١٨:١٥ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
نخستین همایش تله مدیسین و سلامت الکترونیک برگزار می شود

نخستین همایش "تله مدیسین و سلامت الکترونیک" 10 و 11 آبان ماه جاری در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مهدی شادنوش دبیر اجرایی این همایش امروز در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: تله مدیسین (Telemedicine) به عبارت پزشکی از راه دور و سلامت الکترونیک نیز به معنی پیشگیری و مراقبت های پزشکی، تشخیص و درمان از راه دور با استفاده از فرآیندهای الکترونیک است.
وی افزود: این تکنولوژی با انتقال صوت، متن و اطلاعات مورد نیاز پزشکی انجام می گیرد و این امر در مشاوره، آموزش، جراحی از راه دور و پایش کاربرد دارد.
دبیر اجرایی نخستین همایش "تله مدیسین" و سلامت الکترونیک خاطر نشان کرد: در جراحی های از راه دور ربات ها در مبداء و پزشکی حاذق در مقصد هدایت جراحی را بدست می گیرد. این نوع پزشکی از زمان پیدایش تلگراف و تلفن در بخش مشاوره پزشکی کاربرد داشته است.
وی با اشاره به پیشرفت های قابل توجه کشور در زمینه تکنولوژی های جدید اظهار داشت: این همایش می تواند زمینه ساز استفاده از تکنولوژی "تله مدیسین" در بخش سلامت کشور باشد.
شادنوش یاد آور شد: این همایش با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت اطلاعات و فناوری ارتباطات، دانشگاه های صنعتی شریف، امیرکبیر و تربیت مدرس، سازمان نظام پزشکی، پژوهشکده فناوری اطلاعات و یونسکو برگزار می شود.
وی تأکید کرد: برگزاری این همایش نیازمند همکاری فرابخشی است و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر همکاری بخش های مختلف مهندسی و پزشکی با یکدیگر تأکید دارد.
دبیر اجرایی نخستین همایش "تله مدیسین" و سلامت الکترونیک با اشاره به موضوعات مورد بررسی در پانل های این همایش گفت: "تله مدیسین" و سلامت الکترونیک، "تله مدیسین" و درمان، "تله مدیسین" و تشخیص، "تله مدیسین" و سیستم های اطلاعات و "تله مدیسین" و چالش های حقوقی و اخلاقی مهمترین موضوعات مورد بحث در این همایش هستند.
وی افزود: تاکنون 300 نفر برای شرکت در این همایش ثبت نام کرده اند و از میان 186 مقاله ارسال شده، 30 مقاله به صورت سخنرانی در این همایش ارائه می شود. همچنین 18 مقاله انگلیسی و 54 مقاله فارسی به همراه یک کتاب مرجع در مدت زمان برگزاری همایش برای استفاده همگان ارائه می شود.
شادنوش خاطرنشان کرد: مهندسان و پزشکان با تخصص های مختلف می توانند در این همایش شرکت کنند. این همایش امتیاز بازآموزی نیز دارد که میزان دقیق آن همزمان با همایش اعلام می شود.
وی گفت: احتمال انجام یک جراحی از راه دور در مدت برگزاری همایش وجود دارد که در حال انجام هماهنگی های لازم با یکی از دانشگاه های کشور جمهوری چک برای انجام این عمل جراحی هستیم.
دبیر اجرایی نخستین همایش "تله مدیسین" و سلامت الکترونیک با اشاره به مزایای "تله مدیسین" در بخش های مختلف پزشکی گفت: این تکنولوژی در موارد اورژانس، انجام مشاوره های پزشکی در روستاها، روز آمد کردن اطلاعات علمی پزشکان و استفاده از اساتید خارجی برای آموزش های دستیاری از مهمترین مزیت های استفاده از این تکنولوژی است.
وی همچنین از طراحی سیستم مکانیزه داروخانه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد و گفت: طراحی این سیستم به پایان رسیده است و به صورت پایلوت در آینده نزدیک اجرایی می شود.
شادنوش اضافه کرد: همچنین وزارت بهداشت سیستم "تله مدیسین" را به صورت نمونه در آینده نزدیک در یکی از بیمارستان های دانشگاهی اجرا خواهد کرد. 

١٦:٤٤ ٠٦/٠٨/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد