٢٣:٠٣ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
کمتر از 200 متخصص ایمونولوژی در کشور وجود دارد

رئیس انجمن ایمونولوژی و آلرژی گفت: ایمونولوژی می تواند از بروز بیماری هایی نظیر بیماری های عفونی و همچنین افزایش آلرژی و حساسیت ، پیشگیری کرده و در درمان سرطان ها و چگونگی تداوم عضو پیوندی بسیار موثر واقع شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر ، دکتر محمد وجگانی امروز در نشستی به مناسبت 15 مهر روز ایمونولوژی به خبرنگاران گفت: امروزه علم ایمونولوژی به عنوان قلب پزشکی مطرح است چون از زمانی که درد شناخته و چگونگی مقاومت در برابر بیماری ها تجربه شد ، ایمونولوژی هم مطرح شده است.
وی اظهار داشت: مقاومت و ایمنی بدن در برابر بیماری در افراد مختلف به متفاوت است و مطرح شدن ایمونولوژی باعث مصون و مقاوم سازی میلیون ها نفر در برابر بیماری هایی نظیر سل ، دیفتری ، کزاز و... شد به گونه ای که از ابتلا و مرگ و میر سالانه میلیون ها نفر بر اثر این بیماری جلوگیری شد.
رئیس انجمن ایمونولوژی و آلرژی گفت: هم اکنون شیوع بیماری ها نظیر افزایش آلرژی در جوامع به ویژه در جوامع صنعتی که تعداد افراد مبتلا به آلرژی تا 20 درصد جمعیت نیز رسیده است نیاز به علم  و اهمیت ایمونولوژی را بیشتر نشان می دهد.
وی با اشاره به عواملی به عنوان انحرافات زندگی ، گفت: تغییر نوع زندگی ، شرایط زندگی باعث انحراف سیستم ایمنی و دچار انحراف و اختلال می کند و این موجب افزایش بروز حساسیت ها می شود.
وجگانی تصریح کرد: ایمونولوژی در تشخیص بیماری های صعب العلاج، تومورها و سرطان ها و حتی میزان وخامت بیماری نقش مهم و اساسی دارد.
وی با اشاره به کمبود تعداد متخصصان ایمونولوژی در کشور ، تصریح کرد: تعداد متخصصان ایمونولوژی درکشور کمتر از 200 نفر هستند در صورتی که در کشورهای پیشرفته این تعداد بیش از هزاران نفر است به گونه ای که تعداد این متخصصان در آلمان حداقل 10 هزار نفر است.
وجگانی گفت: با وجود تعداد کم متخصصان ایمونولوژی ، زمینه فعالیت برای این تعداد کم هم در کشور فراهم نیست در صورتی که این متخصصان می توانند در زمینه آموزش ، تحقیقات در زمینه ایمونولوژی ، قلب و عروق ، ارائه خدمات پاراکلینیک و آزمایشگاهی به عنوان مهره کلیدی و اساسی فعالیت کنند.

١٢:٥١ ١٥/٠٧/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد