٢٣:٣٤ ٠١/٠٩/١٤٠٣
عمومي
به ميزباني جهاددانشگاهي واحد تهران؛
گردهمايي معاونان آموزشي جهاددانشگاهي سراسر كشور برگزار شد
گردهمائي معاونان آموزشي جهاددانشگاهي سراسر كشور به ميزباني جهاددانشگاهي واحد تهران 16 اسفند ماه در محل مركز آموزشهاي تخصصي شماره 1 اين واحد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي ، در مراسم افتتاحيه اين گردهمائي كه با حضور دكتر سيد عبدالحميد احمدي معاون آموزشي جهاددانشگاهي ، دكتر حميدرضا فرهمند رييس جهاددانشگاهي واحد تهران و عضو هيات امناي جهاددانشگاهي و معاونان آموزشي جهاددانشگاهي سراسر كشور برگزار شد، دكتر احمدي طي سخناني گفت: جهاددانشگاهي‌ ، مجموعه‌اي است رشد يافته و بالنده و از اين رو  انتظارات از اين مجموعه روز به روز بيشتر مي‌شود ، لذا توجه به انتظارات مسؤولان ارشد نظام به خصوص مقام معظم رهبري از مجموعه جهاددانشگاهي يك امر ضروريست. وي به بياناتي از مقام معظم رهبري در مورد جهاددانشگاهي اشاره نمود و تاكيد كرد: بايد در همه امور رهنمودهاي رهبري سرلوحه كارهايمان قرار گيرد.

احمدي با اشاره به جايگاه جهاددانشگاهي در سند چشم انداز 20 ساله نظام و اهداف كلان 20 ساله جهاددانشگاهي، بر لزوم برنامه محوري در حوزه آموزش تاكيد كرد و گفت: با توجه به اينكه حركت آموزش در جهاددانشگاهي از ساليان گذشته شروع شده و توسعه پيدا كرده است، مي‌طلبد كه هر واحد جهاددانشگاهي به داشتن يك برنامه جامع دراين حوزه اهتمام داشته باشد.

معاون آموزشي جهاددانشگاهي اظهار داشت: اگر قرار است عرصه آموزش يك روند توسعه‌اي داشته باشد اين امر بدون برنامه ريزي و چشم انداز ميسر نخواهد بود.

وي گفت: فرصت‌ها و تهديدها در حوزه آموزش شرايطي ايجاب مي‌كند كه ما برنامه ريزي دقيق و مناسبي داشه باشيم.

احمدي افزود: ما با شرايط و رقباي سختي در حوزه آموزش روبرو هستيم و طبعاً جهاددانشگاهي براي حركت در اين عرصه بايد توانمندي‌ها، قابليت‌ها و ظرفيت‌هاي خود را تقويت نمايد.

وي خاطرنشان كرد: عرصه آموزش عرصه‌اي است كه به لحاظ روشها و بكارگيري فناوريهاي جديد دائماً در حال تحول است و سرعت تحولات ايجاب مي‌كند كه ، همواره بهترين شرايط آموزش را در مراكز جهاددانشگاهي فراهم كنيم.

احمدي در اين خصوص گفت: فضاي كالبدي مراكز آموزشي جهاد به عنوان ويترين آموزش است . لذا بايد شرايط كيفي مطلوبي را در اين زمينه داشته باشيم .

معاون آموزشي جهاددانشگاهي افزود: تجهيز ، ارتقاء كيفيت اين فضاها بايد مورد توجه ويژه‌اي قرار گيرد و در واحدهايي كه به اين نكات اهميت داده اند شاهد توسعه و ارتقاء كل مجموعه بوده و تاثير آن را به خوبي ديده ‌ايم.

دكتر احمدي درادامه به بخش آموزش عالي جهاددانشگاهي اشاره كرد و گفت: ما در اين عرصه ورود قابل توجهي در قالب مراكز آموزش عالي علمي كاربردي، موسسات آموزش عالي و دانشگاه علم و فرهنگ داشته‌ايم، و اين حركت بايد با شرايط و نيازهاي امروز منطبق شود.

وي تاكيد كرد: مراكز آموزش عالي در جهاددانشگاهي با توجه به پتانسيل علمي و پژوهشي اين نهاد مي‌بايد با كيفيت علمي و آموزشي بالا و وجوه متمايز فرهنگي به عنوان مراكز آموزشي الگو به جامعه معرفي شود.

معاون آموزشي جهاددانشگاهي افزود: از مواردي كه در حوزه آموزش به آن توجه كرده‌ايم ارتباط با سازمانها و دستگاه هايي است كه نياز آموزشي دارند و اين موضوع نيز در جاي خود داراي ظرايف خاصي است كه با تشكيل دفتر نيازسنجي و پروژه يابي در دفتر مركزي ، اميدواريم هرچه سريعتر با همكاري واحدها ، به الگوي مناسبي در اين زمينه دست يابيم.

وي در پايان به ارائه گزارشي از روند تفاهم نامه هاي اخير معاونت آموزشي جهاددانشگاهي با سازمان يونسكو، سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران و شبكه خانه هاي صنعت و معدن اشاره كرد.

در ابتداي اين مراسم دكتر فرهمند رئيس جهاددانشگاهي واحد تهران گفت: ما در جهاددانشگاهي واحد تهران به دنبال تدوين سند چشم انداز اين واحد با استفاده از تجربيات حوزه آموزشي هستيم.الف/ر

در ادامه گردهمائي عزيز آشنا معاون آموزشي جهاددانشگاهي واحد تهران ضمن ارائه گزارشي از عملكرد آموزشي اين واحد خاطرنشان كرد: در بحث آموزش بايد به مولفه هاي آن كه شامل فضاي فيزيكي- محتواي آموزشي، برنامه ريزي آموزشي و مدرسين مي‌باشد توجه ويژه‌اي داشت تا به نتيجه دلخواه در اين حوزه برسيم.

وي افزود: در بحث آموزش ما نبايد نقش يك واسطه را داشته باشيم يعني صرفاً به دستگاه هاي متقاضي آموزش ، مدرسين اعزام يا معرفي كنيم و با اين نوع عملكرد نمي‌توان به نتيجه اي رسيد. در مجموعه جهاددانشگاهي بايد خودمان توليد كننده آموزش و ارائه‌دهنده دوره ها باشيم و اين نياز به يك حركت جهادي دارد.

آشنا در ادامه گفت: اعتمادي كه مردم به فعاليت‌‌هاي آموزشي جهاددانشگاهي دارند سرمايه بزرگي است كه بايد پاسخي در خور اين اعتماد بدهيم.

معاون آموزشي جهاددانشگاهي واحد تهران ، به رشد 30% درآمد حوزه آموزشي اين واحد در سال 88 اشاره كرد و گفت: با امكاناتي كه در اين حوزه فراهم شده اميدواريم كه پيشرفت بهتري نيز در سال جديد داشته باشيم.

در اين گردهمايي دكتر سيد احمد طباطبائي معاون راهبردي منابع انساني معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس جمهور ، از ميهمانان ويژه بود كه طي سخناني به مباحث، سياست ها و خطوط راهبردي قانون مديريت خدمات كشور – اصل 44 قانون اساسي ، تعريف جامع از وزارت خانه ها و دستگاه‌ها و شركت هاي دولتي و هدفمند كردن يارانه ها و تاثيرات انعكاسي اين سياست در نظام آموزش كاركنان دولت پرداخت.

شايان ذكر است، از ديگر برنامه هاي اين گردهمائي بازديد از مراكز آموزشي جهاددانشگاهي واحد تهران، ارائه گزارش دفاتر نيازسنجي و پروژه‌يابي آموزشي و برنامه ريزي و توسعه آموزشي، تريبون آزاد و اختتاميه بود.الف/ر

١٨:٥٢ ١٦/١٢/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد