١٢:٠٤ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
برنامه توانمند سازی پزشکان عمومی طرح بیمه روستایی اجرا می شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از توانمند سازی پزشکان عمومی و ماماهای حاضر در طرح پزشک خانواده استان اصفهان خبر داد و گفت: 222 پزشک عمومی و 161 ماما با طرح پزشک خانواده و بیمه روستایی در استان اصفهان حضور یافته اند و دانشگاه برای به روز شدن اطلاعات علمی این گروه پزشکی برنامه ریزی کرده است.
دکتر کمال حیدری در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی مهر تاکید کرد : پزشکان عمومی پس از فارغ التحصیلی در بدو ورود به عرصه بهداشت و درمان با مسائلی مواجه می شوند لذا برای کاهش اضطراب و استرس مسوولیت حرفه ای و توانمندتر کردن آنها دانشگاه سعی می کند حمایت علمی خود را از این افراد ادامه دهد که شاید قبلا کمتر در بخش های بیمارستانی و کتابهای درسی با آن برخورد داشته اند.
وی با بیان این مطلب افزود : دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قصد دارد با همکاری معاونت محترم پژوهشی دانشگاه پنج کتاب اصلی مرجع را در مراکز روستایی که این افراد مستقر هستند قرار دهد تا در مواقع لزوم بتوانند به منابع علمی دسترسی داشته باشند.
وی اظهار داشت : برنامه دیگری که برای این گروه درنظر گرفته شده است در دسترس بودن « آن لاین» متخصصین و اساتید دانشگاه است. در این برنامه پزشکان عمومی حاضر در طرح می توانند سوالات پزشکی و علمی خود را با این اساتید مطرح کنند و از راهنمایی اساتید در تشخیص و تجویز درمان بهره گیرند که این مقوله نیاز به تامین اعتبار سخت افزاری دارد که در صورت تامین آن قابل اجرا خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد : اجرایی کردن این برنامه ها نیازمند بودجه است که با توجه به کسری بودجه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان این برنامه با تاخیر عملیاتی می شود.
دکتر حیدری با اشاره به سیستم شبکه بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطر نشان کرد : این مجموعه از 19 شهرستان و 20 شبکه بهداشت و درمان تشکیل شده که از بین آنها شهر اصفهان دارای 2 شبکه مستقل است.
وی جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای دیافت خدمات بهداشتی و درمانی را حدود 4 میلیون نفر بر شمرد و گفت : بالغ بر 20 هزار نفر کارمند و پرسنل بخش بهداشت و درمان سیستم شبکه را از بهورزان تا متخصصین رشته های مختلف پزشکی تشکیل می دهد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود : سیستم شبکه نظام ارایه خدمات سلامت استان اصفهان در بخش بهداشت از یک هزار و 50 واحد بهداشتی درمانی که از خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی در روستاها و پایگاههای بهداشت شهری و مراکز بهداشتی درمانی شهری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یکی ازدانشگاههای تیپ یک وزارت بهداشت محسوب شده و دارای 6 هزاردانشجو، 20 هزار کارمند و 600 نفر عضو هیئت علمی است.

١٣:٠٤ ٠٢/٠٧/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد