٢٣:٠٨ ٠١/٠٩/١٤٠٣
عمومي

معاون آموزشي جهاد دانشگاهي:
دوره‌هاي تحصيلات تکميلي و آموزش مجازي در جهاد دانشگاهي توسعه مي‌يابد/
رقم پايين شهريه‌ها، باعث افت کيفيت مراکز آموزشي مي‌شود

معاون آموزشي جهاد دانشگاهي گفت: ارتقاي کيفي مراکز آموزشي و توسعه دوره‌هاي تخصصي از اولويت‌هاي جهاد دانشگاهي است.

دکتر سيد عبدالحميد احمدي، در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه کرمانشاه، افزود: حوزه آموزشي جهاد دانشگاهي در 3 بخش عمده آموزش عالي، آموزش‌هاي علمي کاربردي و مراکز آموزش‌هاي تخصصي کوتاه مدت فعاليت دارد.

وي ادامه داد: در بخش موسسات آموزش عالي که شامل دانشگاه علم و فرهنگ و موسسات آموزش عالي يزد، خوزستان، کرمانشاه و اصفهان مي‌شود، حدود 15 هزار دانشجو در مقاطع کارداني تا دکتري مشغول به تحصيل هستند.

به گفته معاون آموزشي جهاد دانشگاهي، شاخه دوم، آموزشهاي علمي کاربردي است که در حال حاضر 42 مرکز با بيش از 35 هزار دانشجو در مقاطع کارداني و کارشناسي در سراسر کشور در اين شاخه مشغول به تحصيل هستند که اميدواريم با تصويب دوره‌هاي تحصيلات تکميلي، جهاد دانشگاهي بتواند مقطع کارشناسي ارشد را نيز در آموزشهاي علمي کاربردي ارايه کند.

وي افزود: سومين بخش مراکز آموزشهاي تخصصي کوتاه مدت است که با 125 مرکز در سراسر کشور سالانه بيش از500 هزار نفر در اين مراکز تحصيل مي‌کنند.

وي گفت: حرکت ديگري كه جهاد دانشگاهي در بحث آموزش آغاز کرده، آموزش‌هاي مجازيست که قصد توسعه آن را داريم و اعتقاد ما بر اين است که مي‌توان بخشي از آموزش‌هاي کوتاه مدت را از راه دور و به صورت مجازي ارائه كرد.

احمدي با اشاره به برنامه‌هاي آتي و توسعه‌اي جهاد دانشگاهي در خصوص آموزش، تصريح کرد: عمده برنامه‌هاي ما در بحث توسعه، ارتقاي کيفيت مراکز آموزشي و توسعه دوره‌هاي تخصصي و توجه ويژه به تدوين دوره‌هاي آموزشي جديد و همچنين توسعه دوره‌هاي تحصيلات تکميلي است.

معاون آموزشي جهاد دانشگاهي با بيان اينكه يکي از دغدغه‌هاي ما چه در علمي کاربردي و چه در موسسات آموزش عالي، شرايط دانشجويان بعد از فارغ‌التحصيلي و بحث اشتغال آنهاست، افزود: خوشبختانه آمار دانشجويان فارغ‌التحصيل جهاد دانشگاهي که وارد بازار کار شده‌اند، آمار قابل قبول و به نسبت ساير مراکز علمي آموزشي کشور مناسب‌تر است.

احمدي درخصوص شهريه‌هاي دانشجويان نيز، گفت: شهريه‌هاي دانشجويي با توجه به افزايش هزينه‌ها خيلي متناسب نيست، گرچه اخيرا 10 درصد به شهريه دانشجويان اضافه شده اما اين مبالغ هنوز کفاف هزينه‌هاي علمي کاربردي را نمي‌دهد.

معاون آموزشي جهاد دانشگاهي در خاتمه تاکيد کرد: رقم پايين شهريه‌ها باعث افت کيفيت در مراکز آموزشي مي‌شود و مسئولين آموزشي کشور بايد به اين مهم توجه داشته باشند.ح/الف

١٨:١٥ ٠٨/٠٩/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد