٢٠:٠٢ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
عمومي
طي مراسمي در اين دانشگاه ؛
اساتيد پيشكسوت دانشگاه علوم پزشكي تهران تقدير شدند

ششمين همايش تقدير از استادان پيشكسوت دانشگاه علوم پزشكي تهران 19 ارديبهشت ماه به همت جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران در دانشكده پزشكي اين دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، در اين مراسم كه با حضور جمع كثيري از دانشجويان و اساتيد همراه بود، دكتر مسعود حبيبي رييس جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران در سخناني با بيان اينكه امروزه كشور بيش از پيش نيازمند اساتيد و عالمان است، گفت: در تاريخ ، فرهنگ و آموزه‌هاي ديني ما توجه ويژه‌اي به نقش استاد، آگاهي ، خردورزي و دانش شده است و براين اساس وظيفه خود دانستيم از اساتيدي كه عمر گرانمايه خود را در راه ارتقاي فرهنگ و سلامت جامعه صرف كردند، قدرداني كنيم .
وي افزود: قدرداني از زحمات اساتيد، تقدير از شخص نيست، بلكه تكريم علم آموزي و خردورزي است و جامعه‌اي كه توجه به فرهيختگان نداشته باشد، نمي‌تواند سعادتمند و پيروز باشد.
رييس جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران خاطرنشان كرد: اميدواريم اين همايش بتواند وسيله‌اي براي تكريم هرچه بيشتر اساتيد باشد، چرا كه امروزه كشور ما بيش از گذشته نيازمند بهره‌گيري از توانايي‌هايي عالمانه است و اين امر موجب انسجام و اتحاد ملي در كشور خواهد شد.
دكتر حبيبي يادآور شد: با راه‌اندازي پايگاه اينترنتي نكوداشت مقام استاد فضاي مناسبي براي معرفي اعضاي هيات علمي دانشگاه و ارتباط مستمر دانشجويان با استادان از طريق تالارهاي گفتگو فراهم شده است .
وي در پايان از تاسيس باشگاه اساتيد پيشكسوت توسط دانشگاه علوم پزشكي تهران قدرداني كرد و ابراز اميدواري نمود اين باشگاه محلي مناسب براي استمرار حضور استادان پيشكسوت در دانشگاه و بهره‌مندي دانشجويان و اعضاي هيات علمي از آنان باشد.
براساس اين گزارش، در اين مراسم دكتر محمدباقر لاريجاني رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز ضمن قدرداني از اقدام جهاددانشگاهي در برگزاري اين همايش اظهار داشت: وجود 380 استاد بازنشسته در دانشگاه علوم پزشكي تهران منبع عظيم علمي براي دانشجويان و دانش پژوهان و به واقع بخشي از تاريخ پزشكي كشور است كه مي‌توان در مسير پيشرفت علمي اين مرز و بوم از آن بهره جست.
وي ادامه داد: اين اساتيد ساليان طولاني از عمر خود را در جهت بسط و گسترش علم و دانش صرف كرده‌اند و به نظر مي‌رسد بهترين تجليل از اين اساتيد، بهره‌گيري از تجربيات و توانمندي‌هاي آنان است .
دكتر لاريجاني با اشاره به وجود 50 هزار دانش آموخته اين دانشگاه ، از راه اندازي دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان در دانشگاه خبر داد و تصريح نمود: دانشگاه علوم پزشكي تهران نماد آموزش عالي كشور در حوزه پزشكي است و نقش آفريني جدي در اين عرصه دارد، ضمن اينكه 30 درصد توليدات علمي ايران در اين دانشگاه صورت مي‌گيرد.
رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: در حال حاضر نقاط ضعف زيادي در زمينه آموزش پزشكي در كشور وجود دارد و ما اميدواريم با كمك اين اساتيد بتوانيم اين مشكلات را برطرف كنيم .
وي با بيان اينكه از سال تحصيلي آينده رشته‌هاي پزشكي در سطح بين المللي در اين دانشگاه راه اندازي مي‌شوند، از برگزاري سمينار دانشكده‌هاي پزشكي دانشگاه‌هاي كشورهاي اسلامي در شهر دانش و فناوري جزيره كيش وابسته به دانشگاه علوم پزشكي تهران خبر داد و افزود: دانشگاه علوم پزشكي تهران با راه اندازي پارك علم و فناوري به موفقيت هاي بسياري در حوزه فناوري دست يافته است ، ضمن اينكه با مشاركت فعال در تهيه نقشه جامع علمي كشور در حوزه پزشكي تلاش مي‌كند از تمامي توان دانشجويان و اساتيد براي توسعه علمي كشور استفاده كند.
در اين مراسم همچنين دكتر مهدي پزشكي مدرس به عنوان نماينده دانشجويان طي سخناني گفت: زحمات تمامي اساتيدي كه براي تربيت علمي و فرهنيگ دانشجويان تلاش كرده‌اند بايد به بهترين شكل مورد تقدير قرار گيرد و همت جهاددانشگاهي در برگزاري اين همايش تحسين برانگيز و در راستاي آموزه‌هاي اعتقادي و تحقق كلام ائمه معصومين (ع) است .
وي در ادامه اظهار داشت: پيام امام راحل (ره) و انقلاب اسلامي حركت به سوي قله‌ها و تعالي است و ما نيز با ارج نهادن به مقام اساتيد و بهره‌مندي از توانايي آنها مي توانيم به سوي اين اهداف گام برداريم .
وي در پايان خاطرنشان كرد: اميدواريم فرهنگ علم دوستي و تجليل از اساتيد و علما در ميام دانشگاهيان نهادينه شده و اين اقدمات ارزشمند استمرار يابد.
لازم به ذكر است، در ادامه اين همايش اساتيد مورد تقدير حاضر به بيان خاطرات و معرفي موفقيت هاي علمي خود پرداختند.
گفتني است، در اين همايش كه با همكاري دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد، آقايان دكتر محسن نفيسي متخصص بيماري‌هاي داخلي، دكتر محمدعلي مولوي متخصص ژنتيك پزشكي ، دكتر محمد اسماعيل تشيد متخصص بيهوشي ، دكتر حسن عسگري شيرازي متخصص پزشكي هسته‌اي ، دكتر جلال الدين شريفي متخصص بيماري‌هاي كودكان، دكتر منصور جمالي زواره متخصص پاتولوژي ، دكتر جلال سيد فرشي متخصص جراحي ، دكتر عبدالوهاب منوچهري متخصص انگل شناسي ، دكتر باقر شاهوردياني متخصص دندانپزشكي ترميمي و خانم طلعت شهرياري متخصص روان پرستاري مورد تقدير قرار گرفتند.ح/الف


١٣:٠٤ ٢٢/٠٢/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد