20 آبان ماه جاري؛
دومين دوره مسابقات بين المللي قرآن دانشجويان مسلمان جهان آغاز ميشود
رييس جهاددانشگاهي عمل به دستورات قرآن را بهترين وسيله سعادت بشر خواند و گفت: براي تحقق صلح، تفاهم و عدالت در جامعه راهي به جز تمسك به قرآن نداريم.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، دكتر حميدرضا طيبي، رييس جهاددانشگاهي صبح امروز در نشست خبري دومين دوره مسابقات بين المللي قرآن دانشجويان مسلمان جهان گفت: در شرايط فعلي كه رسانههاي خارجي چهرهاي نادرست از اسلام ترسيم كردهاند معرفي فرهنگ غني اسلامي از طريق فهم ، شناخت و عمل به قرآن ميسر ميشود.
وي توجه به قرآن را راهگشاي ارتباط نزديك و همدلي كشورهاي مسلمان خواند و افزود: يكي از خطرات مهم براي دانشجويان و جوانان تلقي نادرست آنها از آموزههاي ديني است.
دكتر طيبي با اشاره به اهداف فرهنگي سند چشم انداز جهاددانشگاهي افزود: در جهاددانشگاهي با تاكيد بر قرآن پژوهي برنامههاي زيادي را در جهت انس دانشجويان با قرآن و تعميق باورهاي قرآني و ديني تعريف كردهايم.
وي برگزاري مسابقات بين المللي قرآن دانشجويان مسلمان را يكي از اهداف جهاددانشگاهي در اين راستا ذكر كرد و افزود: اميدواريم برگزاري اين گونه برنامهها بتواند زمينه ساز وحدت دانشجويان مسلمان سراسر جهان شود.
رييس جهاددانشگاهي در پايان از شهرداري تهران براي همكاري در برگزاري اين مسابقات در برج ميلاد تقديركرد و گفت: با برگزاري مناسب اين مسابقات اميدواريم دبيرخانه اين مسابقات به صورت دائمي در ايران داير شود.
نوريان ، رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران نيز در اين مراسم با ابراز خرسندي از همكاري با جهاددانشگاهي در برگزاري اين مراسم گفت: ارتقاي فرهنگي جامعه از مهمترين برنامهها و اهداف مديريت شهر تهران است.
وي با بيان اينكه شهردار تهران تاكيد فراواني بر افتتاح رسمي برج ميلاد با فعاليتهاي قرآني دارد، افزود: شهرداري تهران برگزاري چنين جشنوارههايي را در اولويت كاري خود قرار داده است.
نوريان تقويت فعاليتهاي قرآني در سطوح مختلف را گامي در جهت سلامت معنوي شهروندان خواند و يادآور شد: امروزه در دنيا شهرداريها، محور فعاليتهاي فرهنگي در هر شهري محسوب ميشوند و ما يكي از شعارهاي اصلي شهر را، "تهران ، شهر قرآن" قرار دادهايم.
سعيد پورعلي ، معاون فرهنگي جهاددانشگاهي نيز در اين نشست توجه به قرآن را يكي از محوريترين فعاليتهاي فرهنگي جهاددانشگاهي خواند و گفت: خبرگزاري قرآني نيز در همين عرصه با شعار "جهاني به سوي معنويت " فعاليت ميكند.
وي با قدرداني از نهادهايي كه در اين حركت از جهاددانشگاهي حمايت كردهاند، افزود: دانشجويان شركت كننده در اين مسابقات ميتوانند سفيران فرهنگي ايران در كشور خود باشند.
رحيم خاكي دبير اين مسابقات و مديرعامل خبرگزاري قرآني ايران نيز در اين نشست با تشريح جزئيات برگزاري جشنواره گفت: دومين دوره مسابقات بين المللي قرآن دانشجويان مسلمان بيستم لغايت بيست و چهارم آبان ماه در دو بخش قرائت و حفظ برگزار ميشود.
وي با بيان اينكه 62 شركت كننده از 38 كشور جهان در اين مسابقات شركت ميكنند، اظهار داشت: داوراني از پنج كشور لبنان، سوريه ، مصر ، ايران و فيليپين مسابقات را قضاوت خواهند كرد.
مديرعامل خبرگزاري قرآني ، زمان برگزاري مسابقات را هر روز از ساعت 16 لغايت 21 ذكر كرد و گفت: در حاشيه مسابقات نشستهاي علمي پژوهشي نيز برگزار خواهد شد و از چهار چهره ماندگار قرآني زنده ياد طاهره صفارزاده و مرحوم استاد فولادوند تجليل خواهد شد.
وي جايزه نفرات برگزيده اين مسابقات را معادل هشت، شش و چهار هزار دلار براي نفرات اول تا سوم ذكر كرد و تصريح كرد: نفرات اول مسابقات بين المللي هر ساله با معرفي به وزارت علوم ميتوانند بدون كنكور در يك مقطع تحصيلي بالاتر مشغول تحصيل شوند.
خاكي در پايان با بيان اينكه در تلاشيم به برگزيدگان اين دوره از مسابقات مدال آيسسكو اعطا شود، خاطرنشان كرد: تمام شركت كنندگان در جشنواره حتماً بايد دانشجو بوده و تائيد دو نفر از اساتيد قرآني كشور خود را نيز داشته باشند.
گفتني است، دومين دوره مسابقات بين المللي قرآن دانشجويان مسلمان جهان 20 تا 24 آبان ماه جاري به همت جهاددانشگاهي در برج ميلاد برگزار ميشود.ح/الف
١٩:٠٣ ٠٦/٠٨/١٣٨٧