كارگاه آموزشي و سمينار «پيشرفتهاي علمي و تكنولوژيكي در صنايع غذايي» برگزار شد
كارگاه آموزشي و سمينار علمي « پيشرفتهاي علمي و تكنولوژيكي در صنايع غذايي» با هماهنگي معاونت بين الملل دانشگاه آزاد اسلامي و مشاركت شوراي فرهنگي بريتانيا با حضور استادان برجسته دانشگاه «متروپوليتن» لندن، ششم و هفتم آبان ماه جاري در دانشكده صنايع غذايي واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد برگزار شد.
به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در مراسم افتتاحيه اين كارگاه كه پروفسور برايين بونيتن - رييس دانشكده صنايع غذايي - و پروفسور ريچارد مارشال - استاد - دانشگاه متروپوليتن لندن حضور داشتند، دكتر مهستي، معاون امور بينالملل دانشگاه در سخناني، گزارشي از دستاوردهاي دانشگاه آزاد اسلامي و فعاليتهاي معاونت امور بين الملل در سالهاي اخير نظير تاسيس دانشگاه بين المللي قشم، عضويت در مجامع بين المللي، معرفي دانشگاه به جوامع بينالمللي و رايزني براي برگزاري سمينارهاي مختلف بين المللي و توسعه واحدهاي برون مرزي ارائه كرد.
وي با اشاره به اين كه دانشگاه آزاد اسلامي در سال 61 به منظور گسترش آموزش عالي در كشور تاسيس شد و در حال حاضر با بيش از 300 واحد دانشگاهي، يك ميليون و 200 هزار دانشجو و يك ميليون و 800 هزار فارغالتحصيل و 35 هزار عضو هيات علمي در حال فعاليت است، افزود: در بخش بين الملل چهار واحد دانشگاهي در انگلستان، امارات(دوبي)، تانزانيا و لبنان در حال فعاليت اند و هم اكنون درصدد تاسيس چهار واحد ديگر در كشورهاي كويت، آذربايجان، عراق و افغانستان نيز هستيم.
دكتر مهستي خاطر نشان كرد: در راستاي افزايش سطح علمي استادان و دانشجويان كشور و آشنايي با آخرين يافتههاي علمي و تكنولوژي دنيا، امور بين الملل دانشگاه آزاد برنامههايي نظير مشاركت با دانشگاههاي بينالمللي دنيا نظير EMU ، شناسايي بهترين پژوهشهاي دانشگاهي دنيا و معرفي به استادان و دانشجويان ايراني را در دستور كار خود قرار داده است.
معاون امور بين الملل دانشگاه آزاد اسلامي به عضويت دانشگاه آزاد اسلامي در شوراي اجرايي دانشگاههاي جهان و رياست دكتر جاسبي بر شوراي اجرايي دانشگاههاي جهان اسلام اشاره كرد و گفت: عضويت معاونت بينالملل دانشگاه آزاد اسلامي در كميسيون ملي آيسسكو و برگزاري سمينارها و پروژههاي مشترك با دانشگاههاي مختلف از ديگر دستاوردهاي اين معاونت است.
وي برگزاري سمينارهاي بينالمللي و كارگاههاي علمي مشترك به صورت ماهانه را از ديگر برنامههاي اين معاونت دانست.
دكتر مهستي همچنين سخناني در زمينه اهميت صنايع غذايي در كشور ايراد كرد و گفت: با توجه به رشد جمعيت در كشور يكي از سياستهاي مهم دانشگاه آزاد اسلامي توسعه كمي و كيفي بخش كشاورزي به خصوص صنايع غذايي است كه اين كارگاه نيز با همين هدف برگزار شده است.
در ادامه، دكتر قوامي رييس دانشكده صنايع غذايي واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد در سخناني هدف از برگزاري كارگاه مذكور را تبادل اطلاعات بين دانشجويان و استادان عنوان و محورهاي اين كارگاه دو روزه را اعلام كرد.
١٦:٤٥ ٠٨/٠٨/١٣٨٥