عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز:
دكتر كاظمي بنيانگذار رشته سلولهاي بنيادي درخاورميانه است
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز از دانشمند جهادگر مرحوم دكتر سعيد كاظمي آشتياني به عنوان بنيانگذار رشته سلولهاي بنيادي در ايران و خاورميانه ياد كرد كه آرزو داشت تمامي هموطنان و حتي كشورهاي مسلمان منطقه از دستاوردهاي علمي و خدمات وي بهرهمند شوند.
دكتر محمد ابراهيم پارسانژاد، فوق تخصص طب ناباروري و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز ضايعه فقدان اين دانشمند برجسته به خانواده آن مرحوم و جامعه علمي كشور اظهار داشت: دكتر كاظمي آشتياني به عنوان رييس پژوهشكده «رويان» توانست اين حوزه را از صفر به ردههاي بالاي علمي ارتقا دهد.
هدف آن مرحوم، خدمت علمي به سراسر ايران و حتي كشورهاي مسلمان منطقه بود به نحوي كه در سمينارهاي مختلف، تازهترين موفقيتهاي علمي ايران در زمينه درمان ناباروري، بيولوژي توليد مثل و سلولهاي بنيادي در قالب پژوهشكده رويان را به تمام دنيا ارائه ميكرد.
وي افزود: دكتر كاظمي به عنوان پايهگذار جشنواره تحقيقاتي «رويان» هر ساله مقالات علمي زيادي را از تمام دنيا دريافت كرده و با برگزاري اين جشنواره بينالمللي، ضمن ارائه پيشرفتهاي علمي ايران، زمينه آشنايي و تبادل اطلاعات متخصصان داخلي و خارجي در زمينه درمان ناباروري را فراهم ميكرد.
پارسانژاد با اشاره به اين كه مرحوم دكتر كاظمي لحظهاي از فعاليت باز نايستاد، ياد آور شد: قبل از تاسيس پژوهشكده رويان علم ناباروري در كشور راهاندازي شده بود اما معرفي آن و آغاز فعاليتهاي گسترده در كشور در قالب اين پژوهشكده به جهانيان اعلام شد و دكتر كاظمي به عنوان بنيانگذار رشته سلولهاي بنيادي در بيولوژي در ايران و حتي خاورميانه شناخته شد.
دكتر مژده صالح نيا، عضو هيات علمي دانشكده پزشكي دانشگاه تربيت مدرس گفت: مرحوم دكتر كاظمي يكي از چهرههاي علمي برجسته ايران در زمينه جنين شناسي و علوم تشريح بود كه سابقه همكاري وي با دانشگاه تربيت مدرس به دوره دكتري و تخصصي بر ميگشت.
دكتر كاظمي پس از آن نيز در ارتباط با ارائه مشاوره علمي به طرحهاي تحقيقاتي و پايان نامههاي دانشجويي از قبيل تهيه امكانات، در اختيار گذاشتن فضاي مناسب و حمايت مالي همكاري گستردهاي با اين دانشكده داشت و در پيشبرد طرحهاي مشترك ميان پژوهشكده «رويان» و دانشگاه تربيت مدرس از هيچ كوششي فروگذار نميكرد.
١٣:٠٣ ١٩/١٠/١٣٨٤