١٦:٢٥ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
كارگاه آموزشي و سمينار «پيشرفت‌هاي علمي و تكنولوژيكي در صنايع غذايي» برگزار شد

كارگاه آموزشي و سمينار علمي « پيشرفتهاي علمي و تكنولوژيكي در صنايع غذايي» با هماهنگي معاونت بين الملل دانشگاه‌ آزاد اسلامي و مشاركت شوراي فرهنگي بريتانيا با حضور استادان برجسته دانشگاه «متروپوليتن» لندن، ششم و هفتم آبان ماه جاري در دانشكده صنايع غذايي واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد برگزار شد.
به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در مراسم افتتاحيه اين كارگاه كه پروفسور برايين بونيتن - رييس دانشكده صنايع غذايي - و پروفسور ريچارد مارشال - استاد - دانشگاه متروپوليتن لندن حضور داشتند، دكتر مهستي، معاون امور بين‌الملل دانشگاه در سخناني، گزارشي از دستاوردهاي دانشگاه‌ آزاد اسلامي و فعاليت‌هاي معاونت امور بين الملل در سال‌هاي اخير نظير تاسيس دانشگاه بين المللي قشم، عضويت در مجامع بين المللي، معرفي دانشگاه به جوامع بين‌المللي و رايزني براي برگزاري سمينارهاي مختلف بين المللي و توسعه واحدهاي برون مرزي ارائه كرد.
وي با اشاره به اين كه دانشگاه‌ آزاد اسلامي در سال 61 به منظور گسترش آموزش عالي در كشور تاسيس شد و در حال حاضر با بيش از 300 واحد دانشگاهي، يك ميليون و 200 هزار دانشجو و يك ميليون و 800 هزار فارغ‌التحصيل و 35 هزار عضو هيات علمي در حال فعاليت است، افزود: در بخش بين الملل چهار واحد دانشگاهي در انگلستان، امارات(دوبي)، تانزانيا و لبنان در حال فعاليت اند و هم اكنون درصدد تاسيس چهار واحد ديگر در كشورهاي كويت، آذربايجان، عراق و افغانستان نيز هستيم.
دكتر مهستي خاطر نشان كرد: در راستاي افزايش سطح علمي استادان و دانشجويان كشور و آشنايي با آخرين يافته‌هاي علمي و تكنولوژي دنيا، امور بين الملل دانشگاه آزاد برنامه‌هايي نظير مشاركت با دانشگاه‌هاي بين‌المللي دنيا نظير EMU ، شناسايي بهترين پژوهش‌هاي دانشگاهي دنيا و معرفي به استادان و دانشجويان ايراني را در دستور كار خود قرار داده است.
معاون امور بين الملل دانشگاه‌ آزاد اسلامي به عضويت دانشگاه‌ آزاد اسلامي در شوراي اجرايي دانشگاههاي جهان و رياست دكتر جاسبي بر شوراي اجرايي دانشگاههاي جهان اسلام اشاره كرد و گفت: عضويت معاونت بين‌الملل دانشگاه‌ آزاد اسلامي در كميسيون ملي آيسسكو و برگزاري سمينارها و پروژه‌هاي مشترك با دانشگاههاي مختلف از ديگر دستاوردهاي اين معاونت است.
وي برگزاري سمينارهاي بين‌المللي و كارگاه‌هاي علمي مشترك به صورت ماهانه را از ديگر برنامه‌هاي اين معاونت دانست.
دكتر مهستي همچنين سخناني در زمينه اهميت صنايع غذايي در كشور ايراد كرد و گفت: با توجه به رشد جمعيت در كشور يكي از سياست‌هاي مهم دانشگاه‌ آزاد اسلامي توسعه كمي و كيفي بخش كشاورزي به خصوص صنايع غذايي است كه اين كارگاه نيز با همين هدف برگزار شده است.
در ادامه، دكتر قوامي رييس دانشكده صنايع غذايي واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد در سخناني هدف از برگزاري كارگاه مذكور را تبادل اطلاعات بين دانشجويان و استادان عنوان و محورهاي اين كارگاه دو روزه را اعلام كرد.

١٦:٤٥ ٠٨/٠٨/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد