/ اختصاصی مهر /
رئیس جهاد دانشگاهی واحد علم و صنعت جایگزین دکتر منتظری شد
هیئت امنای جهاد دانشگاهی شب گذشته در جلسه خود رای بر پایان مسئولیت دکتر علی منتظری - رئیس جهاد دانشگاهی صادر کرد و دکتر طیبی را به عنوان جانشین وی انتخاب کرد.
یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: آخرین حکمی که علی منتظری برای ریاست جهاد دانشگاهی دریافت کرده مربوط به آبان 1382بود که با توجه به سه ساله بودن حکم ریاست جهاد دانشگاهی مدیریت وی به پایان رسیده بود. در جلسه شب گذشته هیئت امنا ابقای وی رای لازم را کسب نکرد و بدین ترتیب مسئولیت دکتر علی منتظری در جهاد دانشگاهی به پایان رسید. در این جلسه ابقای دکتر منتظری 4 رای موافق و 5 رای مخالف کسب کرد.
وی افزود: هیئت امنای جهاد دانشگاهی شب گذشته در جلسه خود رئیس این نهاد را برای دوره جدید مشخص کرد که بر اساس آن دکتر طیبی رئیس جهاد دانشگاهی علم و صنعت به ریاست جهاد دانشگاهی منصوب شد. دکتر طیبی برای انتصاب به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی می شود تا رئیس دوره جدید جهاد دانشگاهی با حکم این شورا منصوب شود و سه شنبه این هفته شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه اقدام می کند.
در همین راستا یک منبع آگاه دولتی به خبرنگار "مهر" گفت: تقریبا از سال گذشته بحث ضرورت تغییر رئیس جهاد دانشگاهی در درون دولت مطرح بود ، اما با توجه به ساختار تشکیلاتی این نهاد مکانیزم تصمیم گیری در این زمینه در اختیار دولت نبود و هیات امنا و سپس شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست رئیس جمهور باید در این زمینه تصمیم می گرفتند.
وی شایعات منتشره مبنی بر ارسال پیام های متعدد خصوصی از سوی رئیس جمهوری مبنی بر کناره گیری دکتر منتظری را رد کرد و افزود: دولت مصمم به تغییر ایشان بود اما فرآیندهای قانونی را در خصوص اعمال تغییرات نادیده نمی گیرد.
این مقام مسئول در خصوص عواقب احتمالی این تصمیم بر روند رو به رشد جنبش نرم افزاری و تحقیقات و نوآوری های علمی نوین در جهاد دانشگاهی مانند سلولهای بنیادین و درمان ضایعات نخاعی گفت: رشد علمی کشور یک پروسه است و به افراد مرتبط نیست ، ضمن اینکه جانشین ایشان دکتر طیبی نیز چهره ای علمی و پژوهشی دارد.
وی در خصوص ایجاد تغییرات احتمالی در ساختار جهاد دانشگاهی و از جمله خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) که زیر مجموعه جهاد دانشگاهی هستند صرفا به این توضیح بسنده کرد که "انگیزه اصلی تغییر صورت گرفته ایجاد تحول و تحرک در جهاد دانشگاهی است و در زمینه مراکز وابسته به جهاد دانشگاهی رئیس آن تصمیم گیرنده خواهد بود".
یادآوری می شود هیئت امنای جهاد دانشگاهی متشکل از رئیس جهاد دانشگاهی، وزیر علوم (یا نماینده وزیر)، وزیر بهداشت (یا نماینده وزیر)، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور (یا نماینده وی)، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (یا یکی از اعضای شورای نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاه ها) و سه نفر از شخصیت های علمی، فرهنگی و اجتماعی (به پیشنهاد رئیس جهاد دانشگاهی) است.
دکتر علی منتظری که هم اکنون مشاور رئیس جمهوری است، در مدت ریاست خود در جهاد دانشگاهی خدمات ارزنده ای به جامعه علمی و دانشگاهی کشور ارائه و پایه گذار تحولات عمیقی در فرآیند تحقیق و پژوهش در واحدهای آموزش عالی کشور بود . همچنین راه اندازی ایسنا به عنوان اولین خبرگزاری بعد از ایرنا در کشور را می توان از اقدامات شایسته وی دانست.
خبرگزاری مهر نیز به سهم خود ضمن تقدیر از دکتر علی منتظری به دلیل خدمات ارزنده و ماندگار وی در دوران ریاست جهاد دانشگاهی و آرزوی استمرار موفقیت برای این مدیر متعهد دانشگاهی امیدوار است که تحولات دوره مدیریتی وی در نهادینه کردن روح کاوش و نوآوری در بدنه بروکراتیک دانشگاهی کشور پاینده بوده و "جنبش نرم افزاری " که از رویکردهای مهم رهبری معظم انقلاب اسلامی است همچنان اقتدار علمی ایران عزیز را به جهانیان معرفی نماید.ح/الف
١٠:٥٢ ١٤/٠٨/١٣٨٥