١٥:٤٥ ٠١/٠٩/١٤٠٣
کل خبرها
افتتاح شعبه خبرگزاری ايكنا در چهارمحال و بختياری
امروز، 21 آبان‌ماه بيست و هشتمين شعبه خبرگزاری ايكنا در استان چهارمحال و بختياری با حضور جمعی از مسئولان رسماً آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، مراسم افتتاحيه بيست و هشتمين شعبه خبرگزاری ايكنا امروز، 21 آبان‌ماه در استان چهارمحال و بختياری با حضور حجج‌اسلام محمدعلی نكونام، نماينده ولی فقيه در استان، سيدمهدی تقوی، مديرعامل خبرگزاری ايكنا، رحمت‌الله اروجی، مديركل تبليغات اسلامی استان، سيدمحمد طباطبايی، مديركل اوقاف و امور خيريه استان و همچنين حبيب‌الله تركاشوند، معاون خبرگزاری ايكنا، گنجی، مديركل فرهنگ و ارشاد استان و عبدالله تقی‌پور، رئيس جهاد دانشگاهی واحد استان و جمعی از مسئولان و رؤسای ادارات و سازمان‌ها برگزار شد.

در ابتدای اين مراسم، مجدزاده، قاری و پيشكسوت قرآنی به قرائت آياتی از كلام‌الله مجيد پرداخت و در ادامه نماهنگی از گستره فعاليت‌های قرآنی اين خبرگزاری به نمايش درآمد.

در ادامه حجت‌الاسلام تقوی، مديرعامل خبرگزاری ايكنا در سخنانی با اشاره به وضعيت دنيای امروز، گفت: در حال حاضر عالم هستی به يك انسداد و بن بست فكری و عملی و به دنبال آن اقتصادی، سياسی و امنيتی رسيده كه موجب سردرگمی و بلاتكليفی و اضطراب بين‌المللی در مردم شده به طوری كه مردم نمی‌دانند آينده بشريت به چه سمتی كشيده خواهد شد و چه زمانی بحران‌های مختلف آن‌ها را در خود فرو می‌برد.

وی با بيان اينكه تنها مكتبی كه مدعی است نسخه‌ای برای نجات بشريت دارد، مكتب اسلام و تشيع است، خاطرنشان كرد: ما در دورانی زندگی می‌كنيم كه خداوند ما را رسولان اين عصر قرار داده و اگر نتوانيم اين راه را به درستی به ديگران معرفی كنيم، جامعه متحمل خسارت بزرگی می‌شود.

حجت‌الاسلام تقوی تصريح كرد: خبرگزاری ايكنا يك خبرگزاری كاملاً تخصصی است كه به دنبال تبيين جامعيت و جهانی كردن قرآن است به همين دليل در طی زمان 16 سرويس تخصصی در حوزه های مختلف راه اندازی كرده است.

به گفته وی، تخصصی بودن ايكنا به اين دليل است كه قرآن كتاب انسان‌ساز و هدايتگر در همه عرصه‌هاست و می‌توان از عقل بشر در ذيل هدايت‌های قرآنی استفاده كرد، ايكنا وظيفه تبيين جامعيت و جهانی بودن قرآن را برعهده دارد و مختص هيچ قوم و قبيله‌ای نيست به همين دليل اخبار ايكنا به زبان‌های مختلف دنيا ترجمه می‌شود.

حجت‌الاسلام تقوی با بيان اينكه ايكنا وظيفه دارد جامعيت معارف قرآن را به‌صورت كاملاً تخصصی و كاربردی به‌عنوان كتاب بندگی و زندكی در كنار هم معرفی كند، گفت: قرآن را بايد از حسينه‌ها و مساجد وارد زندگی مردم كرد؛ چراكه كلام وحی شفاخانه‌ای است كه هيچ بيماری از آن دست خالی برنمی‌گردد.

به گفته وی، برخی از موضوعات در ايكنا در حالت يك جراحی بزرگ بررسی می‌شود و ابعاد مختلف آن كنكاش می‌شود به‌طور مثال بحث عرفان‌های كاذب در دانشگاه‌ها در دستور كار خبرگزاری ايكنا بود و در اين خصوص 23 نشست تخصصی برگزار شد، در واقع ايكنا می‌خواهد به دغدغه‌های جامعه در ابعاد مختلف پاسخ دهد و ميزانی باشد برای همه فعاليت‌ها؛ چرا كه علمی كه به قرآن پيوند نخورده باشد تأييد نشده و ثمردهی نخواهد داشت.

بنا بر اين گزارش، حجت‌الاسلام محمدعلی نكونام، نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه شهركرد در ادامه مراسم اظهار كرد: تنها راه رهايی از مهالك و شدائد اقبال به قرآن است، فتنه‌ها هم چه درونی و چه برونی اطراف همه هستند، فتنه‌های درونی لحظه به لحظه همه را تهديد می‌كند، فتنه‌های برونی نيز گسترش می‌يابند تا سر راه رسيدن به مقاصد انسانی باشند و در اين حال راهی جز تمسك به قرآن باقی نمی‌ماند.

وی با بيان اينكه قرآن بايد در صحنه زندگی مردم وارد شود، خاطرنشان كرد: يكی از نقش‌های مهم خبرگزاری ايكنا وارد كردن قرآن در زندگی مردم است تا امكان دسترسی مردم به معارف قرآن در خانواده‌ها فراهم شود.

حجت‌الاسلام نكونام اظهار كرد: آمادگی لازم برای توسعه فعاليت‌های قرآنی به‌ويژه در حوزه خبرگزاری وجود دارد، در استان نيز همه مجموعه‌های فرهنگی برای توسعه اين فعاليت‌ها هم‌دل هستند.

همچنين عبدالله تقی‌پور، رئيس جهاددانشگاهی واحد چهارمحال و بختياری و رئيس خبرگزاری ايكنا در ادامه مراسم عنوان كرد: افتتاح اين خبرگزاری در استان، مروج فرهنگ قرآن است.

وی خاطرنشان كرد: اميد است با فعاليت اين خبرگزاری در سطح استان مباحث قرآنی و تفسيری، ترجمه و مفاهيم قرآن كريم رونق بيشتری بگيرد.

تقی‌پور با اشاره به شروع فعاليت اين خبرگزاری در اين استان از مردادماه، ادامه داد: خبرگزاری ايكنای چهارمحال و بختياری در مدت 4 ماه بيش از 300 خبر قرآنی را در سطح استان پوشش داده است.

يادآور می‌‌شود، خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به‌عنوان اولين و تنها خبرگزاری تخصصی قرآنی جهان اسلام از سال 82 فعاليت خود را آغاز كرده است و در حال حاضر روزانه نزديك به 1000 خبر را به 42 زبان زنده دنيا در فضای مجازی قرار می‌دهد. شعب استانی اين خبرگزاری در بيست و هشت استان كشور در زمينه پوشش اخبار و رخدادهای قرآنی و همچنين ترويج معارف ناب قرآن كريم فعاليت می‌كنند كه در اين ميان شعبه چهارمحال و بختياری به‌عنوان بيست و هشتمين شعبه امروز رسماً آغاز به كار كرد.
١٥:٤٨ ٢١/٠٨/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد