با معرفي برترين پايان نامهها مواد و متالورژي كشور
ششمين همايش دانشجويي مهندسي مواد و متالورژي كشور به كارش پايان داد
ششمين همايش دانشجويي مهندسي مواد و متالورژي كشور عصر ديروز طي مراسمي در مجتمع امام خميني (ره) دانشگاه علم و صنعت ايران با معرفي برترين پايان نامههاي دانشجويي اين رشته به كارش پايان داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر منصور سلطانيه، دبير علمي همايش با بيان اين مطلب اظهار داشت: از بين 26 پايان نامه راه يافته به دور نهايي در مقطع كارشناسي ارشد، پايان نامههاي وحيد ابويي و وحيد ابويي مه ريزي از دانشگاه علم و صنعت ايران و شهرزاد حسيني واجارگاه از دانشگاه صنعتي شريف به طور مشترك رتبه اول را كسب كردند.
چهار پايان نامه مربوط به مجيد عباسي قراچه از دانشگاه صنعتي شريف، معصومه حسين پوري از دانشگاه علم و صنعت ايران، علي صداقت از دانشگاه تربيت مدرس، جعفر اسدزاده بيك ديلو از دانشگاه تهران به صورت مشترك رتبه دوم را كسب كردند.
وي افزود: در مقطع كارشناسي هيات داوران پايان نامهاي را به عنوان رتبه اول انتخاب نكردند.
دو پايان نامه مربوط به عباس ابن نصير از دانشگاه صنعتي اصفهان و امير حسين نوبري از دانشگاه صنعتي شريف رتبه دوم و سه پايان نامه مربوط به سيدرضا يونسي از دانشگاه صنعتي امير كبير، امير بهرامي و شيما پيله ور از دانشگاه علم و صنعت ايران رتبه سوم را به دست آوردند.
در اين مراسم دكتر احمد چلداوي معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه علم و صنعت ايران به نمايندگي از رييس دانشگاه از دست اندركاران برگزاري همايش تشكر كرد و ضمن عنوان اينكه سياستهاي دانشگاه در راستاي رهنمودهاي مقام معظم رهبري، حمايت از حركتهاي علمي و بالا بودن جايگاه علم است گفت: در اجراي اين سياست، از برگزاري اين همايش حمايت كرديم و از حمايت خود خوشحاليم.
دكتر جلال الدين حجازي، عضو هيات علمي بازنشسته دانشگاه علم و صنعت ايران و از پيشكسوتان و پايه گذاران رشته مهندسي مواد در كشور نيز در اين مراسم در سخناني به تعهد مهندسان به كار و نيز همسو بودن اساتيد و دانشجويان و اينكه دانشجويان در آينده از همكاران اساتيد خواهند بود، اشاره كرد و بر اهميت برگزاري آزمون مهندس آزموده و اينكه دانشجويان پس از فارغ التحصيل شدن در امتحاني شركت كرده و گواهي مهندسي آزموده را دريافت كنند، تاكيد كرد.
١٥:٢٠ ١٢/٠٨/١٣٨٥