١٩:٠٩ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
پانزدهمين دوره جشنواره پژوهش دانشگاه تهران آذرماه برگزار مي‌شود

پانزدهمين دوره جشنواره پژوهش دانشگاه تهران، ‪ ۲۸‬آذرماه در تالار علامه اميني اين دانشگاه برگزار مي‌شود.
به گزارش روز يكشنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا، اين جشنواره در سالهاي گذشته همزمان با روز پژوهش برگزار مي‌شد كه از امسال به جشنواره پژوهش ارتقا يافته است.
معاون پژوهشي دانشگاه تهران باتشريح برنامه‌هاي اين دانشگاه‌براي برگزاري جشنواره پژوهش اظهار داشت: اين جشنواره با هدف تقدير از انديشمندان، پژوهشگران و معرفي توانمنديهاي آنان برگزار مي‌شود.
"علي اكبر موسوي موحدي" در گفت و گو با خبرنگاران گفت: پيش از اين در مراسم روز پژوهش از دانشجويان، استادان و انديشمنداني كه آثار آنان به صورت كتاب و يا در مجلات ارايه شده بود، مورد ارزيابي قرار مي‌گرفت.
وي تاكيد كرد: امسال اين جشنواره در همه زمينه‌هاي پژوهشي برگزار مي‌شود و از پديدآورندگان آثار علمي تجليل خواهد كرد.
به گفته وي، در اين جشنواره به استادان، پژوهشگران نمونه و محققان برجسته حوزه علوم تجربي و انساني كه آثار ارزنده ملي داشته باشند، نشان درجه دو علمي اعطا مي‌شود.
وي انتخاب دانشجويان برتر دوره تحصيلات تكميلي شامل كارشناسي ارشد و دكتري به عنوان دانشجويان و پژوهشگران نمونه را از ديگر بخشهاي اين جشنواره برشمرد.
موسوي موحدي افزود: دانشگاه تهران درصدد است درجه استاد ممتازي را به اعضاي هيات علمي كه داراي درجه استاد تمامي باشند و در طي پنج سال از دريافت اين درجه، موفق به كارهاي پژوهشي شده باشند، اعطا كند.
وي استفاده‌از استادان بازنشسته اين دانشگاه جهت انجام كارهاي پژوهشي را از ديگر برنامه‌هاي معاونت پژوهشي ياد كرد و اظهار داشت: استادان بازنشسته مي‌توانند از تمام امكانات دانشگاه براي امور پژوهشي و تحقيقاتي استفاده كنند.
وي راه‌اندازي موزه علم را از ديگر برنامه‌هاي معاونت پژوهشي دانشگاه تهران ارزيابي كرد و گفت: اين موزه در محل پرديس نگارستان دانشگاه تهران كه جايگاه اوليه تاسيس اين دانشگاه بود، احداث خواهد شد.
به گفته معاون پژوهشي دانشگاه تهران، اين موزه به صورت الكترونيكي و از طريق پايگاه اينترنتي روي شبكه وب قرار مي‌گيرد تا دستاوردهاي علمي، ابزار و امكانات دانشگاه را در سطح بين‌الملللي معرفي كند.
وي در خصوص توجه به بحث كارآفريني در جشنواره پژوهش اظهار داشت: هم اكنون در دانشگاه تهران دپارتمان كارآفريني تشكيل شده كه به همراه مركز كارآفريني، پاركهاي علم و فناوري، مركز رشد، مركز مالكيتهاي معنوي و فكري به توسعه كارآفريني و تبديل علم به ثروت مشغول هستند.
به گفته وي، هم‌اكنون مركز مالكيتهاي فكري اين دانشگاه يكي از هشت مركز داراي مجوز از وزارت علوم براي حمايت از اختراعات داخلي جهت ثبت بين - المللي به شمار مي‌رود.
معاون پژوهشي دانشگاه تهران يادآور شد: مركز مالكيت فكري تاكنون سه اختراع را در سطح بين‌المللي به نام ايران ثبت كرده است.
موسوي موحدي در خصوص راه‌اندازي كتابخانه ديجيتالي دانشگاه تهران نيز گفت: بخشي از منابع كتابخانه‌هاي دانشگاه تهران كه از سال ‪ ۱۹۹۷‬به بعد بوده به صورت ديجيتالي جمع آوري شده است.
"اين دانشگاه هم‌اكنون داراي ‪ ۳۵‬كتابخانه است كه براي به روز كردن و ديجيتالي كردن آن به ‪ ۱۰‬سال زمان نياز است."
معاون پژوهشي دانشگاه تهران همچنين در پايان يادآور شد: حدود ‪ ۳۳‬هزار پاپان نامه‌هاي دوره كارشناسي ارشد و دكتري به صورت ديجيتالي در دانشگاه تهران موجود است.

١٧:٠١ ٠٧/٠٨/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد