١٤:٣٧ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
عمومي
برنامه‌هاي محوري معاونت پشتيباني و امور مجلس جهاددانشگاهي تشريح شد
رئيس جهاددانشگاهي واحد استان خراسان رضوي:
تنوع فعاليت‌هاي جهاددانشگاهي عامل حفظ و بقاي اين نهاد است

گردهمايي معاونان پشتيباني واحدها، مراكز و سازمانهاي جهاددانشگاهي سراسر كشور 4 و 5 آذر ماه به ميزباني جهاددانشگاهي واحد استان خراسان رضوي در شهر مشهد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي،در مراسم افتتاحيه اين گردهمايي دكتر سيدعلي اكبر شمسيان رييس جهاددانشگاهي واحد استان خراسان رضوي در سخناني ضمن خوشامدگويي به شركت‌كنندگان اظهار داشت: دستاوردهاي بزرگ جهاددانشگاهي در حوزه‌هاي مختلف مرهون تلاش و زحمات شبانه روزي و بي‌وقفه مديران و اعضاء حوزه پشتيباني اين نهاد است و به واقع پيشرفت و تعالي هر مجموعه‌اي نيازمند پشتيباني مناسب است .
وي با اشاره به فعاليت‌هاي جهاددانشگاهي واحد استان خراسان رضوي در حوزه‌هاي گوناگون افزود: توسعه همه جانبه مهمترين اصلي است كه اين واحد به آن توجه داشته است و اين مجموعه جزو معدود واحدهايي است كه در چهار حوزه پژوهش، آموزش، فرهنگ و اشتغال به صورت جدي فعاليت مي‌كند.
دكتر شمسيان ادامه داد: تنوع فعاليت ها در جهاددانشگاهي عامل حفظ و بقاي اين نهاد است و بايد علاوه بر حضور در حوزه‌هاي تخصصي، ماهيت و جوهره اصلي اين نهاد انقلابي حفظ شود و همواره اهداف تشكيل جهاددانشگاهي مدنظر قرار گيرد.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: طي سال‌هاي اخير جهاددانشگاهي واحد مشهد اهداف كمي و كيفي متعددي را دنبال كرده است كه از آن جمله مي‌توان به اصلاح زيرساخت‌هاي موجود و ايجاد درآمدهاي پايدار اشاره كرد و توسعه حوزه آموزش و بخشي از مراكز خدمات تخصصي واحد مشهد دراين راستا صورت گرفته است .
رييس جهاددانشگاهي واحد مشهد حوزه فرهنگ را ضامن حفظ اصالت ، حوزه آموزش را عامل حيات و بقا و فعاليت‌هاي پژوهشي را مايه اعتبار و افتخار جهاددانشگاهي دانست و يادآور شد: مجموعه جهاددانشگاهي بايد با بهره‌گيري از نيروهاي توانمند و متعهد زمينه آينده روشن و موفقيت هاي جديد خود را فراهم آورد.
وي با تاكيد برفراهم آوردن زمينه ارتقاء علمي جهادگران دانشگاهي تصريح كرد: در سال‌هاي اخير نزديك به 50 نفر از اعضاي اين واحد موفق به ادامه تحصيل در مقاطع مختلف شده‌اند كه اين مساله در توسعه كمي و كيفي اين واحد تاثير به سزايي داشته است .
دكتر شمسيان افزود: جهاددانشگاهي واحد استان خراسان رضوي علاوه برتامين و ايجاد فضاي فيزيكي مناسب براي توسعه فعاليت‌ها، همواره توجه به معيشت اعضا را مدنظر قرار داده و تلاش نموده حداقل امكانات را براي جهادگران فراهم نمايد.
وي اظهار داشت: دستاوردها و موفقيت‌هاي جهاددانشگاهي مرهون همدلي، صميميت ، صداقت، ايثار، رابطه عاطفي مثبت بين اعضاء و تلاش بي‌وقفه آنان است و اين حركت براي بهبود وضعيت موجود ادامه خواهد داشت.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد جهادگران دانشگاهي بتوانند با تلاش بيش از پيش و با بهره‌گيري از توان تخصصي و علمي خود در راستاي انتظارات مسؤولان به ويژه رهبر معظم انقلاب اسلامي از اين نهاد انقلابي حركت كنند.
گفتني است، اين گردهمايي طي دو روز با برگزاري نشست‌هاي تخصصي، كارگاه آموزشي و ارايه گزارش حوزه‌هاي مختلف در مشهد مقدس ادامه خواهد داشت.

    
برنامه‌هاي محوري معاونت پشتيباني و امور مجلس جهاددانشگاهي تشريح شد

مهندس رضي معاون پشتيباني و امور مجلس جهاددانشگاهي در سخناني برنامه‌هاي اين نهاد در حوزه پشتيباني را تشريح كرد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي،در گردهمايي معاونان پشتيباني جهاددانشگاهي سراسر كشور مهندس رضي طي سخناني گفت:برنامه ريزي براي تشكيل صندوق ذخيره سنواتي اعضاي جهاددانشگاهي و صندوق رفاه جهادگران در دفتر مركزي و واحدهاي اين نهاد از مهمترين برنامه هاي معاونت پشتيباني و امور مجلس است.
وي در ادامه افزود: در دوره جديد برنامه هاي متعددي را دردستور كار قرارداده‌ايم كه از آن جمله مي‌توان به احياء اداره حسابرسي و انجام امور حسابرسي واحدها و پژوهشكده ها در سيكل سه ساله، ارتقاء سيستم نرم افزاري و سخت افزاري مورد استفاده در امور مالي و ارايه تراز مالي اعتبارات دولتي و درآمدهاي اختصاصي موعد مقرر هر سال به هيات امناء اشاره كرد.
مهندس رضي از برنامه‌ريزي و تلاش در جهت استفاده هرچه بهتر از منابع صندوق پس انداز اعضاي جهاددانشگاهي خبر داد و يادآور شد: ايجاد صندوق مالي و اعتباري جهاددانشگاهي براي ارايه خدمات بهتر در طرح‌هاي موردنظر، يكپارچه سازي سيستم اتوماسيون اداري در دفتر مركزي و ساير واحدهاي اين نهاد، راه اندازي صندوق بيمه تكميلي درمان و ارتقاء سيستم نرم افزاري و سخت افزاري كارگزيني از ديگر برنامه‌هايي است كه در اين معاونت پي‌گيري مي‌شود.
وي از راه اندازي مجتمع رفاهي تفريحي چپكرود مازندران ويژه جهادگران دانشگاهي در آينده‌اي نزديك خبر داد و تصريح كرد: تلاش مي‌كنيم به منظور رفاه حال اعضاي اين نهاد چندين مهمانسراي ديگر در استان‌هاي اصفهان، فارس ، مازندران ، آذربايجان شرقي و آذربايجان غربي راه اندازي نماييم كه در حال حاضر تا حدودي مقدمات آن فراهم شده است .
مهندس رضي به برنامه‌هاي اين معاونت در حوزه طرح و برنامه اشاره كرد و خاطرنشان كرد: تجديد ساختار تشكيلاتي دفتر مركزي جهاددانشگاهي به منظور افزايش بهره‌وري، تكميل و ارتقاي بانك‌هاي اطلاعاتي، اصلاح نظام پرداخت حقوق و مزايا با توجه به قانون مديريت خدمات كشور و تهيه شناسنامه مقررات و نرم افزاري با توانمندي جستجوي پيشرفته مقررات مورد توجه معاونت پشتيباني قرار دارد و مراحل ابتدايي برخي آنها آغاز شده است .
معاون پشتيباني و امور مجلس جهاددانشگاهي درخصوص صندوق ذخيره سنواتي اعضاي اين نهاد اظهار داشت: با توجه به اينكه طي سه سال آتي عده زيادي از اعضاي اين نهاد به مرز بازنشستگي مي‌رسند و بايستي درپايان خدمت پاداش مصوب به آنها تعلق گيرد، اين صندوق با تصويب هيات امناي جهاددانشگاهي راه اندازي مي‌شود تا زمينه ساز تامين منابع مالي موردنياز در اين خصوص باشد.
وي در پايان يادآور شد: در حال حاضر اجراي طرح اعطاي كارانه به اعضاي جهاددانشگاهي به منظور ساماندهي سيستم ارزشيابي در دفتر مركزي آغاز شده است و اميدواريم با اجراي مراحل تكميلي اين طرح در ساير واحدها ، پژوهشكده‌ها و سازمانها و مراكز جهاددانشگاهي اجرا گردد. 
 
مديركل دفتر طرح و برنامه اين نهاد :
صندوق ذخيره سنوات خدمت اعضاي جهاددانشگاهي تاسيس مي‌شود


مهندس عبدالكريم معلم، مديركل دفتر طرح و برنامه جهاددانشگاهي طي سخناني در گردهمايي معاونان پشتيباني جهاددانشگاهي سراسر كشور گفت: دستاوردهاي جهاددانشگاهي واحد استان خراسان رضوي موجب افتخار و غرورآفرين است و اين موفقيت‌ها مي تواند محرك ساير واحدهاي اين نهاد در حوزه‌هاي علمي، فرهنگي و تخصصي باشد.
مهندس معلم در اين مراسم افزود: بودجه كل مصوب جهاددانشگاهي در سال گذشته 120 ميليارد تومان بوده كه از اين ميزان تنها 24 ميليارد تومان از سوي دولت تخصيص يافته است.
وي ادامه داد: بودجه كل مصوب جهاددانشگاهي در سال 86، نزديك به 150 ميليارد تومان است كه بخشي از آن در شش رديف بودجه شامل خبرگزاري ايسنا، مركز تحقيقات گياهان دارويي، مركز تحقيقات علوم سلولي (رويان) ، مركز تحقيقات بيولوژي ، پژوهشكده جديدالتاسيس و جهاددانشگاهي توسط دولت به اين نهاد اختصاص مي‌يابد و مابقي كه بخش اعظم بودجه اين نهاد است از محل درآمدهاي تخصصي تامين مي‌شود.
معلم در ادامه با بيان اينكه بودجه سال آينده جهاددانشگاهي در مجموع سيزده درصد رشد خواهد داشت، گفت: درآمدهاي اختصاصي جهاددانشگاهي در يازده سال گذشته نزديك به 3 برابر بودجه دولتي اختصاص يافته به اين نهاد بوده كه از اين ميان 4/63 بخش پژوهش، 25 درصد بخش آموزش، 7 درصد بخش فرهنگي و مابقي در بخش‌هاي ديگر درآمدزايي شده است.
مديركل دفتر طرح و برنامه جهاددانشگاهي خاطرنشان ساخت: جهاددانشگاهي در حال حاضر داراي 42 واحد، 12 پژوهشكده، 13 سازمان و مركز و 16 مؤسسه است كه در مجموع 5261 نفر با جهاد همكاري مي‌كنند.
معلم با اشاره به اينكه 5/12 درصد اعضاي اين نهاد را اعضاي هيات علمي تشكيل مي‌دهند، ادامه داد: در حال حاضراز ميان كل اعضاي اين نهاد، 25 درصد به صورت رسمي، 11 درصد پيماني، 54 درصد قراردادي و 9درصد به صورت پاره وقت مشغول به خدمت هستند.
وي به سهم 20 درصدي اعضاي داراي مدرك كارشناسي ارشد و دكتري در جهاددانشگاهي اشاره نمود و افزود: راه اندازي صندوق ذخيره سنوات خدمت براي تامين منابع پاداش پايان خدمت اعضايي كه در آستانه بازنشستگي قرار دارند و تاسيس بانك هاي اطلاعاتي نيروي انساني ، فضاهاي كالبدي ، خودروها و مقررات (مجموعه مقررات) از مهمترين مباحثي بوده كه در معاونت پشتيباني دنبال شده و در حال حاضر تا حدودي پيش رفته است .
گفتني است، اين گردهمايي دو روزه با سخنراني نماينده ديوان محاسبات ، گزارش دفتر امور مجلس و دفتر حقوقي، گزارش مديركل امور مالي و مشاور سازمان تامين اجتماعي، گزارش فعاليت‌هاي جهاددانشگاهي واحد استان خراسان رضوي عصر دوشنبه به كار خود پايان داد.ح/الف

١٣:٣١ ٠٦/٠٩/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد