٠٣:٠٢ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
کل خبرها
برگزاري نشست همكاري هاي مشترك بين معاونت آموزشي جهاد دانشگاهي و دانشگاه همدرد هندوستان

نشست همكاري هاي مشتري در زمينه طب سنتي و گياهان دارويي بين معاونت آموزشي جهاد دانشگاهي و مسوولان دانشگاه همدرد هندوستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی،مسوولان آموزشي جهاد دانشگاهي و نمايندگان دانشگاه همدرد هند طي نشستي زمينه همكاريهاي مشترك را بررسي و در جريان برنامه‌هاي آموزشي و اجرايي در حوزه گياهان دارويي وطب سنتي طرفين قرار گرفتند.

عطا الله رباني - مدير كل دفتر برنامه ريزي و توسعه آموزشي- با اظهار خرسندي از برگزاري اين نشست اعلام كرد: سفر مسوولان دانشگاه همدرد هندوستان به منظور عقد تفاهم نامه همكاري هاي مشترك بين معاونت آموزشي جهاد دانشگاهي و دانشگاه همدرد هندوستان انجام شده است. وي ضمن معرفي اجمالي ساختار و توانمندي هاي جهاد دانشگاهي، پژوهشگاه رويان و ابن سينا و واحدهاي علوم پزشكي تهران و شهيد بهشتي اظهار اميدواري كرد تا با همكاري هاي جديد بين معاونت آموزشي جهاد دانشگاهي ودانشگاه همدرد هند طرفين بتوانند از ظرفيت ها و توانمندي هاي موجود استفاده بهينه نمايند

. دكتر ايماني خوشخو- معاون آموزشي جهاد دانشگاهي- ضمن معرفي جهاد دانشگاهي به عنوان نهادي كه وظايف دشواري كه از عهده دانشگاهها خارج بوده را به خوبي انجام داده و در اين مسير همواره موفق بوده گفت: دانشگاههاي ما طوري طراحي شده اند كه بحث ايده تا محصول جايگاه چنداني ندارد ولي در جهاد دانشگاهي مسير ايده تا محصول طي مي شود تا محصول به بازار برسد و بر همين مبنا تمامي فعاليت ها در جهاد دانشگاهي بدون نگراني خاصي انجام مي شود.

وي با اشاره به تفاوت هاي اساسي بين آموزش هاي جهاد دانشگاهي با ساير آموزش هاي رايج در كشور گفت: در حال حاضر چندين دانشگاه فعال در كشور داريم كه مشغول آموزش طب سنتي هستند ولي نتيجه كار اين دانشگاهها پاسخگوي خيل علاقه مندان و طالبان فراگيري دانش طب سنتي نيست و جهاد دانشگاهي همواره بهترين و كوتاه ترين راه ممكن را مي پيمايد و همكاري مشترك با دانشگاهها و مراكز با تجربه درجهان يكي از اين راههاست.

دكتر ايماني گفت: جهاد دانشگاهي با تكيه بر تجربيات وامكانات موجود در حوزه آموزش طب سنتي و پژوهشكده گياهان دارويي در اين خصوص وارد عمل شده و براي بالا بردن كيفيت فعاليت هاي موجود تصميم به همكاري با كشورهاي با سابقه و با تجربه در اين خصوص گرفته كه در نخستين گام در خصوص طب سنتي كشور هند با توجه به پيشينه غني خود انتخاب گرديد. دكتر سيد مهتاب علي – رييس هيات علمي پزشكي يوناني نيز طي سخناني به معرفي فعاليت هاي كشورش در خصوص طب سنتي در زمينه هاي مختلف پرداخت و همچنين دكتر فردوس اي واني از ديگر مسئولان دانشگاه همدرد خلاصه اي در خصوص رشته ها و فعاليت هاي پزشكي و تخصصي اين دانشگاه پرداخت.

دكتر فهيمي – رييس كلينيك ايرانيان- نيز با تاكيد بر فرهنگ و تمدن غني دو كشور و اهميت تجربه و پيشينه پزشكي كشورها در خصوص طب سنتي گفت: شاخه هاي مختلف طب سنتي از جمله علم مزاج شناسي، نشانه شناسي، گياهان دارويي، ماساژ يا درك ايراني، حجامت و رايحه درماني در ايران شناخته شده و پرطرفدار است و طب سنتي به تدريج جايگاه خوبي در بين مردم پيدا كرده است. لازم به يادآوري است قرار است هيات هندي از پژوهشگاه رويان، پژوهشگاه ابن سينا، پژوهشكده گياهان دارويي هلجرد و ساير فعاليت هاي جهاد دانشگاهي در زمينه طب سنتي بازديد داشته باشند.
١٠:١٤ ٢٤/٠٧/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد