رييس جهاددانشگاهي:
ايسنا رسانهاي مكتبي و آرمانگراست
مراسم توديع مديرعامل سابق و معارفه سرپرست جديد خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) صبح امروز با حضور دكتر حميدرضا طيبي رييس جهاددانشگاهي، جمعي از اعضاي هيات امناء، مديران و معاونان اين نهاد و جمعي از اصحاب رسانه در محل اين خبرگزاري برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، در اين مراسم دكتر طيبي رييس جهاددانشگاهي در سخناني هدف از تغيير مديريت ايسنا را فراهم شدن زمينهاي بهتر براي خدمت اين خبرگزاري به نظام و انقلاب دانست و اظهار داشت: انقلاب اسلامي خون بهاي بهترين فرزندان اين مرز و بوم است و ما وظيفه داريم در جهت حفظ آن از هيچ تلاشي دريغ نورزيم.
وي در ادامه افزود: دشمن براي تداوم استعمار خود به دنبال از بين بردن روحيه خودباوري در ميان جوانان مسلمان ايراني است و تلاش ميكند القاء نمايد كه غرب تنها منشأ پيشرفت و توسعه است و مقابله با اين انحرافي فكري از مهمترين وظايف مردم و مسؤولان است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي دميدن روحيه خودباوري در كشور را از بزرگترين دستاوردهاي حركت و نهضت امام خميني (ره) دانست و خاطرنشان ساخت: جهاددانشگاهي در پاسخ به نداي رهبركبير انقلاب اسلامي مبني بر ايجاد روحيه خودباوري در جوانان ايراني تشكيل شده و همواره در راستاي تحقق شعارها و آرمانهاي انقلاب و ساختن ايراني مقتدر، پيشرفته و آباد حركت كرده است.
رييس جهاددانشگاهي لازمه تحقق اهداف سند چشم انداز بيست ساله نظام را برنامه ريزي و ايجاد بستر فرهنگي مناسب دانست و يادآور شد: اجراي برنامه ها نيازمند دولتمردان و مديراني توانمند است كه با الهام از رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب به خواستههاي به حق مردم رنگ واقعيت ببخشند.
وي با تاكيد بر مباحثي همچون تهيه نقشه جامع علمي كشور، مهندسي فرهنگي و نهضت توليد علم و جنبش نرم افزاري ادامه داد: بايد با عزمي ملي از فرصتها بهترين استفاده را برد و با حركت در جهت اين اهداف در مقابل توطئههاي دشمنان ايستادگي كرد.
دكتر طيبي هدف از تاسيس ايسنا را پاسخ به نيازهاي موجود و ايجاد تحول در عرصه رسانهاي كشور ذكر كرد و تصريح نمود: ايسنا توانسته در عرصه رسانهاي كشور الگوسازي كند و اين دستاورد نيز همچون ديگر موفقيتهاي جهاددانشگاهي بسيار شاخص بوده است .
وي ادامه داد: مبناي فعاليت ايسنا استفاده از جريان سيال دانشجويي آرمانگرا است و براي اينكه اين شور و نشاط به شكلي مفيد در اختيار جامعه قرارگيرد وجود مديراني با تجربه در راس اين مجموعه لازم است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينكه رسانهها ميتوانند با بهرهگيري از تجربيات تخصصي، براي اهداف نظام فرهنگ سازي كنند، تصريح نمود: به منظور ارتقاء فعاليتهاي ايسنا تدوين برنامه توسعه و خط مشي اين خبرگزاري در دست اقدام قرار گرفته و اين مساله ميتواند بسياري از مشكلات را برطرف كند.
رييس جهاددانشگاهي ايسنا را رسانهاي مكتبي در جهت حفظ منافع و مصالح اسلام و نظام اسلامي، پيرو ولايت فقيه و حامي دولت، مستقل و تخصصي خواند و گفت: خبرنگاران ايسنا بايد شناخت مناسبي از مسايل حوزههاي خود داشته باشند و تخصص محوري در اين خبرگزاري بايد گسترش يابد.
وي به تعابير بلند رهبر معظم انقلاب اسلامي و رييس جمهور درخصوص جهاددانشگاهي اشاره كرد و اظهار داشت: با توجه به تاكيدات رهبر معظم انقلاب در زمينه توليد علم و فناوري، سند چشم انداز بيست ساله جهاددانشگاهي ترسيم شده و قصد داريم با حركت در اين مسير بيشترين نقش را در تحقق اهداف سند چشم انداز بيست ساله نظام ايفا نماييم .
لازم به ذكر است در اين مراسم از زحمات ميرحميد حسن زاده سرپرست سابق خبرگزاري ايسنا تقدير شد.
سرپرست خبرگزاري دانشجويان ايران:
حمايت از دولت و نقد منصفانه از مهمترين رسالت هاي ايسنا است
سرپرست جديد خبرگزاري دانشجويان ايران اظهار اميدواري كرد ايسنا همچون گذشته بتواند به انتظارات مسؤولان نظام جامه عمل بپوشاند.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، جمال رحيميان سرپرست ايسنا در مراسم معارفه خود طي سخناني به وجود آمدن مجموعههايي نظير ايسنا و پژوهشكده رويان را از مهمترين بركات جهاددانشگاهي به عنوان مولود مبارك انقلاب اسلامي دانست و گفت: جهاددانشگاهي در طول عمر خود بركات سرشاري را براي نظام و ملت به ارمغان آورده كه اين موفقيتها با اعتماد و توجه ويژه مسؤولان و حفظ هويت اين نهاد همواره استمرار داشته است.
رحيميان التزام به ولايت فقيه، آرمانهاي امام راحل (ره)، رهنمودها و منويات رهبر معظم انقلاب و چارچوب قانون اساسي را از مهمترين اصول خبرگزاري دانشجويان ايران ذكر كرد و افزود: ايسنا به عنوان مجموعهاي برآمده از انقلاب اسلامي همواره حامي دولت ها بوده و در كنار آن نقد منصفانه را نيز رسالت خطير و مهم خود ميداند كه البته اين گونه نقدها ميتواند به نفع نظام و كشور باشد.
وي با بيان اينكه در جريان فعاليتهاي ايسنا اجازه هيچ گونه سوء استفاده اي را به بيگانگان نخواهيم داد، خاطرنشان ساخت: ارايه اخبار مفيد و اميدبخش، امانتداري، صداقت، دشمن شناسي، انتقاد به دور از غرض ورزي، رعايت مصالح كشور و حركت در مسير آرمانهاي انقلاب و خواست مردم ازمهمترين ويژگيهاي ايسنا است و اميدوارم با همدلي و درك متقابل بتوانيم شاخص هاي كمي و كيفي فعاليتهاي ايسنا را در راستاي اهداف و آرمانهاي جهاددانشگاهي و انقلاب اسلامي ارتقاء بخشيم.
مديرعامل سابق خبرگزاري دانشجويان ايران:
ايسنا تحولي بزرگ در عرصه رسانهاي كشور ايجاد كرد
مديرعامل سابق خبرگزاري دانشجويان ايران حضور در مجموعه ايسنا را فرصتي مغتنم دانست و اظهار اميدواري كرد اين خبرگزاري بيش از پيش بتواند حركت موفقيت آميز خود را ادامه دهد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، ميرحميد حسن زاده در مراسم معرفي مديرعامل جديد خبرگزاري ايسنا طي سخناني گفت: امروز جهاددانشگاهي فرزند توانايي به نام ايسنا دارد و بايد از اين فرزند در جهت آباداني و پيشرفت كشور بهره گرفت.
وي در ادامه با بيان اينكه عملكرد ايسنا همواره مورد تاييد نخبگان و مسوولان نظام بوده است، تصريح كرد: ايسنا تحولي بزرگ در عرصه رسانهاي كشور ايجاد كرده به طوريكه برخي از نخبگان اين حوزه تاريخ رسانهاي كشور را به قبل و بعد از تولد ايسنا تقسيم بندي ميكنند.
حسن زاده با تاكيد براينكه بايستي قدر و جايگاه چنين مجموعهاي را شناخت و آن را پاسداشت، افزود: مجموعه خبرگزاري دانشجويان ايران با نيروهاي توانمندي كه در اختيار دارد همچنان به راه خود ادامه خواهد داد و هويت خود را حفظ ميكند.
مديرعامل سابق ايسنا ادامه داد: اعضاي اين خبرگزاري از ابتداي تاسيس تاكنون با كمترين امكانات تلاش كردند به پيشرفت و توسعه كشور كمك كنند و در اين راه سختيهاي بسياري را متحمل شدند.
وي در پايان با اشاره به اينكه ايسنا توانسته در عرصه رسانه اي كشور الگوسازي كند، اظهار اميدواري كرد اين مجموعه با مديريت جديد بتواند بهتر از گذشته به جامعه خدمت كند.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي:
جهاد دانشگاهي مهمترين سرمايهي خود را نيروي انساني مومن و ملتزم به فرهنگ جهادي ميداند
بر اساس اين گزارش،سعيد پورعلي - معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي نيز در ابتداي مراسم در سخناني اظهار كرد:در جهاد دانشگاهي معمولا توديع و معارفهاي وجود ندارد؛ زيرا ادبيات جهادگران جهاد دانشگاهي اين است كه بگوييم آمدن و رفتنها تكرار خوبيهاست؛ چراكه فرض ما اين است كه همهي جهادگران جهاد دانشگاهي منش جهاديشان به اين القاب و مناصب منوط نيست.
وي تاكيد كرد: ما جزو كمترين نهادي هستيم كه كسي در جابهجاييها بخواهد براي ادامهي خدمت خود به نهاد يا دستگاه ديگري رفته و آنجا را انتخاب كند؛ زيرا به خاطر علائق و وابستگيهايي كه در طول مدت فعاليت در جهاد دانشگاهي به آن رسيده، نميتواند نهاد ديگري را براي فعاليت انتخاب كنند.
وي گفت:جهاد دانشگاهي مهمترين سرمايهي خود را نيروي انساني مومن و ملتزم به فرهنگ جهادي ميداند كه در خط رهبري حركت كرده و حامي دولتهايي است كه در جمهوري اسلامي شكل گرفته و راي مردم را داشتهاند و اين نهاد وظيفهي خود دانسته كه حامي موثري براي دولتها باشد.
وي افزود: امروز نيز يكي از آن تكرار خوبيها شكل گرفته؛ آقاي حسنزاده، از جهادگران پرتلاش و از عزيزاني است كه در مدت فعاليتش در سمت سرپرستي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) و تلاش شبانه روزياش توانست موفق باشد و اين مجموعهي خبري را مديريت كند و تعامل خوب و سازندهاي بين مجموعه ايجاد كند. از طرفي، آقاي رحيميان نيز يكي از معاونان پرتوان و پرتلاش جهاد دانشگاهي است كه امروز بناست در سنگر جديدي در اين نهاد مشغول به فعاليت شود.
وي تصريح كرد: اگر بخشي از هويت جهاد دانشگاهي در نزد قاطبهي دانشجويان مرهون خدمات موثر خبرگزاري بوده، قطعا بخش ديگري مرهون فعاليتهاي همكاران جهادي ما بوده است كه سيمايي از جهاد دانشگاهي را شكل دادند كه مورد پذيرش واقع شد.
پورعلي تاكيد كرد: آقاي رحيميان در جهاد دانشگاهي واحد تهران در ترسيم اين سيما، بسيار موثر بود و با مديريت خوبي كه داشت توانست موفق عمل كند و اميدوارم همكاري اين دو بزرگوار در خبرگزاري بتواند منشاء خير و بركت باشد و ترسيم روشني از فعاليتهاي جهاد دانشگاهي در حوزهي فرهنگي و اطلاعرساني باشد.
وي اظهار اميدواري كرد كه اين دو نفر بتوانند در روزها و سالهاي آتي با همكاري و همراهي موثر، خبرگزاري را روز به روز در عرصهي اطلاعرساني كشور پرتوفيقتر و موثرتر كرده و آن را ارتقا دهند.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي در پايان اظهار كرد: اميدواريم بتوانيم بيش از گذشته از وجود آقاي حسنزاده در مجموعهي جهاد دانشگاهي و خبرگزاري استفاده كنيم.ح/الف
١٧:٢٦ ١٠/٠٩/١٣٨٦