٢٢:٠٦ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
محققان درمان جديدي براي طاسي در مردان ابداع كردند

پژوهشگران به دنبال ساخت روباتي هستند كه مي‌تواند سلول موي انسان را تكثير كند. هدف از ساخت اين روبات و تكثير سلول‌هاي مو، ترميم طاسي است.
به گزارش پايگاه اينترنتي بي‌بي‌سي نيوز، شركت بيوتكنولوژي "اينترسايتكس" (‪ (Intercytex‬موفق به جداسازي و تكثير سلول‌هاي مو از پشت گردن و كاشتن آن در نقطه‌اي ديگر شده است.
اين شركت قصد دارد روند تكثير مو در آزمايشگاه را به خط توليدي تمام خودكار تبديل كند. به اين ترتيب شمار بيشتري از افراد به خدمات ترميم مو دسترسي خواهند داشت.
با اين شيوه امكان ترميم طاسي در مردان و ريزش منطقه‌اي مو در زنان (آلوپسي) فراهم خواهد شد.
اين شركت و شركت "اتوميشن پارتنرشيپ" (‪,(Automation Partnership‬ سازنده سيستم روباتيك براي انبار و تكثير سلولي، اميدوارند توليد سلول موي انسان را به سطح تجاري توسعه دهند.
اولين آزمايش‌ها بر روي هفت مرد طاس انجام شد كه منجر به رشد مو در پنج نفر از آنها شد. اين روش اكنون بر روي بيست نفر ديگر در حال انجام است.
در جريان ترميم مو، كه سي دقيقه طول مي‌كشد، سلول‌هاي مو كه از پشت گردن افراد برداشته شده، كشت مي‌شود و بعد از آنكه شمار آنها به هزاران سلول رسيد در نقطه‌اي كه نياز است زير پوست سر تزريق مي‌شود.
يكي از گسترده‌ترين انواع طاسي ناشي از ترشح هورمون مردانه موسوم به دي هيدرو تستوسترون (‪ (dihydrotestosterone‬است كه باعث نازك شدن تار مو و در نهايت توقف رشد آن مي‌شود.
حساسيت به اين هورمون در موهاي پشت گردن مردان (كه به دلايل رايج طاس شده اند) ديده نمي‌شود.
روبات‌ها دو كار انجام مي‌دهند: كشت سلول‌ها تقريبا سه هفته طول مي كشد و مراحل مختلف دارد كه مي‌توان برنامه ريزي كرد كه همه مراحل را انجام دهد و ديگري اين است كه همزمان مي‌تواند بر روي ‪ ۲۰۰‬نمونه از افراد مختلف كار كند. هوشمندي اين روبات‌ها زماني ثابت مي‌شود كه نمونه‌ها به طور درست در بين داوطلبان توزيع شود.
محققان قصد دارند از همين روش براي ترميم ريزش مو در زنان نيز استفاده كند، اما هرگونه خدمات در اين زمينه تا سه سال ديگر به بازار راه نخواهد يافت.

١٦:٠٧ ١٨/٠٧/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد