١٧:١٠ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
ارزشیابی مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی کشور

دکتر کلانتری از ارزشیابی مراکز تحقیقاتی کشور خبر داد و گفت: با توجه به اینکه تحقیقات این گروه در ارتباط با سلامت جامعه است، باید به طور دائم ارزشیابی شود.
دکتر ناصر کلانتری در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی مهر افزود: هدفی که از این ارزشیابی دنبال می شود، بهبود کمی و کیفی عملکرد نظام تحقیقات علوم پزشکی کشور است تا علاوه بر وجود انگیزه در میان محققان، فعالیت های علمی نیز تحت نظارت کامل باشند.
رئیس دفتر توسعه و هماهنگی معاونت تحقیقات وزارت بهداشت یاد آور شد: افزایش 10 درصدی انتشار مقالات در نشریات معتبر داخلی و خارجی به صورت سالیانه یکی از شاخص های موجود برای ارزشیابی است و مراکز تحقیقاتی باید این شاخص را در نظر داشته باشند.
کلانتری اظهار داشت: ارزشیابی همچنین موجب می شود روند شاخص های تولید و انتشار مقالات بهود پیدا کند.
وی اضافه کرد: بر اساس هدف تعریف شده، توانمند سازی مراکز تحقیقات علوم پزشکی با ارزشیابی مستمر از سوی معاونت تحقیقات و فناوری باید به طور سالانه 20 درصد افزایش یابد.
کلانتری گفت: قوانین و مقررات متقاضیان تأسیس مراکز تحقیقاتی به منظور ایجاد انگیزه و محیط مشوق برای محققان و پژوهشگران کشور بررسی می شود و پیشنهاداتی برای اصلاح آن اعمال می شود.
وی اظهار داشت: به همین منظور ظرفیت های نرم افزاری و سخت افزاری پژوهش در کشور افزایش پیدا می کند و از مراکز تحقیقاتی جدید التأسیس حمایت می شود.
رئیس دفتر توسعه و هماهنگی معاونت تحقیقات وزارت بهداشت اضافه کرد: بر همین اساس تا پایان برنامه چهارم توسعه واحدهای پژوهش خصوصی به 20 واحد و واحدهای پژوهشی دولتی نیز به 200 واحد توسعه می یابند.

١٣:٠٥ ٠٩/٠٧/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد