١٢:٠٢ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي اميركبير:
ايران مي‌تواند به قطب علمي تكنيك‌هاي حل مساله در خاورميانه و آسيا تبديل شود

عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي اميركبير با اشاره به برگزاري نخستين كنفرانس بين‌المللي استراتژي‌ها و تكنيك‌هاي حل مساله در آذرماه سال جاري در اين دانشگاه، از جمله اهداف برگزاري كنفرانس را به كارگيري استعدادهاي نخبگان ايراني در زمينه تكنيك‌هاي حل مساله و تبديل ايران به قطب علمي حل مساله در خاورميانه و آسيا عنوان كرد.
به گزارش خبرنگار «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمد حسين سليمي، رييس كنفرانس بين‌المللي استراتژيها و تكنيك‌هاي حل مساله با اعلام اين مطلب خاطرنشان كرد: خوشبختانه با تاكيدات مسئولان عالي‌رتبه نظام به توجه به نخبگان، بحث استفاده از نخبگان در بخش‌هاي مختلف در حال شكل‌گيري است كه اگر خوراك فكري مورد نياز نخبگان غذا كه همان مساله است را نداشته باشيم نمي توان به خوبي از نخبگان در سطح خرد و كلان استفاده كرد.
وي خاطرنشان كرد: اين كه ايران در بيست سال آينده بايد به كشوري برتر در سطح منطقه تبديل شده و بتواند به سمت كشورهاي توسعه يافته حركت كند به بركت همين نخبگان است كه از قديم در تاريخ ايران نهفته بوده‌اند ولي اين كه مديريت كشور در سطح خرد و كلان چقدر مي‌تواند از اين نيرو و استعداد در چرخه حل مساله استفاده كند، مهم است.
اين عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي امير كبير افزود: در دنياي پر رمز و راز امروز، سازمان‌ها، شركت‌ها و موسساتي در سطح ملي و كشورهايي در عرصه جهاني موفقند كه قادرند استراتژي‌هاي مسايل كلي و جزئي كشور را كشف كرده و ارائه راه حل كنند و در وضع بهينه‌اي مساله را حل كنند.
همه سازمانهاي ملي بايد به دنبال يك رويكرد استراتژيك باشند و ديگر پذيرفته نيست كه برخورد خطايي نسبت به مسايل وجود داشته باشد.
رييس كنفرانس بين‌المللي استراتژي‌ها و تكنيكهاي حل مساله در ادامه با اشاره به برگزاري اين كنفرانس در روزهاي پنجم و ششم آذرماه سال جاري در دانشگاه صنعتي اميركبير، نهادينه كردن فرهنگ كشف و حل مساله در سازمان‌ها و صنايع ايران در قالب يك حركت ملي، ارتقاء سيستم اقتصادي با برطرف كردن موانع حركت از طريق حق مساله و ارتقاء كمي و كيفي و نوآوري در محصولات نرم افزاري و سخت افزاري و ايجاد مزيت رقابتي در منطقه را از جمله اهداف برگزاري اين كنفرانس عنوان كرد.
وي محورهاي اين كنفرانس را توليد علم و فناوري در زمينه هاي استراتژي و تكنيك‌هاي حل مساله، استراتژي‌ها و تكنيك‌هاي تعريف و حل مساله و به كارگيري استراتژيهاي تكنيكهاي حل مساله عنوان كرد و بيان داشت: ما در اين كنفرانس حدود 240 خلاصه مقاله دريافت كرديم و خوشبختانه بين اين تعداد 180 مقاله به صورت كامل دريافت شده كه براي هيات داوران و گروه تخصصي داوران براي كارشناسي فرستاده شده است ما سعي كرديم از بهترين مقالات چه به صورت شفاهي و سخنراني چه به صورت پوستر استفاده كنيم.

١٧:٣٦ ١٥/٠٨/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد