٢٠:٥٦ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
بيست‌وسومين دوره‌ي مسابقات بين‌المللي قرآن كريم به‌پايان رسيد

بيست‌وسومين دوره‌ي مسابقات بين‌المللي قرآن كريم با معرفي نفرات برگزيده به پايان رسيد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ شب گذشته در مراسمي در سالن اجلاس سران، با حضور ريس قوه قضاييه نفرات برگزيده مسابقات، معرفي و از آنان تجليل شد.
در اين مسابقات 80 شركت‌كننده از 42 كشور حضور داشتند كه در هفت روز در سه رشته با هم به رقابت پرداختند.
نفرات برگزيده‌ي سه رشته حفظ ، قرائت و مفاهيم قرآني به اين شرح اعلام شدند:‌ رشته‌ي قرائت: محمدجواد كاشفي از جمهوري اسلامي ايران، عبدالرحمن از اندونزي، حسين حيدرزاده از سوئد، هاني عبدالعزيز الحسيني از مصر و السيد حسنين الحلو از عراق؛ در رشته‌ي حفظ كل: معتز آقايي از ايران، جمعه علي محمد از ليبي، محمد اسماعيل از بنگلادش، احمد فتحي جمعه احمد از مصر، عبدالله علي محمد العرش از يمن؛ و بالاخره در رشته مفاهيم قرآني: محمدرضا خالقي از ايران، محمدعبدرب النبي علي البلاكوسي از مصر، عبدالحريم العمراوي از مغرب، سعد ابرش از سوريه و حاتم عبدالله القليب.
در بخشي از بيانيه بيست‌وسومين دوره‌ي مسابقات بين‌المللي قرآن كريم آمده بود: حمد و سپاس بي‌كران از آن خدايي است كه بر ما منت نهاد تا به بركت انقلاب شكوهمند اسلامي به رهبري امام راحل رضوان‌الله تعالي عليه به ساحت قرآن تقرب جسته و در سالي كه منور به نام پيامبر اعظم (ص) - عصاره‌ي صفات الهي و پيامبر رحمت - منور شده است، از چشمه‌ساران انسان‌ساز كتاب الهي در حد توان بهره گرفته‌ايم و در پايان نيز به اميد آن كه انوار هدايت‌بخش قرآن با وجود مقدس منجي عالم امكان، حضرت بقيه‌الله الاعظم سراسر گيتي را فراگرفته و بشريت را به سوي رستگاري رهنمود كرد.
رييس قوه قضاييه نيز در اين مراسم در سخناني با بيان اين كه مبناي تمدن امروز دنيا قرآن است، گفت كه قرآن انسان‌ها را در بعد فردي و اجتماعي هدايت مي‌كند.
به گزارش خبرنگار ايسنا، آيت‌الله هاشمي شاهرودي اظهار داشت: برگزاري دوره‌ها و مسابقات قرآني كار بسيار ارزشمند و مباركي است.
وي با بيان اين‌كه يكي از دستاوردهاي انقلاب اسلامي ترويج و توسعه فرهنگ حفظ و قرائت قرآن و آشنايي با اين كتاب الهي است كه عزيزترين و گراسنگ‌ترين نعمت الهي است، افزود: در حديثي از پيامبر (ص) آمده است، قرآن در همه امور افضل است و پس از خداوند متعال و مقام عظمت خداوند هيچ مقامي به بلنداي مقام قرآن نيست. احترام و حرمت‌گذاري و تعظيم قرآن، احترام به خداست و استخفاف و بي‌حرمتي به قرآن، بي‌حرمتي به خداست.
هاشمي شاهرودي همچنين متذكر شد: عظمت لايتناهي قرآن مانند خود خداست، زيرا كلام اوست و تجلي آن مبدأ مطلق و بي‌نهايت است، لذا انسان شاهد آن است كه ابعاد قرآن هر روز، هر زمان و هر دوره با وجود اين‌كه بزرگان ائمه اطهار (ع) و اولياي الهي در رابطه با آن كار و بحث كرده‌اند، بخشي از قرآن است.
وي با بيان اين‌كه قرآن كتاب هدايت به معناي دقيق آن است، اظهار داشت: اين بخش بسيار مهمي است و انسان‌ها را در بعد فردي و اجتماعي هدايت مي‌كند و مبناي تمدن امروز دنيا قرآن است. بخش‌هاي خوب مربوط به قرآن است و آن‌چه براي بشريت بد و مضر است، معلول ذهن مادي خود انسان‌هاست.
آيت‌الله هاشمي شاهرودي با بيان اين‌كه قرآن، كتاب جامعه‌ساز، بشرساز و بشريت‌ساز است، افزود: بسيار مهم است كه انسان به ابعاد اين كتاب توجه كند و از مظاهر لفظي و صوتي و قرائت و حفظ و تلاوت آن استفاده كند كه شايد در بعد مادي قرآن نيز ابعاد و معجزات درك‌نشده و شايد بي‌منتها باشد و هم بر بعد معنوي قرآن تأكيد بسيار زيادي شده است.
در اين مراسم، دري‌نجف‌آبادي - دادستان كل كشور - و كريمي‌راد - وزير دادگستري - نيز حضور داشتند كه در پايان، از سوي رييس قوه قضاييه و رييس سازمان اوقاف و امور خيريه و معاون فرهنگي اين سازمان، به برگزيدگان مسابقات جوايزي اهدا شد.

١٤:٥٠ ١٢/٠٧/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد