کلنگ احداث ساختمان اداري جهاد دانشگاهي واحد کردستان با حضور رييس جهاد دانشگاهي در سايت اداري سنندج به زمين زده شد.به گزارش خبرنگار ايسنا، در اين مراسم که با حضور رييس جهاد دانشگاهي و ساير مسوولان دستگاههاي اجرايي کردستان برگزار شد، رييس جهاد دانشگاهي واحد کردستان بيان کرد: زيربناي اين زمين 242 متر مربع است که در چهار طبقه با پيلوت راه اندازي خواهد شد.
دکتر حميد رضا مجردي تصريح کرد: اين زمين با همکاري دستگاههاي استان کردستان به جهاد دانشگاهي واگذار شده و قرار است که تا پايان سال 89 به بهره برداري برسد.
وي خواستار کمک و مساعدت دستگاههاي اجرايي براي ساخت و احداث اين ساختمان شد و افزود: همچنين جهاد دانشگاهي قرار است مرکز آموزشي خود را در زميني با زيربناي بيش از چهار هزار متر مربع در سنندج احداث کند.
در ادامه اين مراسم، دكتر حميدرضا طيبي، رييس جهاد دانشگاهي کشور با اشاره به اينکه زمين اختصاصي براي ايجاد سايت اداري جهاد در کردستان داراي زيربناي بسيار کمي است، افزود: مسوولان دستگاههاي اجرايي استان در اين زمينه ميتوانند همکاريهاي لازم را با جهاد به عمل آورند.
دکتر طيبي با اشاره به نقش مهم و تاثيرگذار جهاد دانشگاهي در توسعه کشور، تصريح کرد: اين نهاد در تمام استانهاي کشور جايگاه مطلوبي پيدا کرده است و در استان کردستان نيز فعاليتهاي خود را توسعه ميدهد.
وي اظهار داشت: جهاد دانشگاهي در هر استان و برمبناي نيازها و شرايط هر منطقه فعاليتهاي خود را سامان مي دهد و در کردستان نيز به اين مهم توجه خواهد کرد و اقدامات تاثيرگذاري در اين منطقه صورت خواهد داد.
طيبي اضافه کرد: معرفي توانمنديهاي جهاد در استان کردستان ميتواند نقش مهمي در آشنايي بيشتر با اين نهاد و استفاده از ظرفيتهاي اين نهاد، با توجه به شرايط استان داشته باشد.
معاون سياسي امنيتي استانداري کردستان:
نقش جهاد دانشگاهي در توسعه کشور قابل تقدير است
معاون سياسي امنيتي استانداري کردستان گفت: جهاد دانشگاهي از زمان تاسيس تاکنون نقش بسيار موثري در توسعه کشور ايفا کرده است.به گزارش خبرنگار ايسنا، ايرج حسنزاده در نشستي با حضور رييس جهاد دانشگاهي و مسوولان دستگاههاي اجرايي و روساي دانشگاههاي کردستان بيان کرد: با وجود اين که مدت زيادي از تاسيس واحد استاني اين نهاد در کردستان نميگذرد، اما اين نقش در استان نيز قابل تقدير بوده است.
وي ادامه داد: جهاد دانشگاهي واحد کردستان در سال 85 راه اندازي شده است و در اين مدت با برنامهها و اقدامات موثر خود توانسته است توجهات زيادي را به خود جلب کند.
حسن زاده با تاکيد بر اينکه هر نهادي براي انجام فعاليتهاي خود نيازمند تعامل ساير نهادهاست، افزود: در صورتي جهاد دانشگاهي در استان بيشتر حمايت شود، ميتواند نقش خود را در توسعه کردستان پررنگ تر کند.
معاون سياسي امنيتي استانداري کردستان اظهار داشت: استفاده از نيروهاي متخصص ايراني امري است که در جهاد دانشگاهي نهادينه شده است و از زمان فعاليت خود به توسعه و علم و فناوري در کشور کمک شاياني کرده است.
وي افزود: استان کردستان داراي ظرفيتهاي بسيار زيادي در زمينههاي مختلف است و بهرهمندي از اين استعدادها با استفاده از تجارب نهادهايي مانند جهاد دانشگاهي امکانپذير ميشود.
در ادامه اين جلسه، نماينده مردم سنندج، ديواندره و کامياران در مجلس شوراي اسلامي گفت: کردستان از استانهايي در کشور است که در آن به نحو مطلوب از ظرفيتها بهره برداري نشده است و در صورت بهره گيري از اين ظرفيتها ميتوان شاهد توسعه روزافزون استان باشيم.
امين شعباني تاکيد کرد: جهاد دانشگاهي بايد به طور ويژهاي به استان کردستان توجه کند و از تجارب خود با هدف توسعه کردستان استفاده کند و در اين راه بايد به شرايط استان توجه داشته باشد.
رييس دانشگاه جامع علمي کاربردي واحد کردستان نيز يکي از توانمنديهاي جهاد دانشگاهي را عرصه پژوهش و تحقيق برشمرد و گفت: بايد به اين زمينه در استان کردستان توجه ويژهاي صورت گيرد.
يوسف رستمي تصريح کرد: تحقيق و پژوهش زيربناي توسعه هر کشوري است و در اين ميان بايد بر مبناي شرايط منطقه و با انجام تحقيقات کاربردي زمينههاي اين توسعه را رقم زد.
رييس جهاد کشاورزي کردستان نيز در ادامه از بخش کشاورزي به عنوان يکي از مهمترين محورهاي توسعه در استان نام برد و تاکيد کرد: با توجه به نقش و برنامه هايي که جهاد دانشگاهي در سطح کشور اجرا کرده است ميتوان از اين تجارب نيز با هدف توسعه بهرهوري در کردستان بهره برد.
محمد ابراهيم حسننژاد اضافه کرد: بهره وري بيشتر از زمينههاي کشاورزي و باغات استان امري است که با ايجاد مراکز تحقيقاتي و انجام فعاليتهاي پژوهشي مهيا ميشود.
رئيس جهاد دانشگاهي واحد کردستان:
نقش جهاد دانشگاهي در توسعه کردستان چشمگير خواهد بود
رييس جهاد دانشگاهي واحد کردستان گفت: با توجه به اهداف و اولويتهاي جهاد دانشگاهي، اين نهاد غير دولتي ميتواند نقش مهمي در توسعه و پيشرفت استان داشته باشد.به گزارش خبرنگار ايسنا، دکتر حميدرضا مجردي در نشستي با حضور رييس جهاد دانشگاهي کشور، مسوولان دستگاههاي اجرايي و روساي دانشگاههاي استان کردستان بيان کرد: جهاد دانشگاهي امروزه به يکي از نهادهاي تعيين کننده در توليد علم و و فناوري در کشور تبديل شده است.
وي ادامه داد: اين نهاد داراي توانمنديهاي بسيار زيادي در زمينههاي مختلف فرهنگي، پژوهشي و آموزشي است و در بسياري از استانهاي کشور فعاليتهاي خود را به شدت توسعه داده است.
دکتر مجردي عنوان کرد: واحد جهاد دانشگاهي کردستان در سال 85 راه اندازي شده است و در اين مدت فعاليتهاي خود را در زمينههاي مختلف در استان توسعه داده است.
رييس جهاد دانشگاهي واحد کردستان عنوان کرد: اين واحد در حال حاضر داراي هشت مرکز آموزشي در پنج شهرستان استان است و در آيندهاي نزديک دو مرکز ديگر راه اندازي خواهد شد.
وي گفت: در اين مراکز آموزشي رشتههاي مختلفي توسط کارشناسان اين واحد به کارکنان ادارات و سازمانها و همچنين ساير اقشار جامعه آموزش داده مي شود و خوشبختانه عملکرد جهاد کردستان در اين زمينه مطلوب بوده است.
دکتر مجردي از فعاليت دو خبرگزاري ايسنا و ايکنا در مجموعه جهاد کردستان ياد کرد و گفت: خبرگزاري قرآني ايران (ايکنا) به صورت منطقهاي فعاليت ميکند و تمامي اخبار کردستان را در زمينههاي ديني و مذهبي پوشش ميدهد.
وي منطقهاي شدن خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در کردستان را از اهداف مهم اين واحد استاني بيان کرد و افزود: اين خبرگزاري تاثيرگذار در حال حاضر به صورت دفتر خبري فعاليت ميکند و تمامي تلاشها به منظور منطقهاي کردن اين خبرگزاري است.
رييس جهاد دانشگاهي واحد کردستان گفت: مرکز نظرسنجي دانشجويان ايران (ايسپا) نيز در بخش فرهنگي اين واحد فعاليت ميکند و تاکنون توانسته است نظرسنجيهاي بسيار خوبي در رابطه با موضوعات مختلف در استان کردستان انجام دهد.
دکتر مجردي همچنين فعاليتهاي پژوهشي را از ديگز اهداف اين واحد در کردستان برشمرد و بيان کرد: يکي از مهمترين توانمنديهاي جهاد دانشگاهي انجام کارهاي تحقيقاتي و پژوهشي است که دستگاههاي اجرايي استان ميتوانند در اين زمينه از ظرفيتهاي جهاد بهره برداري کنند.
وي از راه اندازي مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي کردستان در آيندهاي نزديک خبر داد و اضافه کرد: در صورت فراهم شدن شرايط اين واحد در مهر ماه سال آينده اقدام به جذب دانشجو ميکند.ح/الف