معاون آموزشي جهاد دانشگاهي واحد صنعتي شريف خبرداد:
جذب دانشجو در رشتههاي جديد كارشناسي ناپيوسته و ايجاد دورههاي تخصصي
معاون آموزشي جهاددانشگاهي واحد صنعتي شريف همزمان با فرا رسيدن سالروز تاسيس جهاد دانشگاهي، فعاليتهاي مراکز آموزشي جهاددانشگاهي شريف را تشريح كرد.
مهندس جناب سرپرست مرکز آموزش عالي علمي-کاربردي اين واحد در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: مركز آموزش عالي علمي – كاربردي از ترم گذشته با پذيرش دانشجو در مقطع كارشناسي ناپيوسته رشته نرم افزار كامپيوتر، فعاليتهاي خود را گسترش داده است، اين مركز علاوه بر پذيرش دانشجو در مقطع كارشناسي ناپيوسته رشته «نرم افزار كامپيوتر» كه در ترم بهمن گذشته انجام شد، با تصويب رشته «مهندسي تكنولوژي سخت افزار كامپيوتر» در مقطع كارشناسي ناپيوسته از سوي دانشگاه جامع علمي-كاربردي از ترم بهمن سالجاري در اين رشته نيز دانشجو مي پذيرد.
وي در زمينه جذب دانشجو در رشته هاي جديد دوره كارشناسي ناپيوسته گفت: هم اكنون مراحل تدوين دو رشته «مهندسي تكنولوژي سخت افزار» و «اتوماسيون اداري» در مقطع كارشناسي ناپيوسته به سفارش دانشگاه جامع علمي – كابردي توسط جهاددانشگاهي صنعتي شريف به اتمام رسيده است و با توجه به اينكه مراحل نهايي تصويب رشته مهندسي تكنولوژي سخت افزار در سال 85 انجام شده است، مراكز آموزش عالي علمي – كاربردي از سال آينده در اين رشته دانشجو مي پذيرند.
وي درباره پذيرش دانشجو در رشته «اتوماسيون اداري» مقطع كارشناسي ناپيوسته در سال 86 اظهار اميدواري كرد با اصلاح و تصويب اين رشته در سالجاري از سوي دانشگاه جامع علمي – كاربردي، مراكز بتوانند در اين رشته نيز دانشجو بپذيرند.
مهندس جناب در ادامه اظهار داشت: تدوين دوره «تکنسين کفش» به سفارش و درخواست گروه صنعتي ملي و با توجه به نياز كشور در اين زمينه در دست اقدام است که اميدواريم با تصويب نهايي آن از سوي دانشگاه جامع علمي – كاربردي، پذيرش دانشجو در اين رشته نيز از بهمن ماه سال 86 آغاز شود.
معاون آموزشي جهاددانشگاهي واحد صنعتي شريف با اشاره به نحوه ارائه آموزش در مرکز فوق افزود: اين مركز هم اكنون در قالب ترمي در رشته هاي نرم افزار و سخت افزار کامپيوتر و كارشناسي ناپيوسته رشته نرم افزار كامپيوتر و در دوره هاي پودماني در رشته هاي نرم افزار، سخت افزار، و فناوري اطلاعات (IT) در مقطع كارداني دانشجو مي پذيرد.
معاون آموزشي جهاددانشگاهي واحد صنعتي شريف در ادامه با اشاره به فعاليتهاي مراکز مختلف آموزشهاي کوتاه مدت جهاد دانشگاهي صنعتي شريف گفت: در حال حاضر چهار مرکز در اين بخش فعال ميباشند که شامل يک مرکز آموزشهاي تخصصي و سه مرکز آموزشهاي کامپيوتر و زبان هستند.
به گفته وي، مراكز آموزشي جهاد دانشگاهي واحد صنعتي شريف علاوه بر ارائه آموزش در قالب دوره هاي ترميک، با انعقاد قراردادهاي آموزشي با موسسات دولتي و مراكز آموزشي در زمينه ارائه خدمات آموزشي با اين موسسات همكاري مي كند.
مهندس جناب با مثبت ارزيابي كردن ميزان رشد و تعداد فراگيران اين مراكز، در زمينه افزايش رشد كيفي آموزش، تصريح كرد: برگزاري دورة آموزش تربيت مربي، برگزاري منظم جلسات گروه زبان به منظور تبادل نظر و استفاده از تجربيات مدرسين و ارزيابي مستمر فراگيران از جمله طرحهايي است كه به منظور افزايش كيفيت آموزش در اين گروه به اجرا درآمده و نتايج خوبي هم از آن حاصل شده است.
وي در ادامه اظهار داشت: هم اكنون برنامه هاي ديگري نيز در زمينه ارتقاي سطح كمي و كيفي آموزش در مراكز آموزش زبانهاي خارجي در دست بررسي و انجام است كه افزايش فضا و امكانات آموزشي، استفاده از منابع نوين و تلاش در جهت انعقاد قراردادهاي آموزشي از جمله اين برنامه ها مي باشد.
معاون آموزشي جهاددانشگاهي واحد صنعتي شريف، انجام نظرسنجي از فراگيران جهت بررسي روند آموزش و دريافت انتظارات و نيازهاي آموزشي فراگيران و ايجاد سيستم جامع ارزشيابي براي كليه سطوح فراگيران را از ديگر اقدامات مركز آموزش زبانهاي خارجي عنوان كرد و افزود: در اين سيستم با طراحي آزمونهاي دوره اي و انجام ارزشيابي به شكل مستمر و هماهنگ، سعي شده است تا از حجم آزمون پايان دوره كاسته شود و بخشي از ارزيابي به طول ترم منتقل گردد.
وي، در ادامه راه اندازي دوره هاي جديد و تخصصي، توجه بيش از پيش به ارائه آموزش مبتني بر نياز مخاطبين و ايجاد سيستم جامع اطلاع رساني و گزارش دهي مجازي به والدين فراگيران مركز را به عنوان بخشي از برنامه هاي آينده مركز در بخش ارتقاء سطح كمي و كيفي آموزش عنوان كرد.
مهندس جناب با اشاره به آيين نامه جهاددانشگاهي در زمينه ارائه تخفيف در هزينه هاي دوره هاي آموزشي گفت: طبق آيين نامه تخفيف هاي جهاددانشگاهي، فرهنگيان، دانشجويان، پرسنل جهاددانشگاهي، ايثارگران و كاركنان و اعضا هيات علمي دانشگاهها مشمول تخفيف در پرداخت شهريه مي باشند و اعضاي كانون جهادگران شريف و خانواده هاي آنان در صورت شركت در اين دوره ها مي توانند از تخفيف ويژه اين مراكز استفاده نمايند.
معاون آموزشي جهاددانشگاهي واحد صنعتي شريف با اشاره به فعاليتهاي مركز آموزش هاي تخصصي كاربردي صنعتي شريف گفت: آموزش هاي ما در اين مرکز، حاصل نتايج و تجارب پژوهشهاي جهاددانشگاهي صنعتي شريف است و اين مركز تاكنون 90 عنوان دوره آموزشي براي صنايع داخلي، در زمينه هاي مختلف برگزار كرده است كه برخي از اين دوره ها به صورت خاص و با توجه به شرايط خاصي در موسسات و سازمانهاي مختلف برگزار مي شود و 15 عنوان از اين دوره ها به صورت فراگير به متقاضيان ارائه مي شود.
مهندس جناب گفت: دوره هاي آموزش تخصصي با هدف بهره برداري از نتايج فعاليتهاي پژوهشي و انتقال تجارب حاصل از اين فعاليتها به سازمانها و نهادهاي علمي و صنعتي کشور و براساس نياز سازمانها و نهادهاي علمي و صنعتي كشور تدوين و برگزار مي شود.
وي درباره فعاليتهاي اين مركز در زمينه ارائه آموزشهاي خاص به صنايع مختلف افزود: بسياري از دوره هاي آموزشي مركز به درخواست كارخانه ها، شركت ها و سازمانهاي فعال در سطح كشور و در راستاي نيازهاي آنها تدوين و برگزار مي شود.
وي افزود: از برنامه هاي جديد اين مرکز برگزاري دوره هاي آموزشي کارآفريني مي باشد که با توجه به شرايط خاص حاکم بر کشور در مرکز ايجاد شده است.
آغاز برگزاري دوره هاي فن آوري اطلاعات (IT) در مركز ْآموزشهاي تخصصي – كاربردي صنعتي شريف
مهندس جناب از آغاز برگزاري دوره هاي فن آوري اطلاعات (IT) در مركز ْآموزشهاي تخصصي – كاربردي صنعتي شريف خبر داد و افزود: از سال گذشته با قراردادي كه با شرکت گسترش و نوسازي صنايع ايران منعقد و برگزاري اين دوره ها به اين مركز واگذار شد.، اين دوره ها توسط سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران و با همكاري دانشگاه كشور هند انجام شده است.
وي گفت: دوره هاي فن آوري اطلاعات اپتك به صورت بلند مدت و در طي مدت سه سال برگزار مي شود و مدرك فارغ التحصيلان اين دوره ها از سوي دانشگاه هند صادر مي شود كه مورد تاييد بسياري از كشورهاي اروپايي مي باشد.
وي با اشاره به فعاليتهاي اين مركز در بخش ارائه آموزشهاي فراگير، برگزاري بيش از 10 هزار نفر ساعت آموزش در دوره هاي مختلف را بخشي از اين فعاليتها ذكر مي كند.
معاون آموزشي جهاددانشگاهي واحد صنعتي شريف در خاتمه با اشاره به عناوين دوره هاي فراگير مركز آموزشهاي تخصصي – كاربردي صنعتي شريف، اين آموزشها را شامل دوره هاي طراحي قالبهاي فلزي، برق صنعتي، طراحي تزريق پلاستيك، مديريت و كنترل پروژه، كنترل كيفيت جوش، برنامه ريزي و كنترل توليد، صنعت فايبرگلاس و اصول كيفيت، تكنولوژي جوشكاري، طراحي و محاسبات جوش و مديريت و كنترل پروژه كاربردي عنوان کرد.
راه اندازي بانك سي دي و تجهيز كتابخانه مركز
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي واحد صنعتي شريف در ادامه با اشاره به فعاليتهاي مركز آموزش عالي علمي – كاربردي، فعاليتهاي بخش امور دانشجويي و فرهنگي مركز را در سال 85 مثبت ارزيابي كرد و افزود: راه اندازي بانك سي دي و تجهيز كتابخانه مركز، برگزاري دوره هاي بازديد از صنايع كشور و برگزاري بيش از 20 هزار نفر ساعت كلاسهاي آموزشي و تقويتي تنها بخشي از فعاليتهاي اين بخش در سالجاري بوده است.
وي برگزاري دهها عنوان برنامه فرهنگي به مناسبت هاي مختلف در طول سال و برگزاري كلاسهاي آموزشي جهت آمادگي داوطلبان شركت در كنكور ناپيوسته كارداني به كارشناسي، برگزاري كلاسهاي شبيه سازي (simulation)، روباتيك و امداد و كمكهاي اوليه را از ديگر فعاليتهاي امور دانشجويي و فرهنگي مركز آموزش عالي علمي – كاربردي جهاد دانشگاهي شعبه تهران (2) برشمرد.
مهندس جناب در خاتمه با اشاره به موفقيت هاي دانشجويان اين مرکز در بخش مسابقات سراسري قرآن دانشجويان دانشگاههاي كشور و اولين مسابقه فوتسال دانشجويان دانشگاه جامع علمي – كاربردي استان تهران گفت: در مرحله دوم مسابقات سراسري قرآن، يكي از دانشجويان مركز با كسب مقام دوم كشوري به مرحله سوم اين مسابقات راه يافت و در مسابقه فوتسال نيز تيم مركز آموزش عالي كاربردي جهاددانشگاهي شعبه (2) مقام سوم اين مسابقات را بدست آورد.ح/الف
١٢:٣١ ١٦/٠٥/١٣٨٦