١٩:١٣ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
کل خبرها
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی:

جهاددانشگاهی، بزرگترین پارک علم و فناوری کشور است
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی در واقع بزرگترین پارک علم و فناوری کشور محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا منطقه کویر، دکتر سعید قاضی مغربی در مراسم افتتاحیه سومین کنفرانس ملی زلزله و سازه که در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی مولود مبارک انقلاب اسلامی است که با دو ماموریت جهادی و دانشگاهی تاسیس شد. سرعت، کیفیت، اعتقاد به فعالیتهای دانشگاهی و دانش بنیان بودن از ویژگی‌های کار جهاد دانشگاهی است که در حوزه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی و پژوهشی فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در واقع بزرگترین پارک علم و فناوری کشور محسوب می‌شود. ما از پژوهش به فناوری رسیده و کسب ثروت کردیم و این نهاد در راستای فعالیتی که دانشگاه‌ها و شرکت‌ها دنبال می‌کنند، گام‌های اساسی بر می‌دارد.

قاضی مغربی با بیان این که جهاد دانشگاهی دارای مراکز تخصصی در زمینه آموزش‌های تخصصی و مهارتهای فوق تخصصی است، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی تاکنون بیش از 200 ثبت اختراع داشته و برگزاری کنگره‌های مختلف پزشکی و فنی مهندسی در کشور نیز از جمله فعالیت‌های این نهاد علمی است.

وی افزود: بزرگترین شبکه اطلاع رسانی بازار کار دانش‌آموختگان دانشگاه در حوزه فعالیتهای جهاد است و ساختار مالی خودگردان این نهاد باعث شده بتواند سیستم پویایی را ترسیم کند. در واقع ماموریت جهاد دانشگاهی در حوزه تبلیغ و ترویج فرهنگ اسلامی، پیگیری طرح‌های تحقیقاتی، اجرای دوره‌های رسمی آموزش‌های علمی و کاربردی، مشارکت در ایجاد زمینه مناسب برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی و ... است.

معاون پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش دو پارک علم و فناوری، 12 مرکز رشد و سه پژوهشگاه، 94 مرکز خدمات تخصصی و شرکت تخصصی و 124 گروه پژوهشی تخصصی و ... در سطح کشور فعالیت می‌کنند.

وی افزود: در حوزه معاونت فرهنگی، مرکز فرهنگی امام (ره) و انقلاب، مرکز گردشگری دانشجویان، مرکز افکارسنجی، موسسه قرض الحسنه دانشجویان، خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا فعالیت می کنند.

قاضی مغربی تصریح کرد: معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی شامل 138 مرکز آموزش تخصصی و فوق تخصصی و پنج موسسه آموزش عالی است.

وی با اشاره به دیگر فعالیت های جهاد دانشگاهی بیان کرد: مجتمع تحقیقاتی جهاد دارای بخش های مختلفی شامل پایلوت های متنوعی در حوزه های تحقیقاتی، صنعتی و الکتریکی می باشد.

قاضی مغربی افزود: جهاد دانشگاهی یکی از نهادهای برتر در زمینه سلول های بنیادی، درمان ناباروری و دستیابی به دانش فنی در حوزه های سلول های بنیادی بالغ، همانندسازی حیوانات، حیوانات تراریخته و ... است.

وی گفت: مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی جهاد دانشگاهی در زمینه سلول های جانوری و بیولوژی گیاهی، بیولوژی مولکولی و میکرو ارگانیسم فعالیت می کند.

دکتر نصرالله گرامی، رییس دانشگاه شهید باهنر کرمان هم در سخنانی با اشاره به اینکه کلید تاسیس دانشگاه شهید باهنر کرمان در سال 51 توسط فاخره صبا و همسرش مهندس افضلی پور زده شد، گفت: این واحد دانشگاهی در سال 53 با 90 دانشجو آغاز به کار کرد و در حال حاضر بیش از 20 هزار دانشجو در 215 رشته در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

رییس دانشگاه شهید باهنر کرمان با بیان اینکه رشته عمران از جمله بخش های مهم و فعال این دانشگاه است، خاطرنشان کرد: در مقطع دکتری این رشته 28 دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
٠٩:٥٢ ٢٩/٠٧/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد