دورههاي جديد كارشناسي ارشد در جهاد دانشگاهي برگزار ميشود.
دورههاي جديد كارشناسي مديريت مراكز آموزشي و مهندسي مالي در جهاد دانشگاهي تعريف و تدوين شده است.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، دكتر سعيد ميرزايي، معاون آموزشي جهاد دانشگاهي در بيست و دومين گردهمايي معاونان آموزشي واحدها و پژوهشكدههاي جهاد دانشگاهي سراسر كشور، اظهار كرد: در حال حاضر دوره كارشناسي ارشد مديريت پژوهش در قالب آموزش ضمن خدمت براي ٢٠ نفر از اعضاي جهاد دانشگاهي در پژوهشكده علوم انساني و اجتماعي اجرا ميشود.
وي با ارايه گزارش عملكرد حوزه آموزشي در سال گذشته وجاري، گفت: آموزش، ترويج يافتههاي پژوهش است، وظيفهاي كه در آن دنبال ميكنيم ترويج علم است و اقتضاي طبيعي آنست كه با افراد زيادي در سطح جامعه روبرو شويم.
دكتر ميرزايي در اين باره به ١٤٣ كارگاه و سمينار تخصصي در سراسر كشور اشاره كرد و گفت: در سال گذشته نزديك به ٤٠٠ هزار نفر در زير چتر آموزشهاي اين نهاد قرار گرفتند ودر همين مدت با ٦٥٠ دستگاه دولتي ، قرارداد آموزشي امضاء شد.
وي ورود به عرصه آموزشهاي الكترونيكي را از ديگر فعاليتهاي اين معاونت بر شمرد و در اين باره اظهار اميدواري كرد: در آينده نه چندان دور دروس بيشتري در اين زمينه تهيه و نهايتا اين آموزشها به طور گسترده وارد مرحله اجرايي شود.
دكتر ميرزايي بر همسو بودن برنامههاي اين معاونت با برنامه سه ساله سوم توسعه جهاد دانشگاهي تاكيد كرد و گفت: يكي از اهداف برنامه سوم توسعه، استاندارد سازي آموزشها در جهاد دانشگاهي است و در اين راستا تهيه نرمافزار جامع آموزشي كه تمامي مراحل از ثبتنام تا صدور گواهينامه را تحت پوشش قرار ميدهد ، تهيه و در اختيار واحدهاي جهاد دانشگاهي قرار داده شده است.
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي به بررسي جمعيت كشور به لحاظ آماري اشاره و اظهار كرد: هدف از انجام اين تحقيق شناسايي گروههاي مختلف در جامعه و پاسخ مناسب به نياز آموزشي آنان است.
وي درباره اين بررسي افزود: مجموعا ٢٧ ميليون نفر در كشور به صورت بالقوه، جامعه هدف آموزشهاي جهاد دانشگاهي هستند.از اين تعداد ٥/١٥ ميليون نفر دانش آموز،5/2ميليون نفر دانشجو،7ميليون نفر ديپلم و5/2ميليون نفر فارغ التحصيل دانشگاهها هستند كه براي تكميل مهارتهاي خود در دورههاي آموزشي شركت ميكنند.
دكتر ميرزايي همچنين به برگزاري كميسيونهاي تخصصي در اين گردهمايي اشاره و بيان كرد: در اين كميسيونها ملاكها و معيارهاي تعيين بهترينها در حوزه آموزشي، بررسي و آيين نامه آن نهايي ميشود.
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي، در اين خصوص افزود: بر اساس نتايج اين كميسيون، سالانه بهترين معاونت آموزشي، بهترين مركز آموزشي و بهترين دوره آموزشي شناسايي و معرفي خواهد شد.
دكتر ميرزايي در پايان به ارتقاي اعضاي هيات علمي جهاد دانشگاهي اشاره و خاطر نشان كرد: تاكنون چهار نفر از اعضاي هيات علمي از رتبه استادياري به دانشياري نايل شدند.
١٧:١٤ ٢٥/٠٨/١٣٨٤