با تقدير از 12 استاد برجسته دانشگاه؛
هشتمين دوره «نکوداشت مقام استاد» در دانشگاه علوم پزشکي تهران برگزار شد
مراسم هشتمين دوره «نکوداشت مقام استاد» با
هدف تقدير دانشجويان و دانشگاهيان از 12 استاد برجسته دانشگاه علوم پزشکي
تهران برگزار شد.
رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران:
دانشگاه1300 استاد برجسته دارد
استادان سرمايههاي اصلي دانشگاهها هستند
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه علوم پزشکي تهران، دکتر باقر لاريجاني رييس دانشگاه علوم پزشکي تهران در مراسم هشتمين همايش نکوداشت مقام استاد، اظهار كرد: استادان سرمايههاي اصلي دانشگاهها هستند و مجموعه توان و پتانسيل دانشگاه منوط به توانمندي اساتيدي است که در گروه پزشکي نقش آفريني کردند.
وي اظهار داشت: استفاده منطقي از توان علمي اساتيد موجب پيشرفت و توسعه دانشگاه ميشود.
وي با بيان اينكه دانشگاه علوم پزشکي تهران داراي حدود50 هزار دانش آموخته، حدود 1300 استاد برجسته و 400 استاد بازنشسته است که اکثريت اين اساتيد افراد انتخاب شدهاي از ميان دانش آموختگان اين دانشگاه هستند، توسعه علمي دانشگاه را منوط به ارتباط با دانش آموختگان آن دانست و تصريح کرد: اگر دانشجويان بخواهند در چهارچوبهاي علمي ارائه شده گامهاي محکمي بردارند بهترين الگو براي اين حرکت اساتيد هستند.
وي افزود: تجارب اساتيد حاصل عمر آنان است که با هيچ نوشته و آموختهاي بدست نميآيد و در هيچ چهارچوب نوشتاري و آموختاري منتقل نميشود و زمان زيادي نياز است تا ارزش واقعي اساتيد نمايان گردد.
دکتر لاريجاني با اشاره به شرايط فعلي جامعه علمي کشور تأکيد کرد: جامعه علمي کنوني نيازمند هدايت، حمايت و همکاري اساتيد براي پيشرفت است.
وي ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکي تهران داراي رتبه و جايگاه قابل قبولي در سطح کشور است اما آنچه فراروي اين دانشگاه است کسب رتبه اول علمي منطقه در افقي 15 ساله است.
رييس دانشگاه علوم پزشکي تهران با بيان اينکه در سند توسعه پيشرفت کشور وزارت بهداشت در حوزه سلامت جايگاه ويژهاي دارد، افزود: استراتژي جديد براي گسترش و توسعه در حوزه علمي کشور استفاده از تجربيات فرهيختگان در تصحيح سند نقشه علمي جامع کشور و همچنين نقشه علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران است.
وي خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکي تهران در 6 سال گذشته داراي رتبه برتر کشور بوده است و در جهان نيز رتبه زير 500 را دارا است، همچنين 50 درصد آموزش PhD کشور به عهده اين دانشگاه است و در حدود 50 درصد انتشارات خارجي کشور در زمينه حوزه پزشکي را دانشگاه علوم پزشکي تهران تأمين ميکند.
دکتر لاريجاني در پايان ابراز اميدواري کرد: با حمايت و هدايت اساتيد چهارچوب ماندگاري براي آينده توسعه علمي کشور و دانشگاه علوم پزشکي تهران پيش رو باشد.
رييس جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشکي تهران:
تقدير از اساتيد مايه افتخار جهاد است
توسعه يک کشور با تجليل و بهرهگيري از تجارب اساتيد پيشکسوت محقق ميشود
رييس جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشکي تهران در هشتمين همايش نکوداشت اساتيد، گفت: تقدير از استادان پيشکسوت موجب توسعه علمي و تحقق توصيههاي مقام معظم رهبري درباره توسعه کشور است.
به گزارش سرويس صنفي فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه علوم پزشکي تهران، دکتر مسعود حبيبي رئيس جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشکي تهران در هشتمين همايش نکوداشت مقام استاد، تقدير از اساتيد پيشکسوت را مايه فخر و مباهات مجموعه جهاد دانشگاهي عنوان کرد و گفت: توسعه علمي و پيشرفت يک کشور در گرو تقدير و استفاده از تجارب اساتيد و بزرگان علمي کشور بدست ميآيد.
دکتر حبيبي گفت: ما با برگزاري نکوداشت و تقدير از اساتيد نميتوانيم حتي ذرهاي از زحمات آنها را جبران کنيم چراکه هويت علمي، فرهنگي و شخصيت ما مرهون تلاشهاي بي دريغ و از خود گذشتگيهاي اساتيد است.
وي اظهار داشت: هرچقدر يک جامعه به اساتيد و دانشگاهيان خود رجوع کند سريع تر به پيشرفت ميرسد.
رئيس جهاد دانشگاهي علوم پزشکي تهران در پايان تصريح کرد: ما با استفاده از تجارب اساتيد پيشکسوت مي توانيم شکافهايي که در مسير توسعه خود با کشورهاي پيشرفته داريم را پر کنيم؛ همانگونه که اين امر در حال اتفاق است.
گفتني است،در اين مراسم
از دکتر عليرضا مشايخي فوق تخصص اعصاب اطفال، دکتر شکرالله طريقتي متخصص
روانپزشکي، دکتر عباس شيباني پزشک، دکتر جعفر دادمنش فوق تخصص دندانپزشکي،
دکتر علي احمدي ابهري متخصص روانپزشکي، دکتر بهروز نبئي متخصص پزشکي
اجتماعي، دکتر محمد پژوهي فوق تخصص غدد، دکتر احمد جواديان متخصص چشم
پزشکي، دکتر عليرضا مصادقي نيا متخصص بهداشت محيط، دکتر فاضل شمسا متخصص
داروسازي، دکتر احمدرضا دهپور متخصص فارماکولوژي و دکتر داراب مهربان
متخصص اورولوژي تقدير به عمل آمد.ح/الف
١٤:٤٥ ٢٣/٠٢/١٣٨٨