٠٩:٤٧ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
عمومي
رئيس پژوهشكده ابن‌سينا خبر داد‌ :
پذيرش دانشجويان نخبه در پژوهشكده ابن‌سينا

رئيس پژوهشكده ابن سينا از پذيرش دانشجويان نخبه فوق‌ليسانس و دكترا به منظور استفاده ايشان از كتب، تجهيزات و امكانات پژوهشكده براي انجام پروژه‌هاي تحقيقاتي خود خبر داد.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده فن‌آوري‌هاي نوين علوم پزشكي جهاددانشگاهي ـ ابن سينا،در راستاي مصوبه اخير هيئت دولت مبني بر استفاده نخبگان از آزمايشگاه‌ها و كارگاه‌هاي دولتي و فراهم كردن تسهيلات براي ايشان، محمد‌مهدي آخوندي رئيس پژوهشكده ابن سينا ضمن اعلام آمادگي حمايت از نخبگان سراسر كشور اظهار داشت: در راستاي كمك به توليد و پيشرفت علم و با توجه به پر هزينه بودن پروژه‌هاي تحقيقاتي و محدوديت دسترسي دانشجويان به تجهيزات لازم كه سبب كندي فعاليت نخبگان مي‌شود، اين پژوهشكده حمايت از آنان را در پژوهشكده ابن سينا فراهم مي‌كند.
وي از اتمام 69 پايان نامه تخصصي كارشناسي ارشد و دكترا در آن پژوهشكده خبر داد و افزود: در حال حاضر نيز 46 پايان‌نامه تخصصي در مقاطع تحصيلات تكميلي در اين پژوهشكده در حال اجراست.
گفتني است كه در تاريخ 7/6/87 گروه 30 نفري از نخبگان سراسر كشور از سوي بنياد ملي نخبگان معاونت علمي وفناوري رياست جمهوري از پژوهشكده ابن سينا بازديد كردند.
در اين بازديد رئيس پژوهشكده از فراهم بودن امكان انجام پروژه‌هاي تحقيقاتي كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي توسط نخبگان جوان سراسر كشور در اين پژوهشكده خبر داد. پژوهشكده فن‌آوري‌هاي نوين علوم پزشكي جهاددانشگاهي ـ ابن سينا فعاليت خود را از سال 1378 آغاز كرد. اين پژوهشكده هم اكنون با برخورداري از 3 مركز تحقيقاتي بيوتكنولوژي توليد مثل، آنتي‌بادي منوكلونال و نانوتكنولوژي زيستي و يك مركز درمان ناباروري و سقط مكرر ابن‌سينا در حال انجام فعاليت‌هاي پژوهشي، آموزشي و درماني است. انجام طرح‌هاي تحقيقاتي بيوتكنولوژي با محوريت توليد مثل و سرطان، از جمله حوزه‌هاي كاري اين مجموعه است.ح/الف

١٥:١٦ ٠٦/٠٧/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد