توسعه تحصيلات تکميلي و گسترش فضاي آموزشي دانشکده کشاورزي دانشگاه فردوسي در سال جاری
رييس دانشکده کشاورزي دانشگاه فردوسي گفت: ارتقاي کمي و کيفي دانشکده در کليه سطوح آموزشي و پژوهشي از مهمترين برنامههاي سال جاري اين دانشکده است.
دکتر رضا وليزاده در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا)-منطقه خراسان، در خصوص مهمترين برنامههاي دانشکده کشاورزي دانشگاه فردوسي، اظهار داشت: تمام تلاش خود را براي ارتقاي وضعيت علمي دانشکده و توسعه تحصيلات تکميلي به خصوص در مقطع دکترا انجام خواهيم داد.
وي با اشاره به بنيه علمي خوب دانشکده در گروههاي مختلف خاطر نشان کرد: توسعه تحصيلات تکميلي به خصوص درمقطع دکترا در گروههاي علوم دامي، صنايع غذايي، گياهپزشکي و آبياري از اصليترين برنامههاي اين دانشکده در سال جاري ميباشد.
رييس دانشکده کشاورزي دانشگاه فردوسي از پذيرش بيش از 350 دانشجوي کارشناسي در سال تحصيلي جديد در اين دانشکده خبر داد و گفت: بيش از 130 دانشجوي کارشناسي ارشد و 34 دانشجو در مقطع دکتري نيز در اين دانشکده پذيرش شدهاند.
ولي زاده با اشاره به حضور 101 عضو هيات علمي در اين دانشکده خاطر نشان کرد: 13 استاد، 15 دانشيار و 50 استاديار در اين دانشکده مشغول به فعاليت هستند و 4 نفر نيز در مقطع دکترا به عنوان مامور به تحصيل براي اضافه شدن به هيات علمي دانشکده در حال گذراندن تحصيلات تکميلي هستند.
وليزاده با بيان اينکه به روز کردن سيستمهاي مختلف اداري، آموزشي و مديريتي از ديگر برنامههاي اين دانشکده در سال تحصيلي جديد است، اذعان داشت: راه اندازي آزمايشگاه و کارگاههاي مختلف در گروههاي علوم دامي صنايع غذايي، خاک شناسي و زراعت و باغباني از ديگر برنامههاي در دستور کار دانشکده است.
استاد برگزيده کشور در سال 84 تصريح کرد: توجه جدي به پژوهشهاي کاربردي و درگير کردن هر چه بيشتر و بهتر دانشجويان در فعاليتهاي دانشکده به خصوص در واحدهاي توليدي از ديگر برنامههاي اين دانشکده در سال تحصيلي 86-85 ميباشد.
وليزاده توسعه فضاهاي فيزيکي، احداث فضاي سبز، بهسازي محيط دانشکده، تکميل ترياي دانشجويي و پيگيري اجراي طرح جامع دانشکده کشاورزي دانشگاه فردوسي را از ديگر اولويتهاي اصلي سال تحصيلي جاري اين دانشکده اعلام کرد.
وي با اشاره به تجهيز کليه کلاسهاي دانشکده به وسايل کمک آموزش و دستگاههاي سمعي و بصري گفت: به منظور افزايش کيفيت ارايه خدمات آموزشي و پژوهشي به دانشجويان طرح تکميل و توسعه آزمايشگاههاي گروه علوم و صنايع غذايي در مجتمع صنايع غذايي نيز در دست انجام ميباشد.
وي با اشاره به عدم اختصاص امکانات، متناسب با نيازهاي دانشکده در سطح کلان گفت: عدم اتمام به موقع فازهاي مختلف طرح جامع دانشکده باعث بروز مشکلات فراواني در زمينه فضاهاي آموزشي و پژوهشي شده است.
استاد نمونه کشوري در سال 84 همچنين تصريح کرد: فرسودگي بسياري از تجهيزات و ماشينآلات براي انجام کارهاي کشاورزي از مشکلاتي است که دانشکده با آن دست و پنجه نرم ميکند.
وي با انتقاد از سيستم اداري کم راندمان و قوانين دست و پا گير گفت: اين موانع سرعت تغيير و تحول مورد انتظار را به شدت کاهش ميدهد.
وليزاده خاطر نشان کرد: بودجه متعارف دانشکده نميتواند پاسخگوي اين نيازها باشد و بايد براي نوسازي تجهيزات و تامين دستگاههاي کشاورزي جديد منابع مالي ويژهاي در اختيار دانشکده قرار گيرد.
رييس دانشکده کشاورزي دانشگاه فردوسي افزود: کمبود آب در مجموعه دانشکده و در محوطه پرديس و همچنين واحدهاي مزرعه و ايستگاههاي دامپروري از ديگر مشکلات موجود براي انجام فعاليتهاي کشاورزي دانشکده است.
١١:١٠ ٠٦/٠٨/١٣٨٥