١٧:٠٤ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
عمومي
با حضور رييس جهاددانشگاهي و مسوولان استاني؛
پروژه هاي عمراني جهاددانشگاهي واحد استان خراسان رضوي افتتاح شد

پروژه هاي عمراني جهاددانشگاهي واحد استان خراسان رضوي 28 مهر ماه طي مراسمي با حضور دكتر حميدرضا طيبي، رئيس جهاددانشگاهي، مهندس قهرمان رشيد معاون سياسي و اجتماعي استاندار خراسان رضوي، مهندس غلامحسين مظفري نماينده مردم نيشابور در مجلس شوراي اسلامي، اعضاي هيئت امنا و معاونين جهاددانشگاهي و اعضاي هيات علمي دانشگاه هاي استان خراسان افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، در مراسم افتتاحيه سازمان مركزي جهاددانشگاهي واحد مشهد دكتر طيبي طي سخناني با تشكر از دكتر منتظري رئيس سابق جهاددانشگاهي و معاونان ايشان، دكتر شمسيان رييس جهاددانشگاهي واحد مشهد و كليه اعضاي اين واحد كه در ساخت و آماده سازي اين پروژه ها همكاري داشته اند، گفت: سرعت بالاي اجراي اين طرح ها نشانگر تلاش و پي گيري بي وقفه مديران و كليه اعضاي جهاددانشگاهي استان است.
وي در ادامه به سخنان رهبر معظم انقلاب در بازديد اخير خود از پژوهشكده رويان و نمايشگاه دستاوردهاي جهاددانشگاهي اشاره و در اين باره گفت: در اين بازديد، مقام معظم رهبري با بيانات خود، چشم انداز حركت اين نهاد را تعيين فرمودند.
وي در اين راستا به تدوين سند چشم انداز 20 ساله جهاددانشگاهي و تصويب آن در هيات امناي اين نهاد اشاره كرد و گفت: از نكات برجسته اين سند تشكيل قطب هاي علم و فناوري و حركت در راستاي كيفي كردن فعاليت هاي جهاددانشگاهي است.
وي در اين خصوص اظهار داشت: هر يك از واحدهاي اين نهاد در سراسر كشور مي بايست در آينده حداقل داراي دو يا سه قطب علم و فناوري شوند.
وي قطب هاي مورد نظر را در حوزه هاي فرهنگ، علوم انساني و اجتماعي، علوم پايه، محيط زيست، مهندسي، پزشكي و كشاورزي عنوان كرد و افزود: جهاددانشگاهي مشهد مي بايست در حوزه صنايع غذايي، علوم انساني و اجتماعي به قطب علم و فناوري و همچنين در بحث آموزش عالي به قطب آموزش تخصصي در حوزه پزشكي تبديل شود.
دكتر طيبي به جايگاه توسعه آموزش عالي در سند چشم انداز جهاددانشگاهي اشاره كرد و در اين باره افزود: بر اساس اين سند دانشگاه علم و فرهنگ اين نهاد مي بايست در افق 1404 جزو 10 دانشگاه برتر ايران باشد.
وي در اين باره گفت: اين مهم با همكاري متقابل دانشگاه علم و فرهنگ و پژوهشكده هاي جهاددانشگاهي قابل دسترسي است و هم اكنون دوره كارشناسي ارشد "زيست شناسي" با همكاري پژوهشكده رويان در دانشگاه علم و فرهنگ مورد استقبال فراوان متقاضيان قرار گرفته است.
وي همچنين از راه اندازي دوره دكتراي زيست شناسي در اين دانشگاه از بهمن ماه سال جاري خبر داد.
رييس جهاددانشگاهي در پايان سخنان خود با تاكيد بر تدوين نقشه جامع علمي كشور و اجرايي شدن آن اظهار اميدواري كرد: جهاددانشگاهي به عنوان يكي از مجموعه هاي تاثير گذار در حوزه علم و فناوري در تدوين و اجراي اين نقشه، نقش موثر خود را ايفا نمايد.
همچنين در اين مراسم مهندس قهرمان رشيد معاون سياسي – اجتماعي استاندار خراسان رضوي با ابراز خرسندي از افتتاح طرح هاي عمراني جهاددانشگاهي مشهد از زحمات مديران و دست اندركاران اين نهاد تقدير و تشكر كرد.
معاون سياسي – اجتماعي استاندار خراسان رضوي در ادامه به كيفيت مناسب و سرعت بالاي اجراي اين طرح ها اشاره كرد و افزود: راه اندازي اين طرح ها زير ساخت هاي مناسبي را براي رشد و ترقي فعاليت هاي جهاددانشگاهي فراهم مي نمايد.
وي با بيان اينكه پرداختن به امور اشتغال، مسكن و ازدواج از محورهاي اساسي دولت نهم است، به ديگر وظايف نهادها و موسسات دانشگاهي اشاره كرد و در اين باره گفت: پرداختن به مسائل فرهنگي، تحقيق و توليد علم از جمله وظايف اصلي نهادها، موسسات علمي و دانشگاه هاي كشور است.
وي به توان بالاي دانشگاه ها و جهاددانشگاهي استان اشاره كرد و افزود: دانشگاه فردوسي و جهاددانشگاهي مشهد مي توانند نقش موثري را در تهيه نقشه جامع علمي كشور ايفا نمايند.
وي در ادامه به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره جهاددانشگاهي اشاره كرد و اظهار داشت: جهاددانشگاهي مولود انقلاب اسلامي است و نقش موثري در تبيين ارزش هاي اسلامي و انقلابي دارد.
معاون سياسي و اجتماعي استاندار خراسان رضوي رشد و ترقي بيشتر استان را مستلزم تعامل بيش از پيش مسوولان جهاددانشگاهي واحد مشهد و دانشگاه ها با مديريت عالي استان و ساير دستگاه هاي اجرايي دانست و افزود: جهاددانشگاهي بايد اتاق فكري براي توسعه و تبيين مسائل علمي در استان باشد.
براساس اين گزارش، دكتر سيد علي اكبر شمسيان رييس جهاددانشگاهي واحد مشهد در ابتداي اين مراسم به ارايه گزارشي از روند اجرا و بهره برداري از اين طرح ها پرداخت و اظهار داشت: در حال حاضر ساختمان مهمانسراي جهاددانشگاهي با 24 واحد و ظرفيت پذيرش 100 نفر آماده بهره برداري مي باشد.
وي افزود: زمين اين مهمانسرا دو هزار و 334 مترمربع است كه با صرف هزينه اي بالغ بر ده ميليارد ريال، در چهار طبقه ساخته شده و داراي امكانات مناسبي از لحاظ سيستم هاي ايمني، اينترنت و ... مي باشد.
وي با اشاره به اتمام فاز 4 تعاوني مسكن جهاددانشگاهي مشهد اظهار داشت: اين طرح در زميني با مساحت 2 هزار و 805 مترمربع و زير بناي 8 هزار و 137 مترمربع، خردادماه سال 81 آغاز شد و در حال حاضر با 80 واحد در هشت بلوك و صرف هزينه اي بالغ بر 14 ميليارد ريال بهره برداري رسيد.
وي خاطر نشان كرد: در حال حاضر با بهره برداري از اين پروژه، 93 درصد همكاران جهاددانشگاهي مشهد صاحب خانه شدند.
دكتر شمسيان در ادامه به ساخت ساختمان جديد سازمان مركزي جهاددانشگاهي واحد مشهد اشاره كرد و گفت: اين طرح فروردين ماه 1384 در زير بناي 4 هزار مترمربع آغاز شد و در حال حاضر در پنج سقف شامل زير زمين، طبقه همكف و سه طبقه مجهز به سالن اجتماعات و زير ساخت سامانه اطلاعات و ارتباطات (ICT) در محل پرديس دانشگاه فردوسي مشهد با صرف هزينه اي بالغ بر 13 ميليارد ريال به بهره برداري رسيد.
گفتني است، در اين مراسم پروتال جهاددانشگاهي واحد مشهد به آدرس
www.jdm.ac.ir  توسط دكتر طيبي  رييس جهاددانشگاهي افتتاح شد.
شايان ذكر است، در پايان اين مراسم از جهادگران واحد مشهد كه نقش موثري در اتمام طرح هاي ياد شده داشتند تقدير و تشكر به عمل آمد. اسامي اين افراد به شرح زير است:
مهندس عليرضا حاتمي - مهندس جلال الدين صادقي - مهندس محمود شاكري - عبدالرضا شاهقاسي - حسين عاقبتي - مهندس ابوالقاسم رفيعي نژاد - مجيد بديعي - حسين رئيس الدمحدثين - محمد پورنوروز- قربان خسروي - بابك ظهيري - سيد احمد واحدي - حسين گندمي و محمدرضا عليشاهي.
بر اساس اين گزارش،مهمانسراي جهاددانشگاهي نيز 27 مهر ماه  طي مراسمي در شهر مشهد مقدس گشايش يافت .
در مراسمي كه به مناسبت افتتاح اين مهمانسرا با حضور دكتر حميدرضا طيبي رئيس جهاددانشگاهي، تعدادي از اعضاي هيات امناء ، رؤساي واحدها و جمعي از مديران اين نهاد و مسؤولين استان برگزار شد. پس از قرائت آياتي چند از قرآن مجيد دكتر علي اكبر شمسيان رئيس جهاددانشگاهي طي سخناني ضمن عرض خيرمقدم به مدعوين گرامي به تاريخچه تاسيس مهمانسرا اشاره كرد و گفت: در سال 1382 وظيفه‌اي از سوي دكتر علي منتظري به اين واحد محول شد و پس از چندي ايشان به مشهد تشريف آوردند و ظرف 48 ساعت ساختمانهايي كه مي‌توانست به اين مساله اختصاص يافت بازديد شد ، اما محل مناسبي يافت نشد و قرار بر اين شد كه ساختمان آموزش‌هاي كوتاه مدت به اين مساله اختصاص يابد و دفتر مركزي جهاددانشگاهي طرح اوليه‌اي را داد و قرار شد 16 واحد ساخته شود كه مورد مخالفت قرار گرفت و تغييرات انجام شد و به 24 واحد گسترش يافت و شهرداري مخالف جدي بود و جريمه‌اي اختصاص يافت .
زمين مهمانسرا 750 مترمربع است و 2334 متر مربع زيربنا دارد، سه طبقه ، طبقه همكف و زيرزمين دارد. امكانات خوبي از نظر سيستم‌هاي ايمني و اينترنت و ... فراهم شده است .
دكتر شمسيان از آقاي كشوري معاون پشتيباني وقت و مهندس رضي معاون فعلي پشتيباني و امور مجلس به دليل حمايت‌هايي كه از اين پروژه شده بود تشكر نمود و گفت: تلاش شده است وسايل از بهترين توليدات انتخاب و به بهترين نحو از آنها استفاده شود.
وي با اشاره به برنامه هاي جهاددانشگاهي در جهت رفاه جهادگران اظهار اميدواري نمود كه شاهد توسعه اينگونه مراكز باشيم .
دكتر شمسيان در پايان از زحمات كليه افرادي كه در اجراي اين پروژه در جهاددانشگاهي همكاري كرده بودند تشكر نمود.
در ادامه جلسه مهندس رضي معاون پشتيباني و امور مجلس جهاددانشگاهي طي سخناني با اظهار خوشحالي از افتتاح اين مهمانسرا از زحمات دست‌اندركاران راه اندازي مهمانسرا تشكر نمود.
وي به برنامه‌هاي آتي اين نهاد جهاد و راه اندازي 4 مجتمع رفاهي ديگر اشاره نمود و از تاسيس مجتمع رفاهي چپكرود طي يك تا دو سال آينده خبر داد.
مهندس رضي از راه اندازي مهمانسرا در سه نقطه ديگر خبر داد و افزود: واحدهاي آذربايجان غربي ، شيراز ، اصفهان و كرمانشاه واحدهايي هستند كه آمادگي خود را جهت افتتاح مهمانسرا اعلام نموده‌اند.
لازم به ذكر است،مهمانسراي جهاددانشگاهي 24 واحد شامل 9 واحد دوخوابه ، 9 واحد يك خوابه ، 6 واحد 2 خوابه و 100 نفر ظرفيت دارد و هزينه پروژه ايجاد آن 000/000/700/9 ريال بوده است.#

١٤:٠١ ٢٨/٠٧/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد