١٤:٣٣ ٠٧/٠٤/١٤٠١
معرفي کتاب
فيزيولوژي بعد از برداشت
(جابه جايي و نگهداري ميوه ، سبزي و گياهان زينتي)
مؤلف : دكتر رسول جليلي مرندي
ناشر: جهاددانشگاهي واحد آذربايجان غربي
نوبت چاپ: اول – 1383

گياهان باغي ، بويژه ميوه ها و سبزي ها محصولاتي بسيار حساس بوده و سهل انگاري و عدم دقت كافي در زنجيره هاي مختلف بازار از جمله بسته بندي ، حمل و نقل ، نگهداري و انتقال محصول به عمده فروش ها و خرده فروش ها موجب ضايعات و تلفات محصول برداشت شده گرديده و كيفيت آن را كاهش مي دهد . با توجه به اينكه كشورما از مناطق مهم توليد محصولات باغي در دنيا بشمار مي آيد ،‌بنابراين براي حفظ كيفيت محصول و كاهش ضايعات پس از برداشت و فراهم آوردن امكان صادرات محصول به كشورهاي ديگر ، رعايت استانداردهاي بين المللي ، بسته بندي و حمل و نقل امري ضروري مي باشد .
علم فيزيولوژي بعد از برداشت روش هاي اصولي برداشت ، بسته بندي ، نگهداري و حمل و نقل محصول را بررسي مي كند و مباحث آن مي تواند براي صاحبان كارگاه هاي بسته بندي ، سردخانه ها ، كارخانجات صنايع غذايي ، صادركنندگان و ساير علاقه مندان مفيد واقع گردد. كتاب حاضر براساس سرفصل هاي تدوين شده از سوي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري براي درس فيزيولوژي بعد از برداشت تنظيم شده است تا به عنوان كتاب درسي مورد استفاده قرار گيرد . همچنين در اين كتاب به عوامل موثر قبل از برداشت محصول ،‌فيزيولوژي  بعد از برداشت گل هاي زينتي و ناهنجاري هاي فيزيولوژيكي آنها نيز اشاره شده است .
لازم به ذكر است اين كتاب در قالب 276 صفحه و با قيمت 2900 تومان در اختيار دانشجويان و علاقه مندان قرار گرفته است .

١٥:٤١ ٠٣/١٠/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟



تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد