١٧:٠٨ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
رييس جهاد دانشگاهي زنجان:
جهاد دانشگاهي با شخصيت‌هايي نظير مرحوم كاظمي، تكيه‌گاه توسعه علمي كشور است

رييس جهاد دانشگاهي استان زنجان اظهار داشت: جهاد دانشگاهي با وجود شخصيت‌هايي نظير مرحوم دكتر سعيد كاظمي مي‌تواند همواره تكيه‌گاهي براي توسعه علمي كشور باشد.
سيد سجاد موسوي كه در مراسم فارغ‌التحصيلي دومين دوره دانشجويان مركز آموزش عالي علمي- كاربردي جهاد دانشگاهي واحد زنجان سخن مي‌گفت، با اشاره به توفيقات اين واحد در سال‌هاي اخير، تداوم اين موفقيت‌ها را نيازمند حمايت و همراهي هر چه بيشتر مسئولان استان عنوان كرد و اظهار داشت: جهاد دانشگاهي،مجموعه‌اي بر آمده از انقلاب اسلامي و متشكل از نيروهاي خلاق و انديشمند است كه قطعاً مي‌تواند در مسير توسعه استان، كمك‌هاي موثري به مديران دولتي ارائه كند.
وي از پژوهشكده «رويان» جهاد دانشگاهي و رييس فقيد آن به عنوان نماد مجاهدت و خودباوري علمي در كشور ياد كرد و گفت: مرحوم دكتر كاظم آشتياني كه درگذشت نابهنگامش در روزهاي اخير، جهاد دانشگاهي و جامعه علمي كشور را عزادار كرده است، علاوه بر امتيازات علمي از شخصيت و مشي نيكوئي نيز برخوردار بوده و جهاد دانشگاهي تا زماني‌كه از چنين شخصيتهايي برخوردار است، همواره مي تواند تكيه گاه خوبي براي توسعه علمي كشور باشد.
اين مقام مسئول در ادامه، يكي از عمده ترين مشكلات پيش روي فعاليت‌هاي جهاد دانشگاهي در استان را كمبود فضا، به ويژه در حوزه آموزشي دانسته و تصريح كرد: مركز آموزش عالي علمي- كاربردي اين واحد با وجود اينكه بيش از سه سال از تاسيس آن نمي گذرد، رشد قابل ملاحظه اي داشته است، ولي با وجود اخذ تمامي فاكتورهاي مورد نياز، يكي از مشكلاتي كه در مسير توسعه رشته‌هاي اين مركز با آن مواجه هستيم، كمبود فضاي آموزشي است كه اميدواريم با نظر مساعد رؤساي سازمان‌هاي مديريت و برنامه ريزي و آموزش و پرورش استان و حمايت‌هاي بي دريغ فرماندار اين مشكل نيز به زودي حل شود.
موسوي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه امروز با بالارفتن سطح انتظارات جامعه از افراد، زمان آماده‌سازي نسل جوان براي بر عهده گرفتن وظايف خود در اجتماع نيز بالا رفته است، از خانواده ها خواست در حد مقدور امكانات لازم را براي دانش اندوزي و مهارت آموزي هر چه بيشتر جوانان مهيا كنند.
رييس جهاد دانشگاهي زنجان همچنين با اشاره به اينكه از نقطه نظر جامعه شناختي وظيفه و كاركرد اصلي نظام آموزشي در يك كشور، مهيا كردن نسل جوان براي بر عهده گرفتن وظائف اجتماعي است، يادآور شد: وقتي شاهد هستيم كه يك فارغ التحصيل دانشگاهي پس از سال‌ها درس خواندن قادر به اشتغال نيست، بايد كيفيت آن نظام آموزشي مورد ترديد قرار بگيرد.
وي راه اندازي رشته هاي علمي- كاربردي در سطوح دانشگاهي را يكي از راه‌هاي برون رفت از مشكل فعلي دانسته و افزود: ايده تاسيس دانشگاه جامع علمي بر اين اساس شكل گرفته است كه دانشجو بتواند در كنار آموزش‌هاي علمي، مهارت‌هاي كاربردي را نيز فرا گرفته و در آينده در ارتباط با اشتغال با موانع كمتري مواجه شود.
موسوي تاكيد كرد: در حال حاضر عمده فارغ التحصيلان و حتي دانشجويان اين مركز، در بخش‌هاي مرتبط با تحصيلات خود مشغول به كار هستند.
در ابتداي اين مراسم، مهدي عباسي، معاون آموزشي جهاد دانشگاهي زنجان نيز طي سخناني با اشاره به افزايش رشته‌هاي مركز آموزشي عالي علمي- كاربردي جهاد دانشگاهي به پنج كد رشته و استقرار اين مركز در ساختمان جديد با فضايي بالغ بر هزار و 500 مترمربع، به عنوان موفقيت‌هاي سال‌هاي اخير ياد كرد و از راه اندازي دوره كارشناسي نرم افزار كامپيوتر براي نخستين بار در استان خبر داد.

١٠:٤٨ ٢٣/١٠/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد