١٢:١٨ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
چگونگی انتقال سلول سرطانی به بافت های دور دست بدن کشف شد

دانشمندان کلینیک مایو دریافتند چگونه یک سلول سرطانی می تواند به بافت های دور دست در بدن مهاجرت کند و سرطان را در نقاط مختلف بدن گسترش دهد. به گزارش خبرگزاری مهر، تغییر در میزان تولید پروتئینی که باعث اتصال سلول های مجاور در بافت می شود، می تواند تعیین کننده رفتارهای تهاجمی سلول های سرطانی باشد.  
این مطالعه که در نشریه  Journal of Cell Biology به چاپ رسیده است به دانشمندان کمک خواهد کرد تا با شناخت مکانیزم های اولیه دخیل در گسترش سرطان در بدن سیستم درمان را در زمینه سرطان متحول کنند.
این پژوهش نشان داد: کنش پروتئین "p120 catenin" با سایر پروتئین های اتصال دهنده سلول های سرطانی تعیین کننده توانایی متاستاز تومور است. 
کادهرین ها نوعی پروتئین در جدار خارجی سلول های سرطانی هستند که به شبکه زنجیره ای پروتئین p120 catenin در داخل سلول متصل هستند. 
بر اساس گزارش brightsurf دانشمندان دریافتند: سلول های سرطانی برای گسترش در بدن از نوعی مکانیزم طبیعی که در جریان ترمیم زخم هاو نمو انسانی به کار می افتد به طور بیمارگونه استفاده می کنند. 
این یافته ها حاکی است پروتئین اتصالی E-cadherin به طور طبیعی باعث مهار فرایند مهاجرت و تهاجم سلول های سرطانی می شود.
سلول های سرطانی با کاهش تولید این نوع پروتئین اتصالی که باعث پیوند محکم بین سلولی می شود، از سلول مجاور جدا شده و به بافت های دیگر مهاجرت می کند.  
به نطر می رسد اختلال در اتصال سلولی ناشی از کاهش تولید پروتئین اتصالی E-cadherin با تغییر در پروتئین هدف p120 catenin protein برای اتصال، زمینه را برای کنده شدن سلول های سرطانی از بافت مهیا کند. به عبارتی تولید کم پروتئین  E-cadherin در سلول های سرطانی باعث شروع چرخه تولید نوع دیگری پروتئین اتصالی با توانایی کم اتصال بین سلول ها و شروع متاستازمی شود. 
دانشمندان کلینیک مایو اظهار امیدواری کردند با کشف ساز و کار متاستاز می توان از شروع این مرحله وحشتناک در بیماران سرطانی پیشگیری کرد.

١١:٠٤ ٠١/٠٧/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد