١٦:٠٦ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
عمومي
در گردهمايي رؤساي جهاددانشگاهي سراسر كشور ؛
امام جمعه اهواز بر لزوم سرمايه گذاري بيشتر در زمينه‌هاي علمي و پژوهشي تاكيد كرد

تقوا، علم و مجاهدت در راه خدا سه معيار مهم فضليت و برتري انسان‌هاست كه در قرآن كريم به آن اشاره شده است .
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي،  آيت ا... موسوي جزايري نماينده ولي فقيه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز در مراسم افتتاحيه گردهمايي رؤساي جهاددانشگاهي در سخناني ضمن بيان اين مطلب افزود: علم و دانش در نزد خداي متعال جايگاه ارزشمندي دارد و هرچه علم و شناخت انسان بيشتر باشد منزلت الهي او نيز بيشتر خواهد شد.
آيت ا... جزايري حضور در عرصه تحقيق و پژوهش را توفيق الهي دانست و يادآور شد: سرمايه‌اي كه انسان را متمكن مي‌سازد علم و دانش است و در عرصه اجتماعي نيز ملتي كه در مسير دانش و پژوهش و نوآوري گام برمي‌دارد در پيشگاه خدا ارزش و جايگاه والايي دارد.
نماينده ولي فقيه در استان خوزستان در ادامه با بيان اينكه موفقيت‌هاي علمي كشور همواره مورد توجه و مايه افتخار و دلگرمي مسوولان نظام و رهبر معظم انقلاب است، خاطرنشان كرد: امروزه كشور ايران در بسياري ازشاخه‌هاي علمي و پژوهشي درسطح اول جهان قراردارد و اين در حالي است كه پيش از انقلاب، ايران جايگاهي در محافل علمي بين المللي نداشت .
امام جمعه اهواز به تاثير پيشرفت‌هاي علمي كشور در تقويت روحيه مردم اشاره كرد و تصريح نمود: حضور پرشور اقشار مختلف مردم در برنامه هايي نظير راهپيمايي 22 بهمن و انتخابات از جمله مهمترين اثرات رونق و شكوفايي علمي كشور در جامعه است .
وي در پايان با اشاره به لزوم سرمايه‌گذاري و تخصيص بودجه مناسب در فعاليت‌هاي علمي و تحقيقاتي، افزود: مراكز تحقيقاتي و آزمايشگاه‌هاي شما، پايگاه‌هاي امام زمان (عج) هستند و هرچه در اين راه قدم برداريد موجبات رضايت خدا، امام راحل (ره) و شهدا را فراهم مي‌آوريد.

استاندار خوزستان خواستار همكاري جهاددانشگاهي درزمينه ايجاد پژوهشكده نفت شد
استاندار خوزستان در مراسم افتتاحيه گردهمايي روساي جهاددانشگهاي سراسر كشور اظهار داشت: جهاددانشگاهي با توجه به توانمندي‌ها و ظرفيت‌هاي متنوع خود مي‌تواند نقش مهمي در توسعه و رشد استان خوزستان ايفاكند.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، دكتر سيدجعفر حجازي استاندار خوزستان در مراسم آغاز به كار گردهمايي روساي جهاددانشگاهي در سخناني گفت: جهاددانشگاهي سابقه ديرينه‌اي در استان خوزستان دارد و با داشتن فعاليت‌هاي متعدد و دستاوردهاي ارزشمند مي‌تواند،برنامه‌هاي خود را گسترش دهد و ما علاقه منديم اين نهاد در زمينه ايجاد پژوهشكده نفت در استان خوزستان مهندسي مخازن نفت، احياي مخازن و اكتشاف حضور جدي‌تري داشته باشد.
استاندار خوزستان در ادامه با بيان اينكه استفاده از توان علمي مجموعه‌هايي نظير جهاددانشگاهي، كشور را از هرگونه وابستگي به بيگانگان مي‌رهاند، تصريح كرد: تاسيس پژوهشكده نفت در استان خوزستان از مهمترين اهداف مسؤولان استان است و جهاددانشگاهي مي‌تواند به روند ايجاداين پژوهشكده سرعت ببخشد.
وي گسترش آموزش عالي به منظور پرورش نيروي انساني موردنياز استان را امري مهم برشمرد و افزود: با توجه به استعدادهاي موجود در منطقه از قبيل منابع نفت و گاز و ... پرورش نيروي انساني متخصص و كارآمد از جايگاه ويژه‌اي در استان برخوردار است و عدم توجه به اين امر مشكلات فراواني را در گذشته براي استان خوزستان به بارآورده است.
دكتر حجازي خاطرنشان ساخت: پس از اينكه در دوران دفاع مقدس بسياري از بخش‌هاي مهم استان آسيب ديد، به دليل خروج نخبگان و عدم پرورش نيروي انساني موردنياز، بازسازي خوزستان روند مطلوبي نداشت و بازسازي منطقه با مشكلات فراواني روبرو شد.
وي در ادامه با اشاره به اينكه عدم رشد نيروي انساني به اجراي برنامه‌هاي توسعه ضربه مي‌زند، يادآور شد: توسعه مراكز آموزش عالي و دانشگاهي استان و تبديل آنها به قطب‌هاي علمي از جمله برنامه‌هاي دولت نهم در خوزستان است، زيرا در حال حاضر با رشد صنايع مختلف در سطح استان، نياز به نيروي انساني متخصص بيش از گذشته احساس مي‌شود.
استاندار خوزستان در خاتمه با تاكيد بر لزوم شتاب دهي بيشتر به حركت علمي كشور، به اهتمام جدي مسؤولان نظام به اين امر اشاره نمود و گفت: اميدوارم نتايج و دستاوردهاي اين گردهمايي بتواند راهگشاي مشكلات موجود در سطح استان و كشور باشد.

رييس دانشگاه شهيد چمران اهواز خواستار گسترش تعاملات
با جهاددانشگاهي شد

رييس دانشگاه شهيد چمران اهواز در مراسم افتتاحيه گردهمايي روساي جهاددانشگاهي سراسر كشور در سخناني خواستار گسترش بيش از پيش همكاريهاي جهاددانشگاهي و اين دانشگاه شد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، دكتر مرتضي زرگر شوشتري در اين مراسم اظهار داشت: دانشگاه شهيد چمران از ابتداي تشكيل جهاددانشگاهي ارتباط تنگاتنگي با اين نهاد داشته است و اين همكاريها نتايج و بركات فراواني را براي هر دو مجموعه داشته است.
دكتر زرگر در ادامه با تشريح فعاليتهاي دانشگاه شهيد چمران، اين دانشگاه را بزرگترين مجموعه آموزش عالي جنوب غرب خواند و افزود: اين دانشگاه با 14 دانشكده و 54 گروه آموزشي در حال حاضر فعاليت مي‌كند و پايه گذار تشكيل دانشگاه لرستان و چندين مجموعه آموزش عالي در سطح منطقه بوده است.
وي يكي از رسالت‌هاي اين دانشگاه را گسترش آموزش عالي و افزايش ظرفيت دوره‌هاي تحصيلات تكميلي دانست و خاطرنشان كرد: در حال حاضر 184 رشته ،شامل دكتري ، كارشناسي ارشد و كارشناسي با حضور 13 هزار دانشجو و 512 عضو هيات علمي در اين دانشگاه فعال است، ضمن اينكه اساتيد اين دانشگاه از بهترين اساتيد كشور محسوب مي‌شوند.
رييس دانشگاه شهيد چمران اهواز در ادامه تعميق باورهاي ديني و دين مداري در بين دانشجويان را محور برنامه‌هاي فرهنگي اين دانشگاه عنوان كرد و يادآور شد: هم اكنون بيش از 100 نشريه، 44 انجمن علمي، 12 كانون فرهنگي هنري و 8 تشكل دانشجويي در اين مجموعه فعاليت مي‌كنند.
وي به فعاليت هاي علمي و تحقيقاتي اين دانشگاه اشاره كرد و افزود: گسترش همكاريهاي علمي با دانشگاه‌هاي داخلي و خارجي، راه اندازي مركز رشد فناوري، زمينه سازي براي تاسيس پارك علم و فناوري استان خوزستان، راه اندازي پورتال پژوهشي استان، راه اندازي موزه علم و طبيعت به عنوان يك مجموعه علمي و همكاري پويا با بخش‌هاي صنعتي استان از جمله برنامه‌ها و فعاليت‌هاي دانشگاه شهيد چمران است، ضمن اينكه در سال گذشته 159 مقاله از سوي پژوهشگران و اعضاي هيات علمي اين مجموعه در مجلات علمي داخلي و خارجي به چاپ رسيده است .
دكتر زرگر در خاتمه گسترش دوره‌هاي تحصيلات تكميلي و كاهش ظرفيت دوره‌هاي كارشناسي را از برنامه‌هاي آتي اين دانشگاه دانست و اظهار اميدواري كرد با تعامل بيشتر جهاددانشگاهي و دانشگاه شهيد چمران گام‌هاي موثرتري در جهت حل مشكلات استان برداشته شود.
براساس اين گزارش، در ابتداي اين مراسم نيز مهندس قدرت ا... شاكري نژاد رييس جهاددانشگاهي واحد استان خوزستان طي سخناني با بيان اينكه جهاددانشگاهي از ابتداي شكل‌گيري در خوزستان مجموعه‌اي فعال، پويا و در خور نام استان بوده است، اظهار داشت: تمامي بخش‌هاي اين واحد در راستاي توسعه و پيشبرد اهداف نظام حركت مي‌كند و دستاوردهاي ارزشمندي به ارمغان آورده است.
شاكري نژاد با اشاره به ظرفيت‌هاي قابل توجه استان خوزستان، افزود: اين استان داراي منابع سرشار و بي‌نظير گاز و نفت است و بيش از 83 درصد نفت كل كشور را توليد مي‌كند، ضمن اينكه مهمترين بخش توليدكننده گاز ايران به شمار مي‌رود.
رييس جهاددانشگاهي واحد استان خوزستان وجود پنج بندر فعال و مهم اقتصادي، توليد انبوه محصولات كشاورزي از قبيل گندم، نيشكر و خرما و پتانسيل كم نظير صادرات ، تبادل كالا و توريسم را از جمله مزيت‌هاي اين استان دانست و ادامه داد: ظرفيت‌هاي موجود در استان خوزستان زمينه‌ساز توسعه فعاليت‌هاي جهاددانشگاهي در تمامي عرصه‌ها به ويژه حوزه‌هاي تحقيقاتي و صنعتي است .
شاكري نژاد در خاتمه به تشريح فعاليت‌هاي شاخص و برنامه‌هاي آتي اين نهاد در استان خوزستان پرداخت.
اين گزارش حاكي است، در ادامه اين گردهمايي دكتر طيبي رييس جهاددانشگاهي از بخش‌هاي مختلف اين نهاد در استان خوزستان شامل پژوهشكده تكنولوژي توليد، سازمان مركزي، شركت بهنيان جنوب و مجتمع آموزش عالي بازديد كرد، ضمن اينكه رؤساي واحدها، پژوهشكده‌ها ، مراكز و سازمان‌هاي جهاددانشگاهي سراسر كشور نيز در ادامه از نزديك در جريان طرح توسعه نيشكر قرار گرفتند.
گفتني است، اين گردهمايي دو روزه با سخنراني مهندس حيدر بهمني مديرعامل شركت ملي حفاري ايران، سخنراني دكتر سرمست رييس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور ، برگزاري كارگاه آموزشي شاخص‌هاي كلان اقتصاد ايران با حضور دكتر فرشاد مؤمني و برگزاري نشست‌هاي تخصصي ادامه مي‌يابد.
لازم به ذكر است، ارايه گزارش معاونت‌هاي پژوهشي، فرهنگي، آموزشي ، اشتغال و هماهنگي، سخنراني آيت ا... شفيعي نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرنگان رهبري، زيارت بارگاه علي ابن مهزيار و بازديد از موزه جنگ و مناطق عملياتي دفاع مقدس از ديگر برنامه‌هاي اين گردهمايي است كه عصر فردا به كار خود پايان مي‌دهد.

١٦:٤٠ ٢٤/١١/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد