١٦:٥٦ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
افزایش 25 درصدی ظرفیت پذیرش در تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران

نماینده اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران برای دستیابی به جایگاه علمی خود اقدامات مهمی مانند افزایش 25 درصدی ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی انجام داده است. با ادامه این روند مربیان دانشگاه های تیپ دو می توانند به ادامه تحصیل بپردازند و زمینه تقویت بنیه علمی آنها فراهم می شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاهی مهر، دکتر علیرضا مصداقی نیا رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران صبح امروز در آیین بازگشایی دانشگاه ها، ضمن خیر مقدم به رئیس جمهور و دیگر دانشگاهیان حاضر در این مراسم، خاطرنشان کرد: حضور رئیس جمهور به عنوان یکی از همکاران دانشگاهی ما جای بسی خرسندی است.
وی از آموزش های پودمانی به عنوان یکی دیگر از ظرفیت های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران نام برد و افزود: با اجرای طرح MPH  در این دانشگاه 5 هزار نفر از مدیران بخش بهداشت و درمان توانمند می شوند .
وی با اشاره به راه اندازی دانشکده علوم نوین در پزشکی با رشته هایی مانند نانوتکنولوژی، بایو تکنولوژی، IT  در پزشکی از راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد اخلاق پزشکی و طب سنتی در این دانشگاه خبر داد و گفت: برنامه ریزی های بسیاری انجام گرفته تا زمینه ارتقاء دانشگاه در ارزشیابی دقیق برای قرار گرفتن در میان بهترین دانشگاه های جهان فراهم شود.
مصداقی نیا پذیرش دانشجوی خارجی و ایجاد شعب بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران را نیز یکی از زمینه های گسترش ارتباطات با دیگر کشور و اشاعه فرهنگ ایرانی و اسلامی در میان دانشجویان خارجی برشمرد.
وی اظهار داشت: هزینه هایی که برای دانشگاه صرف می شود به خصوص در بخش بهداشت و درمان نباید هزینه محسوب شود بلکه سرمایه گذاری برای یک فرد سالم است. هزینه کردن برای دانشگاه از ارزش افزوده بودجه است. دانشگاه نیازمند یاری رئیس جمهور در بخش آموزش عالی و به خصوص آموزش پزشکی است.
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: اعضای هئیت علمی نیازمند همفکری با دیگر اساتید در دانشگاه های جهان هستند و دانشگاه برای فرصت های مطالعاتی و برنامه های خارج از کشور نیازمند اعتباراتی است که آن نیز با مساعدت دولت باید فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش امکانات خوابگاهی به خصوص برای دانشجویان متاهل به شدت در مضیقه است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: کشور با امکانات موجود و جایگاه استراتژیک در منطقه می توانند پرچمدار عدالت و پیشرفت های علمی باشد و دانشگاه می توانند در این میان با تربیت نیروی انسانی کارآمد و توسعه و تحقیق نقش مهمی را در این میان ایفا کنند.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران از قدیمی ترین موسسات آموزش عالی کشور و نخستین دانشکده پزشکی کشور با بیش از 70 سال سابقه آموزشی و 7 دانشکده که دانشکده هشتم با عنوان علوم نوین پزشکی در آستانه راه اندازی است.
مصداقی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران دارای یک هزار و 250 عضو هیئت علمی است که هرم علمی آن بالاترین هرم علمی در کشور با 120 استاد و 278 دانشیار است. این افراد عهده دار آموزش 9 هزار دانشجو هستند که از این تعداد دانشجویان 350 نفر در مقطع دکتری تخصصی، یک هزار نفر در مقطع دستیاری تخصصی و  80 برنامه آموزشی برای 9 هزار دانشجو اجرا می شود.
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: 16 بیمارستان آموزشی با 4 هزار و 400 تخت آموزشی دانشگاه با رشته های تخصصی و فوق تخصصی متعدد پذیرای 4 میلیون نفر از جمعیت جنوب تهران هستند. انجام 3 هزار پیوند کلیه، 3 هزار و 440 پیوند مغز استخوان، 90 پیوند قلب، 3 پیوند قلب و ریه، 9 پیوند کبد و 4 پیوند ریه از جمله آمارهای موفق دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
وی یاد آور شد: جایگاه سوم جهان برای مرکز تحقیقاتی پیوند مغز و استخوان و 37 مرکز تحقیقاتی و 10 مرکز بهداشت در استان های محروم کشور که در این میان مراکز تحقیقاتی اخلاق پزشکی، پیوند اعضا و اعتیاد و ایدز دارای مراتب ملی هستند. همچنین برخی مراکز نیز به صورت مرکز اصلی و مرجع سازمان بهداشت جهانی در کشور انتخاب شده اند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در قالب یک هزار و 600 طرح تحقیقاتی که ناشی از برنامه ریزی دقیق و مدیریت و علاقه محققان به فعالیت می پردازند.
وی با اشاره به موفقیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در تزریق سلول های شوان به بیماران دارای ضایعات نخاعی گفت: با وحجود 50 هزار جانباز در کشور و ضرورت درمان آنها، مرکز ملی ضایعات نخاعی راه اندازی می شود.
مصداقی نیا انتشار یک هزار و 400 مقاله در سال گذشته از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و نمایه شدن در 1 هزار و 200 سایت و انتشار 14 مقاله به زبان های فارسی و انگلیسی و نمایه شدن مجله دارو در ISI را از مهمترین دستاوردهای پژوهشی این دانشگاه برشمرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران 12 درصد اعضای هیئت علمی علوم پزشکی را تشکیل می دهد و 30 درصد مقالات را تولید می کند.
وی از تولیدات دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دستاوردهای پژوهشی این دانشگاه به تولید اینترفرون آلفا، GCSF ، سوزن بیوبسی و ... اشاره کرد.

١٤:٠٨ ٠٨/٠٧/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد