١٣:٤١ ٠١/٠٢/١٤٠٤
آموزشي
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي واحد تهران درگفت گو با ايلنا:
كاركنان دولت توسط جهاد دانشگاهي آموزش الكترونيكي مي‌بينند

دوره هاي آموزش كاركنان دولت كه از سوي سازمان مديريت ابلاغ شده است، به شكل الكترونيكي بر سايت جهاد دانشگاهي آموزش داده مي‌‏شود.
سيد عزيز آشنا ، معاون آموزشي جهاد دانشگاهي واحد تهران  ، درگفت وگو با خبرنگار ايلنا، با اشاره به ابزارهاي مختلف آموزش از راه دور نظير CD، VIDEO TAPE ، كاست ، ماهواره و تلويزيون،‌ اظهارداشت: نرخ رشد آموزش از راه دور طي 10 سال اخير كاهنده بوده است ، در حالي كه نرخ آموزش‌‏هاي مبتني بر وب يا ELEARNING دائما افزاينده بود، به طوري كه از 4 درصد به بيش 60 درصد رسيده كه اين مسئله نشان دهنده آن است كه آموزش الكترونيكي در دنيا نهادينه شده است.
 آشنا ، با بيان اين كه در ايران از چند سال پيش اين فعاليت‌‏ها آغاز و قدم‌‏هاي خوبي در اين خصوص برداشته شده است، يادآور شد: تعداد زيادي از دانشگاه‌‏هاي كشور در حال حاضر آموزش‌‏ها را به صورت غيرحضوري ارايه مي‌‏كنند.
وي ، با اشاره به دانشگاه‌‏هاي تهران ، علم و صنعت، خواجه نصير و شيراز كه دانشجوي الكترونيكي مي‌‏پذيرند ، در خصوص آموزش الكترونيكي در جهاد دانشگاهي ، اظهارداشت: از سه سال گذشته در جهاد دانشگاهي اين فعاليت آغاز شده و از خردادماه سال قبل به نتيجه رسيده است ، به طوري كه سايت آموزش الكترونيكي جهاد دانشگاهي با آدرس CEL.IR آماده بهره‌‏برداري است، ضمن اين كه تعداد بسياري از دانشجويان به اين وسيله آموزش ديده‌‏اند.
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي واحد تهران ، با بيان اين كه دروس ICDL در اين سايت قرار گرفته است ، تصريح كرد: دو مجموعه درس در حال آماده‌‏سازي داريم كه در آينده روي سايت قرار مي‌‏گيرد كه شامل دروس آموزش زبان انگليسي و ديگري دوره‌‏هاي آموزشي كاركنان دولت خواهد بود.
آشنا ، گفت: با توجه به پراكندگي بسيار كاركنان دولت در سطح كشور ، اين دوره‌‏ها به شكل الكترونيكي آماده و بر روي سايت قرار خواهد گرفت.
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي واحد تهران ، مشكلات موجود بر سر راه آموزش الكترونيكي را بحث فرهنگي دانست و يادآور شد: كامپيوتر دستگاهي است كه ارتباط مستقيم را با آموزش دهنده برقرار نمي‌‏كند، به اين دليل بسياري از افراد در دنيا ترجيح مي‌‏دهند كه از اين شيوه استفاده نكنند.
وي ،گفت: مشكلات اجرايي نيز در اين خصوص وجود دارد ، به طوري كه بسياري از كاربران پهناي باند مناسب اينترنتي نداشته و بسياري از افراد نيز با اين اينترنت كار نمي‌‏كنند.
 آشنا ، با تاكيد بر اين كه تعداد كاربران ما در كشور به نسبت كساني كه كامپيوتر در اختيار دارند بسيار كمتر است، خاطرنشان كرد: آينده به سمت ديگري پيش خواهد رفت.
وي ، در خصوص قابليت زيرساخت‌‏هاي ارتباطي به عنوان بستر آموزشي الكترونيكي در كشور، گفت: خطوط ADSL كشور به كاربران سرعت خوبي را ارايه مي‌‏دهد ، اما هزينه‌‏هاي بالاي آن طوري نيست كه فراگير شود ، ضمن اين كه اخيرا شركت‌‏ها قيمت‌‏هاي خود را پايين آورده‌‏اند.
آشنا ، افزود: در صورتي كه قيمت ADSL اقتصادي شود و افراد جامعه در خانه به صورت آنلاين به اينترنت دسترسي پيدا كنند ، محدوديت زيرساختي آن از بين خواهد رفت.ح/الف

١٤:١٦ ٢٨/٠٤/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد