٢١:١٨ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
مقاله عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند در كنگره چشم پزشكي اروپا پذيرفته شد

براساس يافته‌هاي پژوهشي، تزريق ميتومايسين داخل ناخنك از پيشرفت آن جاوگيري كرده و گاهي باعث كاهش اندازه آن مي‌شود و پس از عمل عود آن به ميزان بالايي كاهش مي يابد.
دكتر داوري، متخصص چشم و عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند در گفت‌وگو با خبرنگار «پژوهشي» ايسنا درباره تحقيقاتش كه در مقاله‌اي با عنوان «بررسي اثرات درماني و عوارض تزريق ميتومايسين C در ناخنك» در كنگره بين‌المللي چشم پزشكي اروپا ESCRS2006 در كشور انگلستان گفت : ناخنك يك بيماري شايع چشمي در ايران مخصوصا در مناطق كويري و نيمه كويري است كه علت آن وجود گرد و خاك و تابش مستقيم آفتاب مي باشد كه باعث كاهش ديد از طريق ايجاد آستيگماتيسم و يا آمدن روي محور بينايي مي شود.
درمان آن عمل جراحي و برداشتن ناخنك است اما متأسفانه با درصد بالايي 50 تا 70 درصد عود مي كند.
تاكنون براي كاهش عود دوباره آن راه‌هاي مختلفي پيشنهاد شده (از جمله استفاده از اشعه و عمل جراحي به روش چرخش گرافت) كه عود آن را به 7 تا 10 درصد رسانده است .
عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي روش جديدي را در 40 بيمار طي دو سال اخير انجام داد كه عود ناخنك را به 1 تا 2 درصد كاهش مي دهد. در اين روش آمپول ميتومايسين 2 صدم درصد را به داخل ناخنك تزريق مي‌كنند و پس يك ماه بعد عمل جراحي ناخنك را انجام مي دهند .

١٤:١٨ ٢٣/٠٧/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد