١٧:٠٧ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
دستگاه «ليپوساكشن» جديد با كارايي بهتر در كشور طراحي و ساخته شد

دستگاه ليپوساكشن جديد با مزاياي ويژه و كارايي بهتر در اروميه ساخته شد.
حسن طاهري از سازندگان اين دستگاه ليپوساكشن جديد در گفت‌وگو با خبرنگار «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به اين كه امروزه براي سهولت و سرعت عمل در كشيدن چربي‌ها انواع ليپوساكشن‌هاي ويبراسيون و اولتراسونيك به كار مي رود، خاطرنشان كرد: دستگاه ساخته شده قادر است چربي‌ها و ناهمواري ها را از نواحي مختلف بدن خارج كند.
وي تصريح كرد: دستگاه ليپوساكشن جديد داراي دو كانول مي‌باشد كه يكي از آن‌ها براي كشيدن چربي و ديگري براي تزريق سرم و داروهاي بي‌حس كننده به كار مي‌رود.
از مزاياي دستگاه ليپوساكشن جديد آن است كه چربي مكش شده را مي‌توان براي نواحي ديگر بدن كه دچار ضايعات و دفورماسيون‌هاي اكتسابي و مادرزادي هستند به كار برد زيرا چربي خود شخص از بهترين فيلرهاي موجود در دنياست كه در صورت استفاده احتمال رد آن وجود ندارد.
همچنين دستگاه ليپوساكنش جديد با كاهش فشار منفي و تنظيم تعادل آن قادر به تزريق چربي موفقيت آميز مي‌باشد.
طاهري در گفت‌و‌گو با ايسنا تصريح كرد: در ادامه تزريق هم زمان مواد و داروهاي بي‌حس و پيشگيري كننده از خونريزي و مداخله سريع در هنگام خونريزي سرعت كار اين دستگاه را از ساير ليپو ساكشن‌هاي ساخته شده بيشتر كرده است.
به گفته وي، دستگاه ليپوساكشن‌ جديد بي‌حسي كمتري را مي طلبد در نتيجه بهبودي بيماري سريعتر خواهد بو د و احتمال خونريزي و عفونت به حداقل مي‌رسد.
طاهري در پايان تصريح كرد: ليپوساكشن مثل هر جراحي ديگري داراي عوارضي است ولي در مقايسه با جراحي‌هاي ديگر عوارض آن كمتر است.

١٤:٢٠ ٠٨/٠٧/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد