١٢:٥٤ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
رئيس دانشگاه جامع علمي-كاربردي خبر داد:
اجراي طرح كارآفريني اين دانشگاه براي دانشجويان دانشگاه‌هاي مختلف کشور

رييس دانشگاه جامع علمي‌كاربردي از اجراي طرح كارآفريني اين دانشگاه براي دانشجويان دانشگاه‌هاي مختلف خبر داد.
به گزارش روابط عمومي‌جهاددانشگاهي واحد خراسان رضوي،دكتر بلندي در گردهمايي رؤسا، اساتيد و دانشجويان واحدها و مراكزآموزش علمي-كاربردي كه در محل مجتمع شريعتي جهاددانشگاهي برگزار شد، با بيان اينکه دانشگاه علمي‌كاربردي از ابتداي تاسيس تاكنون هرگز در پي مدرك گرايي به دانشجو نبوده و نيست، به تغيير سياست دانشگاه علمي-كاربردي در امر تربيت دانشجو اشاره كرد.
وي گفت:اكنون بيش از 85 درصد دانشجويان اين دانشگاه استخدام شونده هستند؛ اما در سياست جديد دانشگاه به دنبال تربيت استخدام كننده هستيم. يعني فضا را به دانشجو مي‌سپاريم تا در طول تحصيل و انجام كارورزي، ضمن واگذاري طرح و وام اشتغال به وي، مسئوليت پذير شود و كار را راه اندازي نمايد كه البته پس از فارغ التحصيلي از دانشگاه به گونه خودكفا دركارگاه خويش كار كند و حتي استخدام كننده باشد.
رئيس دانشگاه جامع علمي-كاربردي از راه اندازي طرح كارآفريني اين دانشگاه براي دانشجويان دانشگاه‌هاي مختلف خبر داد و گفت:درصدد هستيم با راه اندازي طرح كارآفريني نسبت به آموزش چند ده هزار نفر از دانشجويان دانشگاه‌هاي مختلف اقدام نماييم تا در قالب طرح كارورزي وارد بازار كار شوند.
وي افزود: در طرح مذكور، دولت تا 11 ماه به طور ميانگين 50 درصد از حقوق و مزاياي دانشجويان دوره كارداني و 90 درصد از حقوق و مزاياي دانشجويان مقطع دكترا را پرداخت خواهد كرد.
دكتر بلندي به تلاش دانشگاه علمي-كاربردي در فعال بودن در حوزه اشتغال و تاثيرگذاري بر آن تاكيد كرد و افزود: اين دانشگاه سعي دارد تا با شرايط تعريف، تثبيت و بازنگري دستگاه‌هاي اجرايي به سمتي برود تا به نيازهاي روز جامعه پاسخگو باشد.
در ادامه، دكتر شايان فر، معاون پژوهشي دانشگاه جامع علمي-كاربردي نيز گفت:در حال حاضر بيش از 440 واحد و مركز آموزش علمي-كاربردي در 30 استان تحت نظارت اين دانشگاه فعاليت مي‌كنند و تعداد دانشجويان آن نيز، پس از ثبت نام ترم جديد به بيش از 320 هزار نفر افزايش پيدا مي‌كند.
وي تصريح كرد:ظرفيت واقعي دانشگاه بر اساس فضاهاي فيزيكي موجود بالغ بر 900 هزار نفر است اما به دليل حساسيت در عدم وارد آمدن هرگونه لطمه به كيفيت آموزش هرگز درصدد افزايش پذيرش دانشجو برنيامده ايم.
وي تعيين ظرفيت پذيرش دانشجو در مراكز و واحدهاي دانشگاه را امري نظام مند عنوان كرد و گفت:تصميم گيري در خصوص ظرفيت پذيرش دانشجو تنها براساس نيازسنجي‌هاي زماني و مكاني و نيز بازبيني كميته‌هاي تخصصي دانشگاه از مراكز و تاييد شرايط و امكانات موجود انجام مي‌پذيرد.
دكتر شايان فر همچنين با ابراز اميدواري در فعال نمودن وام‌هاي دانشجويي و تزريق آن به واحدها و ايجاد تسهيلات تدريجي براي دانشجويان آن را گام موثري در ارتقاء كيفي دانشگاه عنوان كرد.
وي در خصوص اختصاص بودجه به طرحهاي زودبازده در سال86 خاطرنشان كرد: در سال گذشته عليرغم اختصاص 400 ميليارد تومان به طرحهاي زودبازده در دانشگاه علمي-كاربردي، بيش از 440 ميليارد ريال طرح، توسط دانشگاه به كارگروه‌هاي اشتغال در استان‌هاي مختلف منعكس شد كه در حال بررسي است.
وي افزود: براي اولين بار امكان فراهم كردن زيرساختهاي لازم براي تعدادي از مراكز مخصوصا بخش خصوصي بوجود آمده تا بتوانند از وامهاي كم بهره استفاده كنند كه اين روند در سال جديد به طور جدي دنبال خواهد شد.
وي از راه اندازي پرتال دانشگاه در سال جديد خبر داد و افزود: طرح اتوماسيون اداري دانشگاه كه از اواخر اسفندماه سال گذشته فعال شده بود تا پايان خرداد ماه نسبت به رفع نواقص آن اقدام خواهد شد تا از ارتباط فعال با واحدها و مراكز دانشگاه در سطح كشور بهره مند شويم.ح/الف

١٠:٠١ ٢٧/٠١/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد