٢٠:٥٦ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
عمومي
با حضور رييس جهاددانشگاهي؛
مراسم تقدير از برگزيدگان سومين جشنواره بهداشت خانواده برگزار شد

مراسم تقدير از برگزيدگان سومين جشنواره آسيايي "بهداشت خانواده" شب گذشته با حضور دكتر حميدرضا طيبي رييس جهاددانشگاهي، دكتر حسين ملك افضلي معاون پژوهش و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، دكتر منتظري مشاور رييس جمهور و رييس جشنواره، دكتر عليرضا مرندي و مهندس حسن كبيري مديرعامل شركت پاكنام برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي،در اين مراسم دكتر منتظري رييس سومين جشنواره آسيايي بهداشت خانواده با گراميداشت ياد و خاطره جهادگر زنده ياد دكتر كاظمي آشتياني ، شكل‌گيري اين جشنواره را مرهون تلاش‌هاي اين دانشمند جهادگر و حمايت‌هاي بي دريغ مسؤولان شركت پاكنام دانست و در سخنان كوتاهي گفت : سومين جشنواره بهداشت خانواده به همت جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي ايران و با همكاري پژوهشكده علوم بهداشتي جهاددانشگاهي و مركز تحقيقات سلامت مادر و كودك برگزار شد .
وي همچنين به تلاش هاي صورت گرفته براي برگزاري هرچه بهتر اين جشنواره اشاره كرد و از حضور پژوهشگران و محققان داخلي و خارجي در اين جشنواره علمي قدرداني نمود .
 در اين مراسم دكتر طيبي رييس جهاددانشگاهي طي سخناني مساله سلامت را يكي از معيارهاي توسعه صنعتي، اقتصادي و فرهنگي جوامع دانست و گفت: امروزه يكي از مهمترين معيارهاي توسعه پايدار كشورها ميزان توليد علم و فناوري بومي است كه براي تامين نيازهاي جامعه و صنعت به كار مي‌رود .
رييس جهاددانشگاهي در ادامه افزود: توليد دانش و فناوري ايراني اساس توسعه كشور است و به وسيله آن مي‌توان نيازهاي ساير بخش ها را نيز تامين كرد .
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي خاطرنشان كرد: جهاددانشگاهي از ابتداي شكل گيري تاكنون با بهره‌گيري از نيروهاي مومن و پرنشاط و انقلابي حركت در مرزهاي علم و فناوري و توليد علم و تكنولوژي بومي را مورد توجه قرار داده و آنچه امروز در پژوهشكده رويان و ساير مراكز تحقيقاتي اين نهاد ديده مي‌شود ، شاهدي بر اين مدعاست .
دكتر طيبي استفاده مطلوب از توانمندي و استعدادهاي موجود در كشور را منوط به برنامه ريزي مناسب دانست و يادآور شد: تحقق اهداف سند چشم انداز بيست ساله نظام و استقلال علمي كشور در گرو توليد دانش و فناوري و توسعه فعاليت علمي و تحقيقاتي است.
رييس جهاددانشگاهي در پايان ضمن قدرداني از حمايت شركت پاكنام در برگزاري اين جشنواره، حمايت بخش خصوصي از فعاليت تحقيقاتي و پژوهشي را مورد تاكيد قرار داد .
دكتر عليرضا مرندي استاد دانشگاه علوم پزشكي ايران ديگر سخنران اين مراسم بود .
وي در سخناني ضمن تقدير از جهاددانشگاهي در برگزاري اين جشنواره ، نگاه علمي به مساله سلامت و بهداشت خانواده را بسيار مهم ارزيابي نمود و گفت : خانواده براساس آموزه هاي ديني، از جايگاه رفيعي برخوردار است و تامين، حفظ و ارتقاي سلامت خانواده زمينه ساز توسعه پايدار مي‌باشد.
دكتر مرندي سلامت را عنصر اصلي توسعه عنوان كرد و يادآور شد: به رغم تلاش‌هاي صورت گرفته، ابعاد مختلف سلامت در كشور بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد، زيرا فرزندان امروز ما در بستر خانواده‌اي سالم مي‌توانند به رشد و بالندگي كشور كمك كنند.
اين استاد دانشگاه نقش عوامل اجتماعي در سلامت جامعه را بسيار مهم دانست و تصريح كرد: در سال‌هاي اخير مجموعه هايي همچون جهاددانشگاهي فعاليت هاي علمي ارزشمندي را در حوزه بهداشت و سلامت خانواده آغاز كرده اند و توسعه اين نوع فعاليت ها نيازمند همكاري بين بخشي و مشاركت دستگاه هاي مختلف دولتي و بخش خصوصي است .
دكتر مرندي در پايان خواستار توجه بيشتر مراكز علمي پژوهشي به توسعه تحقيقات در حوزه بهداشت خانواده شد.
براساس اين گزارش ، خانم افسانه آذري معاون پژوهشي جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي ايران نيزدر اين مراسم اظهار داشت :ترغيب و تشويق محققان و پژوهشگران حوزه سلامت به گسترش پژوهش هاي كاربردي، برقراري ارتباط علمي بين پژوهشگران داخلي و خارجي ، ارتقاء سطح آگاهي هاي عمومي، ايجاد زمينه آشنايي محققان با پژوهش هاي صورت گرفته درحوزه سلامت در خارج كشور و بلعكس و ارايه مدلي جديد از تعامل و همكاري دانشگاه و بخش خصوصي از جمله مهمترين اهداف اين جشنواره است .
وي افزود : از ميان مجموع طرح هاي ارسالي به دبيرخانه جشنواره،60 طرح توسط محققاني از كشورهاي آسيايي مختلف همچون هندوستان ، عربستان ، تركيه ، اردن ، تايوان ،لبنان ، پاكستان ، امارات متحده عربي ، تايلند ، قطر و ... ارايه شد، كه طي چهار مرحله داوري 5 اثربرگزيده در بخش آسيايي و سه طرح برگزيده داخلي انتخاب شدند .
آذري خاطرنشان كرد: بهداشت مادر و كودك، بهداشت باروري و تنظيم خانواده ، مديريت خدمات بهداشتي درماني ديابت ، طب كار، بهداشت محيط، ژنتيك ، چشم پزشكي ، دندانپزشكي و ... از مهمترين محورهاي مقالات ارايه شده در اين جشنواره بود .
اين گزارش مي افزايد، مهندس حسن كبيري مديرعامل شركت پاكنام نيز در مراسم تقدير از برگزيدگان سومين جشنواره آسيايي بهداشت خانواده ارتقاي سطح سلامت جامعه، ارايه مدلي جديد از همكاري صنعت و دانشگاه ، بهره گيري از نظرات و ديدگاه هاي كارشناسي و علمي در بخش توليد محصولات بهداشتي، كاربردي كردن تحقيقات منطبق با نياز صنايع كشور و حركت در جهت توسعه دانش محور را از مهمترين انگيزه هاي مشاركت شركت پاكنام در برگزاري اين جشنواره دانست .
وي افزود: اختصاص بخشي از جشنواره به تحقيقات كاربردي صورت گرفته در زمينه توليد و بهبود مصرف محصولات بهداشتي و تقدير از توليدكنندگان نمونه اين محصولات از جمله برنامه هاي آتي جشنواره آسيايي بهداشت خانواده است .
وي در خاتمه ضمن گراميداشت ياد و نام دكتر كاظمي آشتياني بنيانگذار جشنواره بهداشت خانواده ، اظهار اميدواري كرد اين جشنواره در سال هاي آتي نيز به شكلي با شكوه تر برگزار شود.
گفتني است ، در پايان اين مراسم كريم ا... حاجيان از ايران ، راندا يوسف از اردن ، موسي ابراهيمي از ايران ، ابراهيم گلگور از تركيه و مطهره گلستان از ايران به ترتيب به عنوان نفرات اول تا پنجم بخش آسيايي و كوروش اميني ، هايده علاالدوله اي و سيد تقي حيدري نيز به عنوان نفرات اول تا سوم بخش ملي با اهداي تنديس و جوايزي ارزنده مورد تقدير قرار گرفتند .
خاطرنشان مي كند، در اين مراسم همچنين از دكتر عليرضا مرندي به پاس خدمات و تلاش هاي وي در عرصه سلامت و بهداشت و درمان كشور قدرداني شد.#

١٣:٤٥ ٢٥/١٠/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد