١٨:١١ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
به همت جهاد دانشگاهي آذربايجان شرقي؛
نشست دانشگاه تمدن ساز ايراني اسلامي برگزار شد
به همت جهاد دانشگاهي واحد آذربايجان شرقي نشستي با عنوان "دانشگاه تمدن ساز ايراني – اسلامي در هزاره سوم" برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحدآذربايجان شرقي، نجف قراچورلو رييس جهاد دانشگاهي استان در اين نشست اظهار داشت: اين نشست در راستاي اطاعت از فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص اسلامي كردن دانشگاه ها و گسترش كرسي هاي آزاد انديشي برگزار مي شود.
وي عنوان داشت: تمدن تنها در فناوري و اقتصاد خلاصه نمي شود و بايد جايگاه هنر، علم، اخلاق دين و ساير مولفه ها را نيز در بخش هاي مختلف در ساختن تمدن مد نظر داشت تا به نتيجه مطلوب دست يافت.
قراچورلو افزود: يكي از برنامه هايي كه در سند چشم انداز نظام مطرح شده و رهبر انقلاب نيز بر آن تاكيد دارد بازگشتن به تمدن ايراني – اسلامي پيشين است كه ما نيز بايد با بازشناسي اين تمدن و برنامه ريزي هاي دقيق كشور را به سمت بازيابي اصليت خود سوق دهيم تا ايران اسلامي جايگاه رفيع خود در صحنه هاي گوناگون بازيابد.
وي ادامه داد رهيافت به چنين موضوعي در نقشه جامع علمي كشور مورد عنايت قرار گرفته و نيز مورد توجه مقام معظم رهبري مي باشد. رييس جهاد دانشگاهي آذربايجان شرقي اضافه كرد: اين نقشه جايگاه دانشگاه ها و مراكز پژوهشي و فرهنگي را در توسعه كشور و رسيدن به اهداف ترسيم شده در سند چشم انداز مشخص شده است.
به گزارش ايسنا، محمدتقي علوي ، رييس دانشگاه تبريز نيز در اين نشست: با اينكه انتقاداتي به تركيب تمدن ساز بودن دانشگاه وارد مي كنند ولي قطعا بايد دانشگاه ها رسالت تمدن سازي را عهده دار باشند.
وي ادامه داد: دانشگاه ها براي تاثير گذاري در اين خصوص علاوه بر نياز به امكانات نرم افزاري و سخت افزاري نيازمند برنامه ريزي دقيق و مهندسي شده هستند كه خوشبختانه اين برنامه ريزي مهندسي با عنوان " مهندسي جامع نقشه علمي كشور " در شوراي عالي انقلاب فرهنگي پس از مدت ها كار كارشناسي به اتمام رسيده است.
علوي عنوان داشت: علاوه بر امكانات سخت افزاري دانشگاهيان بايد متعهد و ملتزم به اين كار باشند و براي ساختن تمدن ايراني – اسلامي شجاعت و جسارت داشته باشند.
وي اضافه كرد: اميد است با همت دانشگاهيان و فرهيختگان جامعه كشور ما هويت و تمدن ايراني و اسلامي خود را بازيابي كند و از هر لحاظ خصوصا علم و علم گستري سرآمد جهانيان باشد.
رييس دانشگاه تبريز افزود: كشور ما پيشينه گسترده اي در حوزه علوم مختلف داشته و دانشمندان ما در حوزه هايي چون علوم پايه، طب و علوم انساني شناخته شده بودند و كتاب هاي آنان سال ها در دانشگاه هاي مختلف از جمله اروپا تدريس شده است و براي احياي آن افتخارات بايد با برنامه ريزي عمل كنيم.
وي عنوان داشت: احياي تمدن اسلامي ايران ثمره خوبي براي جامعه به خصوص اقشار مختلف جامعه خواهد داشت چرا كه گسترش علم و بازيابي هويت ايراني باعث ايجاد ثروت در جامعه مي شود و مطمئنا اين ثروت در بين اقشار مختلف پخش خواهد شد.
١٦:٠٩ ٠٤/١١/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد