١٩:٢٢ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
خصوصی سازی خدمات رفاهی دانشجویان به تأمل بیشتری نیاز دارد / نظام جامعی در حوزه خصوصی سازی خدمات رفاهی دانشجویان وجود ندارد

افزایش بی رویه ظرفیت پذیرش عاملی شد تا دانشگاه ها مهر ماه خود را به درگیری برای رفع مشکلات رفاهی دانشجویان سپری کنند و وزارت علوم نیز مجبور شده سیاست خصوصی سازی در ارائه خدمات دانشجویی را سرلوحه برنامه های خود در حوزه رفاهی عنوان کند. در همین راستا خبرگزاری مهر در گفتگو با کارشناسان به تحلیل خصوصی سازی خدمات رفاهی دانشجویان پرداخته است.
حمید سعادت - عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: واگذاری خدمات رفاهی دانشجویان به بخش خصوصی نیازمند حساسیت و تأمل بیشتری نسبت به خصوصی سازی سایر عرصه ها است و ضرورت تدوین آیین نامه هایی به منظور ایجاد نظام جامع خصوصی سازی در حوزه خدمات رفاهی دانشجویان احساس می شود.
وی افزود: خصوصی سازی یکی از استراتژی های موثر جهت واگذاری تصدی گری دولت به مردم است که از اصول برنامه چهارم توسعه و از تأکیدات نظام است اما خصوصی سازی به ابزار و مقدمات خاص خود نیاز دارد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: خصوصی سازی خدمات رفاهی دانشجویان صرفا به صورت یک ایده توسط وزارت علوم مطرح است و تا کنون اسنادی مبتنی بر کار کارشناسی در خصوص فرآیند خصوصی سازی خدمات رفاهی دانشجویان به کمیسیون آموزش ارائه نشده است.
سعادت افزود: در لایحه خدمات مدیریت دولتی پیش بینی شده است تا آن دسته از فعالیت های دولت که مردم قادر به اجرای آن ها هستند به بخش خصوصی واگذار شود اما اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هنوز بحثی را در حوزه خصوصی سازی خدمات رفاهی دانشجویان مطرح نکرده و از مسئولین وزارت علوم توضیحی نخواسته اند.

١١:١٤ ٣٠/٠٧/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد