معاون علمي و فناوري رييس جمهور:
دستاوردهاي علمي و تحقيقاتي پژوهشكده هاي رويان و ابن سيناي جهاددانشگاهي تحسين برانگيز است
رييس جهاددانشگاهي خواستار حمايت دولت از طرح هاي توليد واكسن سرطان و راهاندازي مركز سلول درماني شد
دكتر صادق واعظ زاده معاون علمي و فناوري رييس جمهور صبح امروز از پژوهشكدههاي رويان و فناوريهاي نوين علوم پزشكي (ابن سينا) جهاددانشگاهي بازديد كرد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي ، در اين بازديد كه دكتر حميدرضا طيبي رييس اين نهاد و عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي نيز حضور داشت، معاون علمي و فناوري رييس جمهور در سخناني دستاوردهاي علمي و تحقيقاتي اين مراكز را تحسين برانگيز خواند و گفت: توجه به ارزشها و مباني ديني و انقلابي در كنار تخصص و بلندنظري كه برگرفته از فرهنگ غني ملت ايران است در اين مجموعهها كاملا مشهود است.
وي با اشاره به اينكه اغلب دستاوردهاي بزرگ انقلاب اسلامي با امكانات محدود و در چنين فضاهايي بدست آمده ، يادآور شد: با حفظ روحيه تلاش و خستگي ناپذيري ميتوان از امكانات موجود استفاده بهينه داشت و به سوي قله هاي علمي جهان حركت كرد.
دكتر واعظزاده درادامه خاطرنشان كرد: براي رسيدن به قله هاي علمي و تحقيقاتي دنيا بايد افق هاي وسيعي را ترسيم نمود و براي آن برنامهريزي كرد، زيرا اين مساله يكي از مهمترين خواستههاي مسؤولان نظام به ويژه رهبر معظم انقلاب اسلامي است .
معاون علمي و فناوري رييس جمهور با تاكيد بر حضور دانشمندان ايراني در عرصههاي علمي و پژوهشي بينالمللي ، ادامه داد: دانشمندان و محققان جوان ايراني ميتوانند با بهرهگيري از استعدادهاي درخشان و تلاش شبانهروزي، ضمن كسب دستاوردهاي جديد به جايگاه مناسب خود در عرصههاي جهاني دست يابند.
وي به تجارب ارزنده پژوهشگران جهاددانشگاهي اشاره نمود و تصريح كرد: مستندسازي علمي تجارب محققان جهاددانشگاهي در زمينههاي گوناگون مسالهاي مهم است و ميتواند به عنوان الگويي جديد در ساير مراكز تحقيقاتي كشور مورد استفاده قرار گيرد.
دكتر واعظزاده از جهاددانشگاهي به عنوان مجموعهاي منحصر به فرد ياد كرد و افزود: دولت از پروژههاي تحقيقاتي كه در سطح ملي اجرا ميشود، حمايت ميكندو در اين ميان جهاددانشگاهي نيز در اولويت قرار دارد.
معاون علمي و فناوري رييس جمهور در خاتمه با تاكيد بر انتخاب هوشمندانه پروژههاي تحقيقاتي گفت: با توجه به چشمانداز ترسيم شده ، مراكز علمي و تحقيقاتي مهم كشور همچون جهاددانشگاهي بايد با سرعت بيشتري به سوي اين اهداف حركت كنند، همچنين بايد از پراكنده كاري پرهيز كرد و از ظرفيتها و استعدادهاي موجود در محورهاي مهم استفاده كرد.
براساس اين گزارش، معاون علمي و فناوري رييس جمهور در اين بازديد از نزديك با بخشهاي مختلف تحقيقاتي و درماني پژوهشكدههاي رويان و فناوريهاي نوين علوم پزشكي جهاددانشگاهي آشنا شد.
در اين بازديد دكتر حميدرضا طيبي رييس جهاددانشگاهي در سخناني كوتاه با اشاره به تدوين سند چشمانداز بيست ساله جهاددانشگاهي اظهار داشت: هدف ما برنامهريزي در زمينههاي تحقيقاتي خاص و عمق بخشيدن به فعاليتها است و قصد داريم در هريك از بخشهاي علوم پايه، پزشكي، فني و مهندسي ، گياهان دارويي و ... تعداد محدودي از طرحها را با كيفيتي بهتر از گدشته اجرا نماييم .
وي همچنين خواستار حمايت دولت از جهاددانشگاهي و طرحهايي همچون توليد واكسن سرطان در پژوهشكده فناوريهاي نوين علوم پزشكي و راه اندازي مركز سلول درماني در پژوهشكده رويان شد.
گفتني است، در اين بازديد ، دكتر گورابي ، دكتر شاهوردي و دكتر بهاروند توضيحاتي را درخصوص فعاليتهاي پژوهشكده رويان ارايه دادند و دكتر آخوندي، دكتر تهراني و دكتر چمني نيز به تشريح فعاليتها و دستاوردهاي پژوهشكده فناوريهاي نوين علوم پزشكي پرداختند.ح/الف
١٨:٥٥ ٠١/٠٢/١٣٨٦