١٠:٢٢ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
مدير يك انتشاراتي:
در صدور مجوز نشر آثار پژوهشي نيز تعلل زيادي مي‌شود

مدير يك انتشاراتي در اهواز گفت: معلوم نيست مسؤولان نشر و مميزي چه مي‌خواهند بكنند؛ هر قدر بخواهند، در صدور مجوز نشر تعلل مي‌كنند و تازه اگر دل‌شان نخواست تسهيلات را از بعضي‌ كتاب‌ها مي‌گيرند.
هادي مدرس‌نيا با انتقاد از وضعيت صدور مجوز نشر كتاب به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در خوزستان گفت: " اهل ديره " پژوهشي است در فرهنگ مردم خوزستان كه هم از نظر جامعه‌شناسي و هم مردم‌شناسي براساس الگويي علمي نوشته شده است. اين پژوهش را سيد عبدالامام نبي، استاد دانشگاه‌هاي پيام‌ نور و آزاد اسلامي، نوشته و براي چاپ به ما سپرده است. ما هم آن را از آبان ماه سال گذشته براي گرفتن مجوز به ارشاد فرستاديم، اما مجوز آن آخر شهريور امسال 85 به دست ما رسيد.
وي افزود: ين تاخير چه تاثيري بر وضعيت نشر مي‌گذارد؟ هيچ فكر مي‌شود كه اگر كسي بخواهد نشر را تنها حرفه خود قرار دهد يا قرار داده باشد چه بايد بكند؟
اين ناشر گفت: نمي‌گويم مميزي نباشد، اما اصولي هم باشد. دردمان را به چه كسي بايد بگوييم؟ به كدام عروةالوثقي بايد چنگ بزنيم؟ پژوهش " اهل ديره " را اگر روزي يا حتي هفته‌اي يك صفحه‌اش را مي‌خواستند بخوانند، نبايد مميزي آن يك سال طول مي‌كشيد. اين كتاب، كتابي علمي است با يك الگوي علمي كه تنها يك بار، يك مستشرق غربي در تحقيق خود از آن استفاده كرده است.
او در ادامه يادآور شد: تازه بعد از يك سال كه صدور مجوز را طول داده‌اند، مي‌بينيم در مجوز نشر آمده است " بدون تسهيلات "؛ يعني براي نشر اين كتاب كاغذ داده نمي‌شود. پس كاغذ به چه چيزي مي‌دهند؟ معناي تحقيق‌هاي مردم‌شناسي فراوان داشته و داريم، اين است؟ يك مثال ساده‌اش بازارچه‌هايي است كه سال‌هاست شهرداري اهواز مي‌سازد. از كدام يك از اين بازارچه‌ها استقبال شده است؟ ميليون‌ها تومان خرج ساخت‌ اين بازارچه‌ها مي‌كنند؛ ولي چون قبل از ساخت آن‌ها تحقيق مردم‌شناسي صورت نگرفته، به آن‌ها اقبالي نمي‌شود و مثلا در چند متر آن طرف‌تر مردم خودشان بازارچه راه مي‌اندازند و كسي دكان‌هاي شهرداري كه ميليون‌ها تومان خرج ساخت آن‌ها شده را نمي‌خرد.
مدرس‌نيا تاكيد كرد: ما به شيوه‌اي تحقيقاتي نياز داريم تا كسي كه در خدمت نظام است، بداند با چه الگويي مثلا بازارچه بسازد. اما سؤال اين است كه چرا اخذ مجوز چنين كتابي با اين مشخصات و ويژگي‌هاي مثبت اين همه طول مي‌كشد و ثانيا چرا به آن تسهيلات تعلق نمي‌گيرد؟ چرا به كتاب‌هاي ديگر مجوز مي‌دهند؟

١٢:٠٥ ٠٢/٠٧/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد