١٢:٠١ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
سن ابتلا به آلرژي در كشور رو به كاهش است

استفاده رو به گسترش مواد شيميايي سبب شيوع آلرژي در كشور شده است.
به گزراش ايلنا, دكتر محمود سوادكوهي, دبير اجرايي "اولين كنگره بين‌‏المللي راينولوژي ايران", نسبت به شيوع بيماري آلرژي بر اثر استفاده رو به گسترش مواد شيميايي در كشور هشدار داد و گفت: سن ابتلا به آلرژي در كشور رو به كاهش است.
وي كه در آستانه برپايي "اولين كنگره بين‌‏المللي راينولوژي ايران" كه از روز سه‌‏شنبه 16 آبان‌‏ماه در بيمارستان ميلاد تهران آغاز به كار مي‌‏كند, افزود: با توجه به پيشرفت‌‏هاي صنعت و مصرف مواد شيميايي در تغذيه مانند مصرف هورمون‌‏ها براي دام‌‏ها و كودهاي شيميايي, همچنين وسايل آرايشي, انواع شيريني‌‏ها, مواد رنگي و ... ميزان شيوع آلرژي نسبت به سال‌‏هاي گذشته در كشورهاي صنعتي و نيمه صنعتي از جمله كشور ما رو به افزايش است.
وي از حشره‌‏كش‌‏ها, انواع عطر و ادكلن‌‏, آب و هواي خشك و آلودگي‌‏هاي محيط زيست به عنوان عوامل زمينه‌‏ساز در بروز آلرژي نام برد و تصريح كرد: آلرژي معمولاً در سنين بالاي 20 سال ظهور مي‌‏يابد كه با توجه به عوامل فوق, سن ابتلا به آلرژي در كشور رو به كاهش است.
به گفته وي, گوش, حلق و بيني, آلرژي سبب گرفتگي راه تنفس افراد مي‌‏شود كه به همين دليل اكسيژن كمتري به فرد رسيده, فرد را كم‌‏تحمل, بي‌‏حوصله و مشكلات جسماني فراواني را براي وي ايجاد مي‌‏كند.
وي از درمان‌‏هاي پيشرفته طبي و جراحي كلاسيك و نوين به عنوان شيوه جديد درمان آلرژي نام برد و گفت: استفاده از ليزر و امواج راديويي, اولتراسيون و "اينفرارد" به پزشك كمك مي‌‏كند تا نواقص, گرفتاري‌‏ها و تورم دائمي داخل بيني ناشي از آلرژي را كه به شيوه‌‏هاي ابتدايي درمان پاسخ نداده است, درمان يا تا حدودي وضعيت بيمار را كنترل كند.
سوادكوهي افزود: موارد فوق در اولين كنگره بين‌‏المللي راينولوژي كه 16 تا 19 آبان‌‏ماه در تهران برپا مي‌‏شود, به وسيله متخصصان داخلي و خارجي مورد بحث و تبادل نظر قرار مي‌‏گيرد.
وي گفت: به منظور برخورداري از اطلاعات مربوط به راه‌‏حل‌‏هاي مناسب در زمينه موضوعات فوق "اولين كنگره بين‌‏المللي راينولوژي ايران" با حضور متخصصان داخل و خارج كشور برگزار مي‌‏شود.
دكتر نراقي, دبير علمي اين كنگره‏ نيز گفت: در اين كنگره برنامه‌‏هاي علمي شامل سخنراني‌‏هاي متعدد و ميزگردهاي مختلف در مورد مشكلات, انواع بيماري‌‏هاي مربوط به بيني, جراحي بيني و سينوس‌‏ها و همچنين كارگاه‌‏هاي عملي متعدد كه در آن تكنيك‌‏هاي مختلف جراحي و شيوه‌‏هاي جديد به نمايش گذاشته مي‌‏شود, ارائه مي‌‏شود.
وي افزود: دوره‌‏هاي آموزش فشرده با نمايش‌‏هاي ويدئويي, از تكنيك‌‏هاي پيشرفته جراحي در طول برپايي كنگره نيز ارائه خواهد شد.

١٧:٠٦ ١٣/٠٨/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد