در آستانه فرا رسيدن سالروز تاسيس جهاد دانشگاهي
رييس دانشگاه علم و فرهنگ در ايسنا خبر داد: پذيرش دانشجوي دكتري «زيست شناسي تكويني» از بهمن ماه
رييس دانشگاه علم و فرهنگ در آستانه فرارسيدن سالروز تاسيس جهاد دانشگاهي با بيان اينكه دانشگاه علم و فرهنگ جزو اولين موسسات آموزش عالي بوده كه به دانشگاه تبديل شده است، اظهار كرد: با توجه به اينكه بيشتر فعاليت جهاد دانشگاهي طي سالهاي گذشته در حوزه پژوهشي بوده است نياز به يك مجموعه آموزشي كه بتواند در كنار فعاليتهاي پژوهشي و فرهنگي، فعاليتهاي علمي جهاد را كامل كند، به شدت احساس ميشد كه با ايجاد موسسه آموزش عالي جهاد در سال 72 اين نياز مرتفع شد.
دكتر محسن قرنفلي با حضور در خبرگزاري دانشجويان ايران و در جمع اعضاي سرويس صنفي آموزشي ايسنا گفت: دانشگاه علم و فرهنگ از سال 1384 به دانشگاه ارتقا يافت و ورود به حوزه تحصيلات تكميلي و توسعه اين حوزه از سياستهاي كلي اين دانشگاه است.
وي با اشاره به ايجاد اولين دوره كارشناسي ارشد دانشگاه در سال 84، گفت: در طول 2 سال، تعداد عناوين كارشناسي ارشد دانشگاه به 9 رشته افزايش يافت به نحوي كه هم اكنون حدود يكصد دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد در اين دانشگاه تحصيل مي كنند.
پذيرش دانشجوي دكتري «زيست شناسي تكويني» از بهمن86
پتانسيل پژوهشي جهاد دانشگاهي، پشتوانه علمي آموزشي دانشگاه
دكتر قرنفلي توسعه تحصيلات تكميلي در اين دانشگاه را متناسب با قابليتهاي جهاد دانشگاهي خواند و با اشاره به ظرفيتهاي تحقيقاتي و پژوهشكدههاي متعدد جهاد دانشگاهي، پتانسيل پژوهشي جهاد دانشگاهي را پشتوانه علمي آموزشي دانشگاه و توسعه دورههاي تحصيلات تكميلي در دانشگاه بيان كرد.
وي با اشاره به همكاري دانشگاه با پژوهشكدههاي جهاد دانشگاهي، گفت: از سال گذشته اولين دوره كارشناسي ارشد «زيست شناسي تكويني» با همكاري پژوهشكده رويان در دانشگاه راهاندازي شد كه موفقيت در برگزاري اين دوره، امكان برگزاري دوره دكتري اين رشته را نيز فراهم كرده است.
به گفتهي وي، پذيرش دانشجوي دكتراي در رشته «زيست شناسي تكويني» با همكاري پژوهشكده رويان از بهمن 86 در دانشگاه آغاز ميشود.
دكتر قرنفلي همچنين با اشاره به همكاري دانشگاه با پژوهشكده توسعه تكنولوژي، گفت: رشته بين رشتهاي «مهندسي مالي» نيز با همكاري اين پژوهشكده در دانشگاه در شرف راهاندازي است.
وي همچنين با اشاره به همكاريهاي صورت گرفته با پژوهشكدههاي گياهان دارويي و علوم انساني جهاد دانشگاهي در راستاي تعريف و ايجاد رشتههاي جديد، اظهار داشت: در حال حاضر در 14 دوره كارشناسي در تهران، دانشجو جذب ميشود.
جهتگيري دانشگاه ايجاد رشتههاي جديد و بين رشتهايي مورد نياز جامعه
رييس دانشگاه علم و فرهنگ با بيان اينكه جهتگيري كلي دانشگاه در تعريف رشتههاي جديد و بين رشتهايي مورد نياز جامعه است، اظهار كرد: در اين راستا ايجاد رشته «مهندسي مالي» كه تركيبي از رشتههاي مهندسي صنايع، حسابداري، اقتصاد و مديريت در حال پيگيريست.
وي افزود: ايجاد دوره دكتري رشتههاي «هنرهاي اسلامي» و «بيوتكنولوژي» از برنامههاي آتي دانشگاه است.
دكتر قرنفلي با اشاره به ايجاد دو رشته جديد روانشناسي باليني گرايش خانواده درماني و مديريت MBA در مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه در سال تحصيلي جديد، گفت: در سال گذشته دانشگاه در شش رشته كارشناسي ارشد دانشجو جذب كرد كه تعداد اين رشتهها امسال به 9 رشته افزايش يافته است.
رييس دانشگاه علم و فرهنگ همچنين از ايجاد رشته حقوق ICT در آينده نزديك در دانشگاه خبر داد و اظهار كرد: جذب و پذيرش دانشجوي دكتري زيست شناسي از رويدادهاي بسيار مهم دانشگاه علم و فرهنگ در سال جاريست.
دكتر قرنفلي با بيان اينكه پذيرش جديد دانشجو در دورههاي كارداني اين دانشگاه صورت نميگيرد، گفت: ايجاد دورههاي كارشناسي ناپيوسته از اولويتهاي وزارت علوم است كه دانشگاه علم و فرهنگ نيز در اين راستا از سال گذشته در دورههاي كارشناسي ناپيوسته كامپيوتر و هنر دانشجو جذب كرده است.
رييس دانشگاه علم و فرهنگ با اشاره به فعاليت شعب دانشگاه و ساير موسسات آموزش عالي جهاد دانشگاهي در شهرهايي چون رشت، همدان، اصفهان، يزد، كاشمر، كرمانشاه و اهواز،گفت: ايجاد و توسعه دورههاي كارشناسي ناپيوسته به عنوان خط مشي ويك سياست كلي دراين مراكز دنبال ميشود.
رييس دانشگاه علم و فرهنگ با تأكيد بر اهميت كاربردي بودن پروژهها و پاياننامههاي دانشجويي، عنوان كرد: بايد از منابع انساني، امكانات و ظرفيتهاي دانشگاه به گونهاي استفاده شود كه علاوه بر حل و فصل مسائل علمي كشور ، امكان گسترش مرزهاي دانش نيز فراهم شود.
دكتر قرنفلي با بيان اينكه اين مساله مورد تأييد وزارت علوم نيز است، گفت: در اين راستا ساز و كارهاي مختلفي براي ارتباط دانشگاه با صنعت در نظر گرفته شده است.
وي با اشاره به همكاري دانشگاه علم و فرهنگ با مراكز پژوهشي، اظهار كرد: مراكز پژوهشي به علت ماهيت كارشان با علم، به اطلاعات جديد و به روزتري از بخش صنعت و خدمات كشور دسترسي دارند.
به گفتهي وي، دانشگاه علم و فرهنگ درصدد است تا با همكاري مراكز پژوهشي، كار علمي و آموزشي خود را پيش ببرد.
دكتر قرنفلي با بيان اينكه همكاريهاي دانشگاه به پژوهشكدههاي جهاد دانشگاهي خلاصه نميشود، عنوان كرد: در حال حاضر در حال گسترش اين همكاريها هستيم و در اين راستا اخيراَ در ارتباط با مباحث و موضوعات مربوط به ميراث فرهنگي ، موافقتنامهاي با پژوهشكده ميراث فرهنگي منعقد كردهايم .
رييس دانشگاه علم و فرهنگ در خاتمه گفت: دانشگاه همچنين درصدد انعقاد توافقنامهاي با پژوهشكده حمل و نقل وزارت راه است كه اين همكاريها در راستاي اهداف وزارت علوم و به عنوان يك راهبرد در حال پيگيريست.
گفتني است، دكتر قرنفلي در ادامه ضمن بازديد از بخشهاي مختلف خبري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از نزديك با فعاليتهاي اين رسانه آشنا شد.
١٤:٠٩ ١٥/٠٥/١٣٨٦