براي نخستين بار در خاورميانه؛
سيستم هشداردهندهي پدافند ليزري در وزارت دفاع طراحي و ساخته شد
همزمان با آغاز سال تحصيلي جديد دانشگاه صنعتي مالك اشتر و دومين روز از هفته دفاع مقدس، مراحل طراحي و ساخت سيستم هشداردهنده پدافند ليزري با حضور سردار سرتيپ پاسدار مصطفي محمد نجار – وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح – به پايان رسيد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) سردار نجار در آيين گشايش اين پروژه اظهار داشت: با بهرهبرداري از سيستم هشداردهنده پدافند ليزري كه مراحل تحقيق، طراحي و ساخت آن در دانشگاه صنعتي مالك اشتر انجام شده است، توانمندي دفاعي نيروهاي مسلح به ويژه در نبرد نامتقارن به نحو چشمگيري افزايش مييابد.
وزير دفاع، توسعه فنآوريهاي پيشرفته با كاربرد دفاعي بر اساس الگوي مدرن، كارآمد و بومي متناسب با الزامات ملي و منطقهاي را از راهبردهاي اصلي وزارت دفاع برشمرد و تأكيد كرد: سلاحي كه امروز شاهد افتتاح آن هستيم در همين چارچوب و با رويكرد پژوهش خلاقانه و اصيل در دانشگاه صنعتي مالك اشتر طراحي و ساخته شد.
سردار نجار موفقيتهاي چشمگير و خيرهكننده صنايع دفاعي در طراحي و توليد تجهيزت و امكانات دفاعي را كه نمونههايي از آن در رزمايشهاي اخير سپاه و ارتش با موفقيت به بهرهبرداري رسيد، حاصل تجربيات گرانسنگ دفاع مقدس دانست و افزود: اقتدار امروز حاصل حماسهآفريني، تلاش علمي و عملي و ابتكار و خلاقيت پيشتازان عرصههاي ايثار، علم و سازندگي است.
وزير دفاع در تشريح پروژه افتتاحشده اظهار داشت: استادان و محققان دانشگاه صنعتي مالك اشتر وزارت دفاع با بوميسازي دانش و فنآوري بسيار پيشرفته سيستم هشداردهنده ليزري سامانه پدافندي كشور را قادر خواهند ساخت انواع موشك، بمب و گلولههاي هدايتشونده ليزري را منحرف كنند.
سردار نجار تأكيد كرد: امروز صنايع دفاعي به عنوان مظهر اقتدار ملي از چنان صلابت، رشد و بالندگي برخوردار شده است كه قادر است كليه نيازمنديهاي نيروهاي مسلح را به فنآوري و تجهيزات پيشرفته تأمين كند.
وزير دفاع افزود: امروز دانشگاه صنعتي مالك اشتر با الهام از تدابير و رهنمودهاي فرماندهي معظم كل قوا مغز متفكر و پشتوانه بزرگ علمي و پژوهشي صنايع دفاعي و از پيشتازان توسعه علمي و صنعتي كشور است.
وزير دفاع در پايان با بيان اين كه اقتدار دفاعي كشور ناشي از اقتدار عملي است، بر حمايت همهجانبه از تحقيقات، توسعه همكاري با مراكز دانشگاهي، جذب نخبگان علمي و توسعه كاربرد فنآوريهاي نرم تأكيد كرد.
١١:٣٥ ٠١/٠٧/١٣٨٥