٢١:٠١ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
رشد چشمگير توليد كتاب در سازمان انتشارات جهاددانشگاهي

مدير توليد كتاب سازمان انتشارات جهاددانشگاهي از رشد قابل ملاحظه كيفي و كمي توليد و چاپ كتاب توسط سازمان انتشارات در سال 88 خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومي سازمان انتشارات جهاددانشگاهي، هامون شريفي مدير توليد كتاب سازمان انتشارات تعداد كتابهاي چاپ شده تا پايان فصل پاييز سال جاري را  42 عنوان ذكر كرد و افزود: با توجه به تعداد كتابهاي در دست چاپ، پيش بيني مي شود اين تعداد به 60 عنوان تا پايان سال 88 برسد و اين در حالي است كه تعداد كتابهاي سال گذشته 32 عنوان بوده است.

 

ايشان يكي از علل اصلي رشد توليد كتاب در سال 88 را با ايجاد تفاهم نامه هاي همكاري بين سازمان انتشارات جهاددانشگاهي و ارگان هايي همچون دفتر امور كانون هاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دانشگاه زابل، پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات اجتماعي، دانشگاه علوم پزشكي ارتش و ... درخصوص چاپ و توليد كتابها در حوزه هاي مربوطه اعلام و خاطر نشان كرد: با توجه به ادامه فعاليت هاي گذشته و همكارهايي كه مقرر شد در آينده با مراكزي همچون دانشگاه جامع علمي – كاربردي دانشگاه علم و فرهنگ و معاونت آموزشي جهاددانشگاهي انجام شود، پيش بيني مي شود اين روند رشد ادامه داشته باشد.

 

هامون شريفي درخصوص ويژگي بارز برخي از كتابهاي منتشر شده سازمان انتشارات جهاددانشگاهي گفت: به عنوان مثال كتاب « راهنماي كاربردي جوش» براي اولين بار به صورت كتاب الكترونيكي و با طي تمام مراحل ثبت و اخذ مجوزهاي لازم منتشر شده است. كتاب «اصلاح الگوي مصرف» به مناسبت نامگذاري سال جاري به اين نام از سوي مقام معظم رهبري، توسط جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي ايران به چاپ رسيده است. همچنين كتاب «عصر شكوفايي» نيز به بيان ديدگاه ها و نظرات مقام معظم رهبري به موضوع نوآوري و شكوفايي پرداخته است.

 

وي درخصوص همكاري سازمان انتشارات با واحدهاي جهاددانشگاهي ، در چاپ كتاب گفت: مركز گردشگري دانشجويان ايران با 3 عنوان كتاب «ايران را ببينيم»، «مديريت گردشگري» و «راهنماي كوير و بيابان»، سازمان همياري و اشتغال فارغ التحصيلان با يك كتاب چاپ شده تحت عنوان «بنگاه هاي كوچك و متوسط» و دو كتاب در دست چاپ، واحد يزد با كتابهايي تحت عناوين «طراحي و اجراي برنامه استراتژيك» و «فرايند خشك كردن سراميك ها»، پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات اجتماعي با كتابهايي همچون «هويت اجتماعي»، «كندو كاو در مسائل جوانان» و «بررسي تطبيقي نگاه مولوي و متفكران ديگر به درد و رنج بشري» و واحد مازندران با كتاب منتشر شده اي تحت عنوان « سيستم اطلاعات مديريت» و كتابهاي در دست چاپ تحت عناوين «آموزش وبلاگ نويسي» و « امنيت در پرداخت آن لاين» از جمله واحدهايي هستند كه با دفتر مركزي سازمان انتشارات جهاددانشگاهي درخصوص توليد كتابهايشان همكاري مي كنند.

 

مدير توليد كتاب سازمان انتشارات جهاددانشگاهي، يكسان سازي طرح جلد كتابها و شيوه نگارش آنها را از جمله برنامه هاي در دست اجرا ذكر كرد و افزود: چاپ كتابهاي مورد نياز بازار ، بهبود كيفيت چاپ و كاغذ مصرفي و تسريع در فرآيند چاپ كتاب از لحاظ زماني از ديگر علت هاي بهبود كيفي كتابهاي سازمان انتشارات جهاددانشگاهي است.

 

هامون شريفي در پايان درخصوص مشكلات موجود در راه توليد كتاب گفت: به نظر بنده بزرگترين مشكل در حال حاضر صنعت نشر، بحث فروش و توزيع كتابها است و سرمايه گذاري هايي كه ناشر يا مؤلف در اين زمينه انجام مي دهند برگشت منطقي ندارد. البته حمايت هاي ارگان هايي همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در اين خصوص قابل تحسين است اما ساير ارگان ها با توجه به رسالت هاي خود مي توانند از طريق اموري همچون فرهنگ سازي استفاده و مطالعه كتاب، اضافه كردن كتاب به سبد خريد خانواده ها و....نقش پررنگ تري داشته باشند.ح/الف

 

١٣:٥٣ ٢٣/١٠/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد