پايان برد.

وی از آبان ماه 1363 هم‌زمان با گذراندن دوران دانشجويی، وارد جهاد دانشگاهی شد و در 30 آبان سال 1371 با حكم رييس وقت جهاد دانشگاهی‏، به عنوان رييس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشكی ايران منصوب شد.

دكتر كاظمی آشتيانی در سال 1376 طی حكمی از سوی رييس جهاد دانشگاهی هم‌زمان با مسئوليت جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشكی ايران، به عنوان مشاور رييس جهاد دانشگاهی انتخاب شد.

همچنين، وی پس از پيگيری و تلاش فراوان در خصوص راه‌اندازی پژوهشكده رويان‏، موفق به راه‌اندازی اين مركز شد و در 23 آبان سال 1377 با حكم «منتظری» رييس وقت جهاد دانشگاهی و با حفظ سمت به عنوان رييس پژوهشكده رويان جهاد دانشگاهی مشغول به كار شد.

يادآور می‌شود، زنده ياد دكتر كاظمی آشتيانی از سال 1371 به عضويت شورای علمی جهاد دانشگاهی درآمد كه تا زمان فوت اين مسئوليت‌ها را بر عهده داشت.ح/الف

١٦:٥٩ ١٤/١٠/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد